Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
batucada

atomic sl12 race

Recommended Posts

Γιατί έχεις την εντύπωση οτι μπορεί να μην είναι καλά;

9-2-05020.jpg

Γιατί έχεις την εντύπωση οτι μπορεί να μην είναι καλά;
Νομίζω ότι η ερώτηση ήταν απλή, αν δοκίμασε κάποιος τα συγκεκριμένα πέδιλα να μου πει εντυπώσεις.

φέτος όχι Στάθη, αλλά έχει γίνει παραγγελία να έρθουν του χρόνου.

Μαζί με το SL10 :)

Λογικά η Ατομικ θα ειναι στο Καιμακ, πολυ πιθανο να ειναι εκεί το πεδιλάκι.

Στάθη δοκίμασα το st12pb σε 165, και διαπίστωσα ότι η σειρά sl συνεχίζει να εξελίσσετε και να είναι απολυτη.

Δυναμικό πέδιλο που απαιτεί από τον αναβάτη, δεν με κούρασε ιδιαίτερα, αλλά μου έδωσε να καταλάβω οτι έχω πολλά να μάθω ακόμα (δεν έχω κάνει ποτε αγωνιστικό σκι).

Λογικά το sl12pb λόγω της επιπλέον ενίσχυσης και του ενός χιλιοστού στο sidecut θα του δίνει ακόμα πιο δυναμικό rebound, και σε έναν αναβάτη με καλή τεχνική του δίνει χειρουργική ακρίβεια στην κίνηση.

Αν όμως αναφερεσαι στο καθαρά αγωνιστικό, εκεί τα δεδομένα πραγματικά αλλάζουν και η atomic χρόνια τώρα προβληματιζει πολλούς Έλληνες αθλητές...

άλλαξα την λέξη "φοβίζει" με την λήξη προβληματιζει που είναι πιο χαρακτηριστική της κατάστασης . Αλλωστε ένας αθλητής με καλή τεχνική και φυσική κατάσταση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα εκτός από μια κακή μέρα .

Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου.

Αν όμως αναφερεσαι στο καθαρά αγωνιστικό, εκεί τα δεδομένα πραγματικά αλλάζουν και η atomic χρόνια τώρα φοβίζει πολλούς Έλληνες αθλητές...
Με τι σκεπτικό το λες αυτό;

9-2-05020.jpg

Το "φοβιζει" ισως ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα ελαχιστοι ελληνες αθλητες προτιμουν σκι της atomic λογου του ιδιαιτεροτητων που εχουν. Με τους περισσοτερους αθλητες που εχω μιλησει ειτε της εθνικης ειτε διαφορων σωματειων που εχουν φορεσει καθαροαιμα αγωνιστικα atomic σε διαφορα camp, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο, τα σχολιαζουν ως ιδιατερως απαιτητικα σκι και σε τεχνικη και σε φυσικη κατασταση.

Η προσωπικη μου εμπειρια απο ειδικα απο GS σκι (ανάφερα πως δεν ήμουν αθλητής του σκι, αλλά έχω αρκετά δυνατά πόδια), μετά την δευτερη συνεχομενη καταβαση στην κεντρικη των Πηγαδιών ένιωθα σαν να είχα κάνει όλη μέρα σκι. Ιδιαίτερα σταθερό αλλά τόσο γρήγορο που δε το "προλάβαινα". Σε συνδιασμο και με το αυξημενο κοστολογιο εν συγκρισει με τις υπολοιπες εταιριες, η απουσια τους απο τον ελληνικό αγωνιστικό χώρο είναι εμφανής.

Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου.