batucada 7 Report post Posted March 27, 2007 Μήπως τα δοκίμασε κανείς, γιατί απο τα review δεν βγάζω άκρη... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 27, 2007 Γιατί έχεις την εντύπωση οτι μπορεί να μην είναι καλά; Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 27, 2007 Γιατί έχεις την εντύπωση οτι μπορεί να μην είναι καλά;Νομίζω ότι η ερώτηση ήταν απλή, αν δοκίμασε κάποιος τα συγκεκριμένα πέδιλα να μου πει εντυπώσεις. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 27, 2007 φέτος όχι Στάθη, αλλά έχει γίνει παραγγελία να έρθουν του χρόνου. Μαζί με το SL10 Λογικά η Ατομικ θα ειναι στο Καιμακ, πολυ πιθανο να ειναι εκεί το πεδιλάκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted March 27, 2007 Στάθη δοκίμασα το st12pb σε 165, και διαπίστωσα ότι η σειρά sl συνεχίζει να εξελίσσετε και να είναι απολυτη. Δυναμικό πέδιλο που απαιτεί από τον αναβάτη, δεν με κούρασε ιδιαίτερα, αλλά μου έδωσε να καταλάβω οτι έχω πολλά να μάθω ακόμα (δεν έχω κάνει ποτε αγωνιστικό σκι). Λογικά το sl12pb λόγω της επιπλέον ενίσχυσης και του ενός χιλιοστού στο sidecut θα του δίνει ακόμα πιο δυναμικό rebound, και σε έναν αναβάτη με καλή τεχνική του δίνει χειρουργική ακρίβεια στην κίνηση. Αν όμως αναφερεσαι στο καθαρά αγωνιστικό, εκεί τα δεδομένα πραγματικά αλλάζουν και η atomic χρόνια τώρα προβληματιζει πολλούς Έλληνες αθλητές... άλλαξα την λέξη "φοβίζει" με την λήξη προβληματιζει που είναι πιο χαρακτηριστική της κατάστασης . Αλλωστε ένας αθλητής με καλή τεχνική και φυσική κατάσταση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα εκτός από μια κακή μέρα . Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 27, 2007 Αν όμως αναφερεσαι στο καθαρά αγωνιστικό, εκεί τα δεδομένα πραγματικά αλλάζουν και η atomic χρόνια τώρα φοβίζει πολλούς Έλληνες αθλητές...Με τι σκεπτικό το λες αυτό; Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted March 28, 2007 Το "φοβιζει" ισως ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα ελαχιστοι ελληνες αθλητες προτιμουν σκι της atomic λογου του ιδιαιτεροτητων που εχουν. Με τους περισσοτερους αθλητες που εχω μιλησει ειτε της εθνικης ειτε διαφορων σωματειων που εχουν φορεσει καθαροαιμα αγωνιστικα atomic σε διαφορα camp, αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο, τα σχολιαζουν ως ιδιατερως απαιτητικα σκι και σε τεχνικη και σε φυσικη κατασταση. Η προσωπικη μου εμπειρια απο ειδικα απο GS σκι (ανάφερα πως δεν ήμουν αθλητής του σκι, αλλά έχω αρκετά δυνατά πόδια), μετά την δευτερη συνεχομενη καταβαση στην κεντρικη των Πηγαδιών ένιωθα σαν να είχα κάνει όλη μέρα σκι. Ιδιαίτερα σταθερό αλλά τόσο γρήγορο που δε το "προλάβαινα". Σε συνδιασμο και με το αυξημενο κοστολογιο εν συγκρισει με τις υπολοιπες εταιριες, η απουσια τους απο τον ελληνικό αγωνιστικό χώρο είναι εμφανής. Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites