c.j.jones 0 Report post Posted June 19, 2007 Μπραβο παιδια! Απο οτι καταλαβα περασατε super . Αν τωρα κανονισετε εκδρομη για μπανακι 30-31/07 λεω να ερθω και εγω μιας και θα εχει ξεκινησει η καλοκαιρινη αδεια μου και δεν θα εχω αλλες "επαγγελματικες υποχρεωσεις " Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted June 19, 2007 Δεν το κανονίζετε το μπανάκι κατα Λιτόχωρο-Παντελεήμονα μεριά, να συνδυαστεί και με λίγο ¨ολυμπο; Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 19, 2007 Δεν το κανονίζετε το μπανάκι κατα Λιτόχωρο-Παντελεήμονα μεριά, να συνδυαστεί και με λίγο ¨ολυμπο; Τι θες τώρα να κάνω "tsunami" εγώ και να τους κάνεις εσύ να κουτουλάνε τα κεφάλια τους; Εδώ μας λένε ο Μητσοτάκης κι η Μαρίκα!!! Όταν αποφασίσουν θα μας το ανακοινώσουν προφανώς...αναμονή Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted June 19, 2007 Ξεχασαμε να ευχαριστησουμε την Αννα που εβγαλε το προγραμμα της εκδρομης του Μαιναλου. Προεδρε ευχαριστουμε για το κερασμα του γλυκου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted June 19, 2007 Δεν κάνει τίποτα Κορνήλιε...εγώ τελικά έφαγα γλυκό ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted June 19, 2007 Τιμή μου να βοηθήσω σε κάθε περίπτωση, αλλά μην κρύβεις και τα δικά σου κεράσματα Korn! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites