Jump to content

BOOZER

Χρήστης Forum
 • Content Count

  1,107
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BOOZER

 • Birthday January 7

Profile Information

 • Φύλο
  Female
 • Περιοχή
  στον τροπικό της ζωής
 1. Είναι όντως κουραστικό πολλές φορές...
 2. TIMOLEON KOUVELIS LTD. 23, Anastaseos street 155 61 Holargos Tel : +30 210 6528 165 / 6524 165 Fax : +30 210 6536 226 kouvelis@ath.forthnet.gr
 3. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε οποιοδήποτε σ/κ! Και το κάνουμε πιστεύω. Ο kostasbmw αν κατάλαβα καλά λέει ότι μπορεί η κοπή της πίττας να είναι μια καλή αφορμή προβολής του συλλόγου σε αστικό κέντρο, για λόγους οφέλειας και αναγνωρισιμότητας του συλλόγου και των σκοπών του.
 4. Συμφωνώ με τον kostasbmw. Μια συνάντηση με τον κάθε ...(αρμόδιο)... όποτε βιαζόμαστε να προλάβουμε μια κατάσταση, να επιτύχουμε ένα στόχο ή καιγόμαστε για κάτι δεν αρκεί όταν επιθυμούμε να βρισκόμαστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και να συμμετέχουμε στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Χρειάζεται συστηματική προσπάθεια και προβολή. Η κοπή της πίττας είναι μια καλή ευκαιρία γι'αυτό.
 5. Σιγά μη σας κάνει και customize στη διάσταση ο άνθρωπος! Να σας δώσω μερικές από την Αρμάτα που τις έχω κι εύκαιρες;
 6. Εννοείς αυτό ακριβώς το σημείο; Εννοείται ότι σε όλη τη μπότα θα επέλθει μια ελαστικότητα με τη χρήση, όχι όμως με τη συχνότητα που αυτή επέρχεται στα καθημερινά μας παπούτσια. Αλίμονο αν χρειαστεί να υπομείνεις πίεση και πόνο για να καταλήξει η μπότα να έχει την επιθυμητή μορφή του χρόνου! Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να δοκιμάσεις πολλές μπότες πριν καταλήξεις για το ποια σου ταιριάζει. Εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σου και το σωματότυπό σου καλύτερα από τον καθένα μας. Με βάση αυτό, ψάξε να βρεις το πιο ευχάριστο στο σώμα σου, ασφαλές προϊόν. Υ.Γ.: Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
 7. Ωραίο άρθρο και κατατοπιστικό για να μη χαθούμε με τις μοίρες οι αρχάριοι! http://www.forward.gr/info/snowboard_stance.htm
 8. Αφου περνάς καταπληκτικά στο βουνό, μας κάνεις! Καλώς μας ήρθες, να είσαι καλά και να απολαμβάνεις πάντα!
 9. Το μόνο εύκολο είναι να σου απαντήσω κατ' αυτό τον τρόπο. Αν σε ενοχλεί κάτι στον χώρο αυτό στον οποίο είσαι και μέλος, όχι απλή επισκέπτρια, ή σε έχουμε κουράσει, κάνε ένα διάλειμμα και δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να χαλαρώσει. Όταν έχεις διάθεση και υπομονή με εμάς τους ηλίθιους κάνεις login και γράφεις πάλι. Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να προσβάλλεις.
 10. Επειδή ALCATRAZ έχεις πάει εκεί κι έχεις άποψη, σε παρακαλώ ξεδιάλυνε στο μυαλό μας τα παρακάτω: Γράφεις ότι... Ερώτημα δικό μου: Τελικά τι ισχύει; Το αυτοκίνητο υπάρχει ως διακοσμητικό στοιχείο ή για να ολισθήσεις πάνω του κάπως έτσι; Τη διαφορά την καταλαβαίνουμε όλοι... Δεν έχεις υποχρέωση να απαντήσεις και μη θεωρήσεις ότι σου επιτίθεται κανείς. Απλώς, έβαλες μια φωτογραφία, πήγες εκεί, έχεις εικόνα του χώρου και αν έχεις και τη διάθεση, σε πολιτισμένο επίπεδο μπορούμε να συζητήσουμε τις διαφορετικές μας απόψεις.
 11. Νομίζω οι Alcatraz, germanos & bomberman σε κατατόπισαν για την κατάσταση των πιστών. Έτσι εξηγείται και το πλανητικό nickname, εκτός αν θέλεις να δώσεις info στο λαό!
 12. Βρε τι πόρωση είναι αυτή, πείτε ένα καλησπέρα και καλωσήρθες στον/στην Jvpiter, θα μας περάσει για άξεστους! Φίλε/η Jvpiter είναι πολύ γενική η ερώτησή σου, γι'αυτό και μας περιορίζεις λίγο στις απαντήσεις που θα θέλαμε να σου παρέχουμε. Αναφορικά με τον εξοπλισμό κι επειδή το έζησα δυο φορές, συνέβησαν τα ακόλουθα: Στο κατάστημα SkiBill νοίκιασα πέρυσι μπότες + σανίδι αρκετά νωρίτερα από την ανακοίνωση του κέντρου για το άνοιγμα των πιστών κι όταν ανέβηκα διαπίστωσα αναστολή. Μετά τη 2η αναστολή, καφέδες, φαγητά, γλυκά (προχωρημένο μεσημέρι) δεν χρεώθηκα τίποτα καθώς το κέντρο δεν λειτούργησε. Συμφωνώ ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν αλλά αναγνωρίζω την καλή τους πρόθεση να με προσεγγίσουν ως πελάτη γιατί ας μη γελιόμαστε τα καταστήματα ενοικίασης είναι λιγοστά και η χιονοδρομική περίοδος μικρή, συνεπώς μεγάλος ο ανταγωνισμός ανάμεσά τους. Το ίδιο συνέβη και όταν είχα ατύχημα 1/1/2008 στο Σέλι 2 ώρες μετά την ενοικίαση από το κατάστημα του Κλαουδάτου. Το κατάστημα προσφέρθηκε να μη με χρεώσει και σίγουρα δεν το έκανε για να μην καθυστερήσει το ασθενοφόρο. Τα ονόματα των καταστημάτων τα αναφέρω για να μη μιλάμε μόνο για τα στραβά, αλλά και όταν αναγνωρίζουμε μια προσπάθεια εξυπηρέτησης πελάτη.
 13. ΜΙΚ ευχαριστούμε για την πληροφόρηση. Δεν θα το ήξερα διαφορετικά. Πέρυσι ανέβηκα με αντίστοιχο πακέτο στα Καλάβρυτα. Φέτος έκλεισα στο Πίσοδέρι. Θα ακολουθήσει συγκριτικό ρεπορτάζ εντός των ημερών. Οι τροχοσπιτάδες έχουν τροχόσπιτο, σπίτι ή και τα δυο?
×
×
 • Create New...