Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
sotogiannop

χ/κ Σελίου

Recommended Posts

Ας ευχηθούμε λοιπόν να γίνει ότι είναι το καλύτερο και από πλευράς καιρού και από πλευράς αποτελεσμάτων των εργασιών που γίνονται, για κάθε χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα !

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Παιδια θυματε κανεις ποια χρονια ηταν που ειχε ρηξει πολυ χιονι και καναμε σκι στο σελι Νοεμβριο μηνα?

250 ευρώ ενιαία κοινή ετήσια κάρτα για τα χ.κ. Σελίου, 3-5 Πηγάδια, Βόρα και Ελατοχώρι. Μια κίνηση που είχε συζητηθεί-προταθεί στην διημερίδα του συλλόγου και γίνεται πράξη. Φαίνεται πως ο νέος πρόεδρος, που είναι και συνάδελφος, μπήκε με πολύ όρεξη στο παιχνίδι :P . Μιας που ο Θεσσαλονικιός και κάτοικος πέριξ περιοχών επισκέπτεται κατά βάση ένα από τα ανωτέρω χιονοδρομικά και μέχρι τώρα αμφιταλαντευόταν αν θα πάρει ετήσια νομίζω τώρα είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτησή της.

Τοποθετήθηκε και μετεωρολογικός σταθμός σε συνεργασία με το αστεροσκοπείο Αθηνών.Μπράβο σας. Το μόνο που μένει τώρα είναι να τρελαθεί ο σταθμός :)

Εκείνο που μας διέφυγε τις τελευταίες ημέρες είναι να αναφέρουμε τα έργα που γίνονται στο χ/κ Σελίου. Νέοι αναβατήρες, νέες πίστες, οι χιονοδρόμοι κατά την ερχόμενη χιονοδρομική περίοδο θα δραστηριοποιηθούν ουσιαστικά σ' ένα νέο χιονοδρομικό, το οποίο τυγχάνει μεγάλης αγάπης από τους ανθρώπους που το λειτουργούν.

αυτα ομως θα τα απολαυσουν οι φιλοι απο βορεια και κεντρικη ελλαδα

εμεις θα βολευτουμε στις κατηφορες στο μαντρι μας

επωνται και αλλα για φετος. Σας τα φιλαω για εκπληξη. Και αν δεν γινει καμια στραβη με το χιονι οπως περυσι (φτου φτου) του χρονου ακομα περισσοτερα. Δεν μπορω να πω περισσοτερα διοτι δεν ειναι ακομα ανακοινωσιμα.

Φιλικα

Αντωνης

επωνται και αλλα για φετος. Σας τα φιλαω για εκπληξη. Και αν δεν γινει καμια στραβη με το χιονι οπως περυσι (φτου φτου) του χρονου ακομα περισσοτερα. Δεν μπορω να πω περισσοτερα διοτι δεν ειναι ακομα ανακοινωσιμα.

Φιλικα

Αντωνης

..μην ανησυχείς Αντώνη, δε θα πουμε κουβεντα --- να κοιτα.... :):ph34r::P

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Tι εγινε ρε παιδια το ποστ μου?που εξαφανιστηκε?

Εχθες εγραφα μια ωρα!

Δηλ. οτι δεν αρεσει το σβηνουμε?

Την αποψη μου εξεφρασα!!!

Χουντα εχουμε?

Μεταφερθηκε σε νεο τοπικ γιατι ειχε ξεφυγει η συζητηση απο τον τιτλο του τοπικ που ειναι "χ/κ Σελιου".Στο νεο τοπικ γραφει "split απο χ/κ Σελιου".

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=7811

.

Tι εγινε ρε παιδια το ποστ μου?που εξαφανιστηκε?

Εχθες εγραφα μια ωρα!

Δηλ. οτι δεν αρεσει το σβηνουμε?

Την αποψη μου εξεφρασα!!!

Χουντα εχουμε?

Λιγοτερη ωρα θα σου επαιρνε να στειλεις ενα pm σε καποιον απο τους χουντικους moderators.... :)

Υπάρχει διάχυτη η υποψία ότι αν γράψει κάποιος κάτι που μπορεί να στεναχωρήσει κάποιους άλλους, η δημοσίευσή του θα διαγραφεί κρυφά. :)

Board.jpg

Σελι Παρασκευη 14/12 19.47

Dec-14-Fri-1647.jpg

Σελι Σαββατο 15/12 07.47

Dec-15-Sat-0747.jpg

Ομπρελα εχει πανω απο το χ/κ ρε γμτ......;;;;; :D

Αυτό πραγματικά είναι ένα μυστήριο που πρέπει να ερυνήσει ο κ. Λιακόπουλος. Μήπως πίσω από όλα αυτά βρίσκονται οι Ελ ή οι καταχθόνιοι???????

AlexPowder

Μετα απο μια καταπληκτικη εβδομαδα στο Kaprun - Kizsteinhorn - Zell am See, ανεβηκα σημερα το μεσημερι στις 3:00 στο Σελι. Παρολο που οι μονες πιστες που λειτουργουσαν ηταν οι baby υπρχαν πολλα αυτοκινητα στα παρκινγκ και στα chalet.

Ο πιτσιρικος μου ειναι 4,5 χρονων και σημερα εκανε την παρθενικη του εμφανιση στις πιστες του ΕΧΚΣ με Salomon X-Wing. Έκανε σχεδον 40 λεπτα μαθημα με δασκαλο και στο τελος αφου φυσικα παιξαμε χιονοπολεμο, παρεδωσε κατακοπος αλλα με ενα πλατυ χαμογελο τα σκι και τις μποτες του.

Το χαμογελο του μπαμπα ακομα πιο μεγαλο...

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 20:00 στο Καφέ Restaurant “Ελιά” η απερχόμενη διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου παραθέτει συνέντευξη τύπου εφ΄ όλης της ύλης , αναφορικά με τα πεπραγμένα στο χιονοδρομικό κέντρο της Βέροιας την τελευταία διετία, το χιονοδρομικό παρόν και μέλλον του Σελίου, καθώς και τις τουριστικές/αθλητικές προοπτικές του Βερμίου
Αυτό σημαίνει οτι θα εκλεγεί/διοριστεί νέα διοίκηση ;

Αντώνη ;

Αλέξη εκτός απροότου θα επανεκλεγεί η ίδια. Αλλά είπαμε εκτός... απροόπτου.

Υπάρχει μνηστήρας που ορέγεται τη θέση του προέδρου. Εύχομαι να μην τα καταφέρει όμως γιατί Γιοβανόπουλος ένας είναι!

Αυτό σημαίνει οτι θα εκλεγεί/διοριστεί νέα διοίκηση ;

Αντώνη ;

Αλέξη,

Διορισμός νέου ΔΣ θα υπάρξει σίγουρα αφού η θητεία του παρόντος λήγει κάπου μέσα στον Νοέμβρη. Τώρα πόσα από τα υπάρχοντα μέλη θα είναι στο νέο ΔΣ? αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω διοτι δεν το γνωριζω. Γενικά, εχει αναπτυχθεί μια φημολογία (ξέρει ο Σωτήρης) τον τελευταίο καιρό περί του νέου ΔΣ αλλά δεν πηγάζει απο αξιόλογες πηγές οπότε και δεν την αναφέρω (χωρίς να σημαίνει όμως οτι δεν ευσταθεί). Ισως σήμερα στην συνέντευξη τύπου μάθουμε κάτι περισσότερο.

Τα τελευταία 2 χρόνια ζω μερικά απο τα προβλήματα του ΕΧΚΣ απο κοντα. Θεωρώ οτι το σημερινό ΔΣ, παρά τις άχιονες χρονιές με τα λιγοστά έσοδα και το πόλεμο που δέχθηκε απο ορισμένους που ρουφούσαν το μεδούλι του ΕΧΚΣ τόσα χρόνια, ήταν το καλύτερο των τελευταίων ετών καθώς έχει δώσει έναν νέο αέρα στο Σέλι. Ο αέρας αυτός έχει συμπαρασύρει μαζί του και αλλα ΧΚ της χώρας που είχαν κοιμηθεί.

Ας ελπίσουμε όποιο ΔΣ και αν διορίσει η ΓΓΑ, να μην έχουμε ένα πισωγύρισμα στο Σέλι. Για το καλό της χιονοδρομίας.

Αναμείνατε στο πληκτρολόγιο σας

Αντωνης

Αντώνη το μόνο που αναμένω είναι ο εκ νέου διορισμός του κ.Γιοβανόπουλου και όλων υμών.

Αλέξη όλοι οσοι αγαπάμε αυτό το βουνό περιμένουμε το ίδιο με εσενα.

Νεότερα δυστυχώς δεν έχω. Για μένα και για πολυ κόσμο : ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ισως γίνονται καλύτερες προσθήκες στα αδύνατα σημεία.

Βέβαια υπάρχει και το παράδειγμα του Παναθηναικού που ενω είχε τη μισή Εθνική του Euro 2004 έκανε ριζικές αλλαγές και ακόμα σήμερα έχει προβλήματα :) ...

Φαντάζομαι σε λίγες μέρες θα μάθουμε αν τα φημολογούμενα σενάρια ευσταθούν ή οχι.

Αντωνης

Καταλαβαίνω, αλλά...

Για μένα και για πολυ κόσμο : ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει
Δυστυχώς αμφιβάλλω εάν ζούμε σε μία χώρα που θέλει να κερδίζει...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας για τα πεπραγμένα της περιόδου 2006-2008 που παρουσιάσατε.

Αντώνη το μόνο που αναμένω είναι ο εκ νέου διορισμός του κ.Γιοβανόπουλου και όλων υμών.

Υπαρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα και φυσικά μεγάλο παρασκήνιο. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Πριν 2 χρόνια κανείς δεν σκεφτόταν να συμετέχει στο ΔΣ του ΕΧΚΣ. Ξαφνικά, πολύς κόσμος έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μπει στη διοικηση.

Τα νέα ομως φαίνονται να είναι θετικά... Το σχήμα της νέας διοίκησης φαίνεται να είναι αρκετά καλό ... μόλις υπάρξει κάτι ανακοινώσιμο θα ενημερώσω

Αντωνης

Υπαρχει μεγάλη κινητικότητα στο θέμα και φυσικά μεγάλο παρασκήνιο. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ονόματα. Πριν 2 χρόνια κανείς δεν σκεφτόταν να συμετέχει στο ΔΣ του ΕΧΚΣ. Ξαφνικά, πολύς κόσμος έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να μπει στη διοικηση
Αντώνη σε παρακαλώ, μετέφερε στους αρμόδιους την παράκλησή μου να προστεθεί και το δικό μου όνομα στη λίστα των υποψήφιων προέδρων.

Προφανώς το χ/κ Σελίου διακινεί τεράστια κονδύλια (τρισεκατομμύρια €) και πολλά μυστικά του κράτους για να παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον. Α, ξέχασα θα έχει και πολλούς ψήφους για να τρέχουν όλοι αυτοί ξαφνικά...μπράβο πάντως που κάποιοι ξύπνησαν ένα πρωί βλέποντας το χ/κ Σελίου στον ύπνο τους και αποφάσισαν να ''φάνε'' τον αποτυχημένο Γιοβανόπουλο λες και θα βρούν καλύτερον.

Ε ρε γλέντια...

Αντώνη σε παρακαλώ, μετέφερε στους αρμόδιους την παράκλησή μου να προστεθεί και το δικό μου όνομα στη λίστα των υποψήφιων προέδρων.

Προφανώς το χ/κ Σελίου διακινεί τεράστια κονδύλια (τρισεκατομμύρια ?) και πολλά μυστικά του κράτους για να παρουσιάζει τόσο ενδιαφέρον. Α, ξέχασα θα έχει και πολλούς ψήφους για να τρέχουν όλοι αυτοί ξαφνικά...μπράβο πάντως που κάποιοι ξύπνησαν ένα πρωί βλέποντας το χ/κ Σελίου στον ύπνο τους και αποφάσισαν να ''φάνε'' τον αποτυχημένο Γιοβανόπουλο λες και θα βρούν καλύτερον.

Ε ρε γλέντια...

Έχω δύο προσωπικά ερωτήματα που με βασανίζουν χρόνια σχετικά με το Σέλι αλλά και τη Βασιλίτσα.

Γιατι το ΔΣ πρέπει να έχει διετή θητεία. Με διετή θητεία δεν μπορούν να υπάρξουν μεγάλοπνοοι σχεδιασμοί. Μέχρι να διοριστούν να αναλάβουν και να καταλάβουν τι παιζεται έχει περάσει ένας χρόνος. Το υπόλοιπο που μένει δεν φτάνει ..

Και φυσικά δεν μιλώ για την απελθουσα διοικηση του κ. Γιοβανόπουλου. Αυτή αποδείχθηκε αρκετά έμπειρη, έξυπνη αλλά και πολυ εργατική και πάνω από όλα τίμια. Μπορεί ο κ.Γιοβανόπουλος να μην προέρχεται απο το χώρο της χιονοδρομίας όμως (κατά τη γνώμη μου) έβαλε τα γυαλιά σε πάρα πολλούς που έχουν φάει χιόνι για 20 ή 30 ή 40 ή 50 χρόνια.

Γιατί θα πρέπει να αλλάζει η διοίκηση στα μέσα του Νοέμβρη και ενώ όλες οι εργασίες στησίματος του χκ ειναι σε εξέλιξη? Γιατι θα πρέπει η επόμενη διοίκηση (όποια κι αν ειναι αυτή) να περάσει ένα χειμώνα με τις επιλογές - λάθη - παραλείψεις της προηγούμενης διοικησης.

Αλλάξτε την τον Μάιο ώστε να έχει χρόνο να δουλέψει για να δουλέψει το χειμώνα.

Edited by carve

Αντώνη από αυτά που σε βασανίζουν έχω αγανακτήσει κι εγώ, με αρκετά περίεργα που συμβαίνουν γύρω μας. Θα το σταματήσω εδώ όμως μέχρι να οριστεί (ή εκλεγεί) η νέα διοίκηση, ελπίζοντας σε κάτι καλό.

Και για να μήν κρύβομαι, ΝΑΙ θέλω να συνεχίσει η διοίκηση Γιοβανόπουλου. Όποιος έχει γνωρίσει και τον ίδιο αλλά και εσάς τους γύρω του ξέρει, βλέπει, εκτιμάει, καταλαβαίνει.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

No users celebrating today

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,174
    • Total Posts
      461,039
  • Member Statistics

• Total Members
      8,764
    • Most Online
      8,897