makalu 10 Report post Posted October 3, 2007 3ημερων (τελευταια ημερα Σεπτεμβρη) απο το Saas Fee - Κοιταξτε βαθος χιονιου!!! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 3, 2007 Τι λες Κωστή πάμε για ενα τριήμερο; Quote Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted October 3, 2007 Από μέσα Οκτωβριου και μετά που πιστεύετε οτι μπορεί να είναι καλά για σκι στις Αλπεις ? Συνήθως τέτοια εποχή λειτουργούν οι πίστες που λειτουργουν και το καλοκαίρι (στα παγετωνικά ΧΚ) ή ανοίγουν και μερικές χαμηλότερες ? Εχει πέσει προβληματισμός Ε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 3, 2007 Ευα, οπου κ να πας (σε παγετωνικο φυσικα) μετα τα μεσα Οκτωβρη, θα βρεις χιονι (χειμωνιατικο) Το saas fee κ το Zermatt απλα θα κατεβαινει λιιιγο πιο κατω (trockener steg=σχεδον 950m/d vertical). Stubai, Soelden, Kaprun, Pitztal, Hintertux, Tignes, Les2alps ολα θα παιζουν..πολλα αυστριακα μαλιστα κανουν κ εργα τελευταια (κ λαμβανουν σχεδον σε καθε περαστικο βαρομετρικο χαμηλο, πολλα χιονια--φτου φτου! ) ..μαλιστα οι αυστριακοι το σ/κ που μας περασε, μαζεψαν αρκετα liners απο τους παγους τους..που σημαινει πως πλεον θα περιμενουν περισσοτερα χιονια παρα λιωσιμο (λεμε τωρα!) Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 3, 2007 Μακάρι και να μας έρθουν και εδω τα χιόνια Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted October 3, 2007 Ω ρε μανα μου φθινοπορινό πουδριιιι :S Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 4, 2007 αντε να κατεβουν και λιγακι παρακατω τα χιονακια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 4, 2007 ..μερικες προχθεσινες ομορφες φωτο απο την ψηλοτερη κορφη της Γερμανιας το zugspitze πανω απο το Garmisch! εργασιες συνεχεια! ο ΠρΗλιας τους ο μικρος τους (κ μοναδικος) skiable παγετωνας της Γερμανιας κορφη απο ψηλα οι πασπαλισμενες πιστες Θεα προς νοτο-Αυστρια! ..προς βορρα κ η Eibsee στο παρατηρητηριο κορφης τι σας θυμιζει? πισω παλι ερωτηξη! αν ειναι απο του χρονου να αυξηθει η συνδρομη μου (για λογους κοστους συντηρησης του server απο το φορτιο των photo ) να μου το πειτε να το ξερω Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 4, 2007 Αμαν ρε Κωστή, έχεις κάρτα ελευθέρας στις αεροπορικές εταιρίες. Δυο φορές την εβδομάδα που σε χάνουμε που σε βρίσκουμε... τσουπ στις Άλπεις μου είσαι!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 4, 2007 ευτυχως που το σπιτι μου τ'ανοιξα δε λες (κ τα ματια μου)! (πλακα-πλακα, μολις γυρισα απ'την τραπεζα κ καθαρισα για το επομενο 15ημερο ταξιδι στα χιονακια..ειδες τι σου ειναι να εχεις ολιγομελη χιονοδρομικη οικογενεια! ) Κυριακης φωτο απο το Hintertux snow-level χαμηλα χειμωνιατικο τοπιο προς την κοιλαδα του Tux ομορφιες αυτες..ειναι απο το ταξιδι-αστραπη του Σωτηρη αμεσως μετα απο τη Γ.Σ.! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted October 4, 2007 άντε τώρα να δουλέψεις... Κωστή, μήπως, λέω μήπως βρε παιδί μου θα μπορούσες να τα βάζεις ώρες που δεν δουλεύουμε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted October 4, 2007 Λοιπόν αν μου βρεις τίποτα φτηνά εισιτήρια (ξέρεις εσύ) θα έρθω κι εγω κανά δυο τριήμερα μαζί. Ελα Κωστή βρες μου και θα είμαι ο «βαστάζος σου» σε όλο το ταξίδι. Δεν θα κουβαλήσεις ούτε χαρτοπετσέτα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted October 4, 2007 Κοιτα χιονι.... Και να φανταστείς οτι στο tux εριξε το λιγότερο σε σχεση με αλλους παγετώνες. Χθες κοιτουσα stubai και ειναι λες και ηρθε ο χειμώνας. Φοβερό... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted October 4, 2007 Κοιτα χιονι.... Και να φανταστείς οτι στο tux εριξε το λιγότερο σε σχεση με αλλους παγετώνες. Χθες κοιτουσα stubai και ειναι λες και ηρθε ο χειμώνας. Φοβερό... Κι εμεις τι θα κανουμε γι αυτο????????Αχ να μπορουσαμε να παμε ε?? Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 4, 2007 Θα παμε, θα παμε.... 78+1 Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 4, 2007 μονο αυτο... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted October 4, 2007 ..μερικες προχθεσινες ομορφες φωτο απο την ψηλοτερη κορφη της Γερμανιας το zugspitze πανω απο το Garmisch! εργασιες συνεχεια! Το υπο κατασκευη κτίριο που φαινεται στη φωτογραφια ειναι το Gletschergarten, εστιατοριο 220 θεσεων με οροφη ανοιγμένη-περιστρεφόμενη για τις ηλιολουστες μερες. ...το οποιο πηρε γευσεις χειμωνα στις 4-9-07 και στις 12-9-07 Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 4, 2007 Ρε δε του βαλαν τη σκεπη... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 9, 2007 O παγετωνας του Pitztal εχθες! Ακομα ειναι οριακη η χιονοκαλυψη τους! H πιστα του Mittelbergjoch. ..η συνεχεια ολο το μηκος της απο ψηλα νο κομεντς Ε ρε να'χαμε τετοια λιμνακια για τεχνητο στον Παρνασσο τι βούτες θα επεφταν το καλοκαιρι! το λιφτ Brunnenkogelschlepper η πιστα του Brunnenkogel παλι η Brunnenkogel απο τις αυγούμπες! και το Wildspitze (απο πισω του κ αριστερα ειναι το Soelden) Αυτα για την ωρα! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 9, 2007 Να σου πω Κωστάκη,μας δουλέυεις;παίζεις με τα νέυρα μας; Λοιπόν δεν θα ξαναβάλεις τέτοιες φωτό εκτός και αν πάμε μαζί Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 9, 2007 και οι αγελαδες αποτι ειδα αυστρια ελβετια εβοσκαν κανονικα στα γρασιδια Quote Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted October 9, 2007 το λιφτ Brunnenkogelschlepper ....ή είμαι πλήρως κατατοπισμένος ή έχω χάσει τα αυγά και τα πασχάλια... ...η φωτογραφία αυτή αν τη δούμε αντιδιαμετρικά από εκεί που δείχνεις (Tiefenbach), θα ήταν αυτή???.... ....μάλλον είμαι σε άλλη χώρα ε?... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted October 9, 2007 και οι αγελαδες αποτι ειδα αυστρια ελβετια εβοσκαν κανονικα στα γρασιδιαΓιατί είχες πάει ή τις έμπλεξες μ' αυτές στο Αρτεμίσιο ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted October 10, 2007 ριξε μια ματια στο TW1 (τωρα εχεις live ενημερωση) και θα δεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 10, 2007 Aκριβως Διονύση! Ακριβώς Γιώργο! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites