ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 8, 2007 Κανονίστε την πορεία σας. Σήμερα ο απουσιολόγος θα γράφει στη συνάντηση... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted November 8, 2007 βρε βρε το Μαρούσι…τραβάει κόσμο αυτή η περιοχή τελικά …έκανε καλό ποδαρικό για το Σύλλογο το flo στα μέρη μας P.S. τα λέμε το βραδάκι παιδιά Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted November 8, 2007 Αποψε στη συναντηση σας, θα εχετε κ μια ευχαριστη αυστροελληνικη παρουσια απο το εμπορικο τμημα της Αυστριακής Πρεσβειας! Να ειστε κοσμιοι εε, βαλτε τον κο Λάππα να κανει τα PR! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 8, 2007 Μακαλιερη παρε λοιπον το Χριστινακι σου, περαστε να σας ευχηθουμε απο κοντα ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ και μετα πατε στους εορταζοντες σας!!!!Ε.... καλο ε?? Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 9, 2007 Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007...ετοιμαστείτε. αναμενουμε επισημη ανακοινωση μηπως καταφερω να ερθω αλλιως με βλεπω να σας γνωριζω αν οχι στον παρνασσο στηνν εκδρομη στα καλαβρυτα τον φλεβαρη Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 9, 2007 αναμενουμε επισημη ανακοινωση μηπως καταφερω να ερθω αλλιως με βλεπω να σας γνωριζω αν οχι στον παρνασσο στηνν εκδρομη στα καλαβρυτα τον φλεβαρη Ε τοτε τι μας παραμυθιαζεις οτι εισαι χιονοτρελος και ανεβαινεις μεχρι και Παρνασσο αυθημερον?? Οχι ρε θα ερθεις και θα πεις και ενα τραγουδι καλαματιανο!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 9, 2007 Λοιπόν...............αισίος έγινε και η χθεσινή συνάντηση με αρκετή συμμετοχή ομολογουμένος Για αυτό τον λόγο δύο καλοπροέραιτες παρατηρήσεις 1) Είναι πολύ μικρός ο χώρος για τον μεγάλο μας Σύλλογο στο συγκεκριμένο σημείο του Flo αν και η προοπτική να αγγαλιαστούμε δε χαλάει κανέναν μάλλον Καλύτερα πάντως θα ήτανε στην αριστερή μεριά του μαγαζιού μόλις μπαίνουμε που υπάρχει αρκετός χώρος (και μάλλον θα κλείσουμε το μισό μαγαζί) 2) Πολύ από εμάς είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι οι συναντήσεις θα γίνοντε μία φορά στα ΒΠ (Μαρούσι)και μία στα ΝΠ (Νέα Σμύρνη). Δεδομένου ότι είρθανε άτομα ακόμα και από τη Βούλα νομίζω ότι είναι δείγμα καλής θέλησης και μόνο να εφαρμοστεί -αν συμφωνούνε όλοι- τα παραπάνω. (αν τα παραπάνω θεωρηθούν "Θέματα Συλλόγου" παρακαλώ τους Mods να το μετακινήσουν ) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted November 9, 2007 Χρήστο έχεις δίκιο και στα δύο. 1) Ο χώρος που είχαμε κλείσει ήταν μπαίνοντας δεξιά (κοντά έπεσες ). Οι πρώτοι που ήρθαν (Stormbringer, legmar, Jazz, και συνοδείες) αποφασίσαμε οτι ήταν πολύ "ξένο" να είμαστε διάσπαρτοι στα τραπεζάκια και ζητήσαμε (μιας και ήταν ελεύθερος τη στιγμή εκείνη) πάλι τον χώρο δίπλα στο μπαρ. 2) Οι συναντήσεις όντως θα γίνονται εναλλαξ ΒΠ και ΝΠ. Λάθος δικό μου . Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted November 9, 2007 Χρήστο έχεις δίκιο και στα δύο. 1) Ο χώρος που είχαμε κλείσει ήταν μπαίνοντας δεξιά (κοντά έπεσες ). Οι πρώτοι που ήρθαν (Stormbringer, legmar, Jazz, και συνοδείες) αποφασίσαμε οτι ήταν πολύ "ξένο" να είμαστε διάσπαρτοι στα τραπεζάκια και ζητήσαμε (μιας και ήταν ελεύθερος τη στιγμή εκείνη) πάλι τον χώρο δίπλα στο μπαρ. 2) Οι συναντήσεις όντως θα γίνονται εναλλαξ ΒΠ και ΝΠ. Λάθος δικό μου . All in order λοιπόν........ Ευχαριστώ για τη γρήγορη και κατατοπιστική απάντηση Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 9, 2007 Δεδομένου ότι είρθανε άτομα ακόμα και από τη Βούλα...Απ' ότι με ενημέρωσαν...χθες ήρθαν και άτομα από Άργος και Τρίπολη...ή μου τα είπαν λάθος ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted November 9, 2007 έχουμε κανέναν από εκεί ? Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 10, 2007 Ε τοτε τι μας παραμυθιαζεις οτι εισαι χιονοτρελος και ανεβαινεις μεχρι και Παρνασσο αυθημερον?? Οχι ρε θα ερθεις και θα πεις και ενα τραγουδι καλαματιανο!!!!! εγω θα ανεβω καποια στιγμη για ενα καφε σε συναντηση του συλλογου να εισαι σιγουρος .εσυ θα κατεβαινες καλαματα για εναν καφε.500χιλιομετρα για ενα καφε τα κανεις; εχω βλεπεις και μια κορη τωρα δεν ειμαι οπως ημουν καποτε.εδω ανεβαινα θεσσαλονικη για καφε με ενα fiat uno 1100 στην αθηνα θα κολλαγα; θα σου πω και ενα αλλο τρελο ασχετο.εχεις κανει σκι σε δυο χιονοδρομικα σε μια μερα; εχω κανει εγω δυο ωρες στο μαιναλο και μετα καπακι καλαβρυτο και απ'ευθειας καλαματα μετα με πολυ κακοκαιρια(αλυσιδες μεχρι παραδεισια)το 2004.καλη εμπειρια!! Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted February 27, 2008 Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούν την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:30 στην ταβέρνα "ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ" στον Χορτιάτη. Για πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6942 61 01 51 Σας περιμένουμε όλους. Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας θα συναντηθούν στην Αθήνα την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008, από τις 20:00 και μετά, στο Flocafe (2ο όροφο) επί της Λ. Συγγρού (δίπλα στο γυάλινο Μουσικό Θέατρο). Σας περιμένουμε όλους. Flocafe Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 2 & Λ.ΣΥΓΓΡΟΥ 141 (Ν.ΣΜΥΡΝΗ) Τα ευκόλως εννοούμενα παραλήπονται Η δεσποινίς που το πάει φιρί φιρί Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 27, 2008 τα καρντασια ειναι μπροστα παντως....ευγε. p.s ο κυνηγος ειναι η καλυτερη ταβερνα. Quote Share this post Link to post Share on other sites