Xristos (svala) 0 Report post Posted January 16, 2008 Καλησπερα σε ολους! μηπως καποιος εχει υποψην του τα παρακατω πεδιλα τι λενε? ακουσα τοσο καλα λογια που ειμαι ετοιμος να τα χτυπησω αμεσα...πως ομως να κανω κατι τετοιο αν δεν ρωτησω εσας? θυμιζω για οσους δεν με εχουν δει ..... 1.85 υψος, 72 κιλα, καλο σκι (νομιζω) rossignol bandit b74 # Sidecut: 114-74-104 # Radius: 16.6 m (174) Α! τιμη 430ευρω.. τσεκαρετε και περιμενω βοηθειουλα....thanks!!!! Y.Γ. προτασεις για ημισκληρες μποτες καλοδεχουμενες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 17, 2008 free ride πεδιλο.η τιμη ειναι σχετικα καλη αν το πεδιλο ειναι καινουργιο φυσικα.Αν πας σε αυτην την κατηγορια σου δινω και αυτο το option...b78 http://www.sport-conrad.com/index.asp?disp...art_nr=70006029 ps:μποτουλα...επισης freeride soft ομως http://www.sport-conrad.com/index.asp?disp...art_nr=74176001 Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 17, 2008 Ρε Χρηστο,με το συμπαθιο κιολας αλλά γιατι δεν πας και στο Μαρουσι στον Δημητρη τον Τσεγκα ειναι αντιπροσωπος της mammut βαζει και διαφημιση στο φορουμ και εχει και rossignol και απο οσο ξερω εχει και τα bandit και σιγουρα θα τα παρεις σε πολυ καλυτερη τιμη απο ολα αυτα τα site που ψαχνεις!!!!Ε,και στο φιναλε φιναλε γιατι να μην στηριξουμε και καποιον που βαζει και διαφημιση στο συλλογο!!!!!!!!Το τηλ ειναι 210/6106881 και κιν 6944357390. Και συν της αλλης ειναι και πολυ καλο παιδι!!!!Εκμεκ.- Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 17, 2008 ακουσα τοσο καλα λογια που ειμαι ετοιμος να τα χτυπησω αμεσα λογικά έτσι δεν αγοράζεις σκί. παίζουν πολλά ρόλο στην αγορά εξοπλισμού για να μην καταλήξεις στις αγοροπωλησίες πιο κάτω να προσπαθείς να τα σπρώξεις... πχ εγω έχω να σου πω τα καλύτερα για τα SL12 της atomic και για τα RC4 της fischer έλα το βράδυ να τα πουμε στη συνάντηση απο κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 17, 2008 πχ εγω έχω να σου πω τα καλύτερα για τα SL12 της atomic και για τα RC4 της fischer Και για αυτό ρε φιλε, το ξέχασες... Τον χαβά μας εμεις Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Xristos (svala) 0 Report post Posted January 17, 2008 Ρε Χρηστο,με το συμπαθιο κιολας αλλά γιατι δεν πας και στο Μαρουσι στον Δημητρη τον Τσεγκα ειναι αντιπροσωπος της mammut βαζει και διαφημιση στο φορουμ και εχει και rossignol και απο οσο ξερω εχει και τα bandit και σιγουρα θα τα παρεις σε πολυ καλυτερη τιμη απο ολα αυτα τα site που ψαχνεις!!!!Ε,και στο φιναλε φιναλε γιατι να μην στηριξουμε και καποιον που βαζει και διαφημιση στο συλλογο!!!!!!!!Το τηλ ειναι 210/6106881 και κιν 6944357390. Και συν της αλλης ειναι και πολυ καλο παιδι!!!!Εκμεκ.- Καμια αντιρρηση, απλα τυχαια βρεθηκα σε ενα μαγαζι και μου τα εδειξαν, γι αυτο ρωταω.... θα το κοιταξω και στον δημητρη. sorry, για την απουσια απο την συναντηση αλλα κατι μου ετυχε guys!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 18, 2008 Οχι ρε ,δεν σε συνχωρουμε!!! Στην επομενη συναντηση θα ερθεις,βρεξει ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!! Οριστε μας,αμ πως!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 18, 2008 Users: Racers, top experts, aggressive οτι πρεπει για τουριστικό σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites