Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Giatros28

Plss επειγον Aγορά ΣΚΙ

Recommended Posts

Eνδιαφερομαι να αγοράσω μεταχειρισμένα σκι Rossignol 9S(υψος 1.65 μεντελο 03-04,τιμη 200ευρω)ή Atomic sl9(καινουργια γιατι δεν τα βρισκω μεχειρισμενα υψος 1.70 μοντελο 05-06,τιμη 400 ευρω) ή να δω τα Salomon Streetracer 6 + 610 2007 (υψος 1.72 που μου τα δινουν καινουργια 220 ευρω).

Εχω υψος 1.83 και 93 κιλα ,σκι γνωριζω αρκετα καλο ειμαι σε προχωρημενο επιπεδο ασχολούμαι εδω και 10 χρονια αλλα με τα παλια σκι μεχρι σημερα και θελω να περασω στην μετα carving εποχη.

Εχω αυτες τις τρεις προτασεις απο καποιους γνωστους που μου τα πουλανε τι λετε να διαλεξω?

Ειναι για το υψος μου αυτα τα τρια μοντελα σκι?

Περιμενω νεα σας

αν θέλεις να ξεκινήσεις carving και τα 3 είναι σκληρά για σένα.

Πολύ καλά σκι και τα 3 αλλα για προχωρημένο επίπεδο στο carving.

Τα SL9 400 ευρώ για 3 χρονών είναι ακριβά υπάρχουν και φτηνότερα αλλα και πιο καινουρια.

καλύτερα να τα ζητήσεις για δοκιμή. Εάν κάνεις σκί στο Παρνασσό με χαρά να σε γνωρίσουμε απο κοντά και να τα πουμε στη πράξη το ΣΚ. (Θα έχω και SL9 σε 1.70 να δοκιμάσεις)

Σήμερα Πέμπτη έχουμε συνάντηση και Αθήνα και Θεσσαλονίκη δες στο φορουμ ανακοινώσεις, έλα να τα πούμε απο κοντά.

Πάνος

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις μακαρι να μπορουσα σημερα να ειμαι στις συναντησεις αλλα δεν μπορω ειμαι εκτος Αθηνας και Θεσσαλονικης

Σκι κανω βορεια Ελλαδα (Φαλακρο Λαιλια)

Thanks

το σαλομον καμια σχεση με τα αλλα δυο που ανεφερες.πολυ πιο μαλακο...ειναι για αρχαριους θα ελεγα γι αυτο και η χαμηλη τιμη.τα ατομικ ειναι ακριβα για να μην πω πανακριβα για μεταχειρισμενα πεδιλα.βεβαια οπως ειπε και ο πανος τα ροσινιολ και τα ατομικ ειναι πολυ σκληρα για να μαθεις καρβινγκ.πιο πολυ θα τα ευχαριστηθεις αν ξερεις ηδη να καρβαρεις. προσεξε ιδιαιτερα στα μεταχειρισμενα την κατασταση τους μην εχουν τιποτα κατεστραμενες γωνιες............

πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι!

καμια σχεση οσον αφορα και στο ροσι με το ατομικ

πολυ πιο δυσκολο πεδιλο το ροσι

μπορώ και χωρίς ...

Δοκιμασα εχθες στο φαλακρο τα Rossignol 9s μου αρεσαν αλλα ειχα ενα προβλημα με την δεστρα , η μποτα μου ειναι λιγο πιο μεγαλη απο του παιδιου που μου τα πουλαει και ειναι στο τερμα με αποτελεσμα δυο φορες να μου βγει . Η δεστρα μπορει να βγει απο τα σκι και να ξανα μπει ωστε να ρυθμιστει πανω στην δικη μου μποτα?

ναι ναι

αν θελεις σου πουλαω τα δικα μου 9ς 04-05 165εκ για 200 ευρω, οταν ανεβω στην θεσσαλονικη (καποιο απο τα επομενα σκ)

μπορώ και χωρίς ...

προσωπικα δοκιμασα το φετινο 9ς και μου φανημε πολυ ευκολο........νομιζω οτι δεν εχει και πολυ σχεση με το παλιο(προ 3ετιας) 9ς.το φετινο το δοκιμασα σημερα στο καιμακ και ηταν του αρη................ωραιο πεδιλο ξεκουραστο για καρβαρισμα εντος πιστας.

παντως το ατομικ ειναι ψηλο για σενα (1.70)............θα ελεγα οτι η χρυση τομη για το σωματοτυπο σου ειναι το 1.65..........μιλωντας παντα για σλαλομ πεδιλα.

Παιδια για τα Atomic SL 9 Slalom Carver υψος 1.60 cm μοντ 04-05-06 ειναι μικρα για το υψος μου και τα κιλα μου ή ειναι καλα ?

εγω θα ελεγα οτι ειναι χαμηλο αλλα ας πουν και οι αλλοι την γνωμη τους........

εγω παντως που εχω παρομοια χαρακτηριστικα με σενα (υψος -βαρος) σ σλαλομ εχω 1.65...........ενα allround που εχω ειναι 1.70..........αναλογα γιατι χρηση το θελεις.............

παντως εχω φορεσει πολλες φορες και 1.60 αλλα να ξερεις οτι σε χαλασμενα χιονια θα σ δυσκολεψεει πολυ(λογω του βαρους σου).

Τελικά φιλοι μου κατεληξα στα Atomic sl9 και φευγω Σ.Κ για Βσιλιτσα να τα δοκιμασω για να σας πω εντυπωσεις.

Επισης θα ηθελα να μου προτείνετε μια μπότα γιατι εχω ακουσει οτι αναλογα και μετα τα σκι παει και η μποτα ,προς το παρον εχω μια παλλια rossignol ,αλλα παω και εκει για αλλαγη .