Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
anemos

δασκαλος σκι

Recommended Posts

παιδια εχουμε κανενα τηλ απο κανενα δασκαλο σκι,με καλες τιμες?

οχι απο σχολη παππος κτλ! να μην πληρωσουμε κ χρυσαφι!

για παρνασσο παντα.

Υπαρχει δασκαλος που μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων. οταν αλλοι μου εφαγαν 3 μαθηματα για να μαθω να σταματαω κανοντας τα πρωτα μαθηματα, (και δωσε επικυψεις λεμε!!!...)αυτος σε 2 ωρες με εμαθε και να σταματαω...και να στριβω και προς τις 2 κατευθυνσεις και να κατεβω αιολο χωρις κουτρουβαλες και δραματα) και εκει καταλαβα οτι δεν θελει κοπο (και χρημα) αλλα τροπο.

Εχεις pm ;)

Αυτο το ΠΠΣΚ θα ειμαι επανω να λιωσω λιγακι...οποτε αν εισαι εκει τα λεμε απο κοντα

Υπαρχει δασκαλος που μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων. οταν αλλοι μου εφαγαν 3 μαθηματα για να μαθω να σταματαω κανοντας τα πρωτα μαθηματα, (και δωσε επικυψεις λεμε!!!...)αυτος σε 2 ωρες με εμαθε και να σταματαω...και να στριβω και προς τις 2 κατευθυνσεις και να κατεβω αιολο χωρις κουτρουβαλες και δραματα) και εκει καταλαβα οτι δεν θελει κοπο (και χρημα) αλλα τροπο.

Καλησπέρα

Θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω τα στοιχεία του δάσκαλου.

Είναι δυνατόν να επικοινωνηθουν με κάποιο τρόπο ?

nitrox ο δασκαλος κανει μαθηματα παρνασο. Αν πας επανω το ΠΠΣΚ θα ειμαι εκει να σε φερω σε επαφη μαζι του. Δυστηχως δεν εχω το τηλεφωνο του για να μιλησετε. Αν δεν ανεβεις, θα το παρω το ΣΚ και στο στειλω με pm.

nitrox ο δασκαλος κανει μαθηματα παρνασο. Αν πας επανω το ΠΠΣΚ θα ειμαι εκει να σε φερω σε επαφη μαζι του. Δυστηχως δεν εχω το τηλεφωνο του για να μιλησετε. Αν δεν ανεβεις, θα το παρω το ΣΚ και στο στειλω με pm.

ΟΚ

Για να ανεβω Παρνασο το Σου-Κου θα πρεπει να εχω εξασφαλισει πρωτα καποιου ειδους επικοινωνια. Θα περιμενω λοιπον το τηλ του.

Ευχαριστω

πάντως αυτό το ΣΚ δε μοιάζει να έχει ιδανικές συνθήκες για μάθημα.

πάντως αυτό το ΣΚ δε μοιάζει να έχει ιδανικές συνθήκες για μάθημα.

Μπορει για μαθημα να μην ειναι καλες οι συνθηκες.....αλλα σκι θα κανουμε!!!! :lol:

(εχω λυσσαξει φετος...μια φορα ανεβηκα ολη και ολη και δεν χανω αυτο το τριημερο ακομη και τυφωνας να χτυπησει!!)

Μπορει για μαθημα να μην ειναι καλες οι συνθηκες.....αλλα σκι θα κανουμε!!!! :lol:

(εχω λυσσαξει φετος...μια φορα ανεβηκα ολη και ολη και δεν χανω αυτο το τριημερο ακομη και τυφωνας να χτυπησει!!)

Μην ξεχασεις το PMR...Θα πας το βραδυ στη συναντηση του scooby?

Φιλικα

ΜακηςΜ

μιας και ακομη δεν εχω βρει ακρη με καποιο δασκαλο και θελω να ανεβω π.σ.κ υπαρχει καμμια αλλη προταση απο κανενα γνωστο?

για 1-2 μαθηματα εντος πιστας!

μιας και ακομη δεν εχω βρει ακρη με καποιο δασκαλο και θελω να ανεβω π.σ.κ υπαρχει καμμια αλλη προταση απο κανενα γνωστο?

για 1-2 μαθηματα εντος πιστας!

Αν ήταν για εκτός, θα σε αναλάμβανα εγώ εγγυημένα!!!! :rolleyes::ph34r:

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

εκτος πιστας η εκτος χιονοδρομικου? :rolleyes:

τορα σοβαρα για ριξτε καμμια προταση!

Μακη δεν προλαβαινω για την συναντηση του scooby.....γμτ!!!!! Φευγω σε μιση ωρα απο την δουλεια σφαιρα για επανω. Θα μου πεις τα της συναντησης απο κοντα!!.