anemos 0 Report post Posted February 5, 2008 παιδια εχουμε κανενα τηλ απο κανενα δασκαλο σκι,με καλες τιμες? οχι απο σχολη παππος κτλ! να μην πληρωσουμε κ χρυσαφι! για παρνασσο παντα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 5, 2008 Υπαρχει δασκαλος που μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων. οταν αλλοι μου εφαγαν 3 μαθηματα για να μαθω να σταματαω κανοντας τα πρωτα μαθηματα, (και δωσε επικυψεις λεμε!!!...)αυτος σε 2 ωρες με εμαθε και να σταματαω...και να στριβω και προς τις 2 κατευθυνσεις και να κατεβω αιολο χωρις κουτρουβαλες και δραματα) και εκει καταλαβα οτι δεν θελει κοπο (και χρημα) αλλα τροπο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 5, 2008 για δωσε παραπανω πληροφοριες! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 6, 2008 Εχεις pm Αυτο το ΠΠΣΚ θα ειμαι επανω να λιωσω λιγακι...οποτε αν εισαι εκει τα λεμε απο κοντα Quote Share this post Link to post Share on other sites
nitrox 0 Report post Posted February 6, 2008 Υπαρχει δασκαλος που μου αφησε τις καλυτερες των εντυπωσεων. οταν αλλοι μου εφαγαν 3 μαθηματα για να μαθω να σταματαω κανοντας τα πρωτα μαθηματα, (και δωσε επικυψεις λεμε!!!...)αυτος σε 2 ωρες με εμαθε και να σταματαω...και να στριβω και προς τις 2 κατευθυνσεις και να κατεβω αιολο χωρις κουτρουβαλες και δραματα) και εκει καταλαβα οτι δεν θελει κοπο (και χρημα) αλλα τροπο. Καλησπέρα Θα με ενδιέφερε και εμένα να μάθω τα στοιχεία του δάσκαλου. Είναι δυνατόν να επικοινωνηθουν με κάποιο τρόπο ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 6, 2008 nitrox ο δασκαλος κανει μαθηματα παρνασο. Αν πας επανω το ΠΠΣΚ θα ειμαι εκει να σε φερω σε επαφη μαζι του. Δυστηχως δεν εχω το τηλεφωνο του για να μιλησετε. Αν δεν ανεβεις, θα το παρω το ΣΚ και στο στειλω με pm. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nitrox 0 Report post Posted February 6, 2008 nitrox ο δασκαλος κανει μαθηματα παρνασο. Αν πας επανω το ΠΠΣΚ θα ειμαι εκει να σε φερω σε επαφη μαζι του. Δυστηχως δεν εχω το τηλεφωνο του για να μιλησετε. Αν δεν ανεβεις, θα το παρω το ΣΚ και στο στειλω με pm. ΟΚ Για να ανεβω Παρνασο το Σου-Κου θα πρεπει να εχω εξασφαλισει πρωτα καποιου ειδους επικοινωνια. Θα περιμενω λοιπον το τηλ του. Ευχαριστω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 7, 2008 πάντως αυτό το ΣΚ δε μοιάζει να έχει ιδανικές συνθήκες για μάθημα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 7, 2008 πάντως αυτό το ΣΚ δε μοιάζει να έχει ιδανικές συνθήκες για μάθημα. Μπορει για μαθημα να μην ειναι καλες οι συνθηκες.....αλλα σκι θα κανουμε!!!! (εχω λυσσαξει φετος...μια φορα ανεβηκα ολη και ολη και δεν χανω αυτο το τριημερο ακομη και τυφωνας να χτυπησει!!) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 7, 2008 Μπορει για μαθημα να μην ειναι καλες οι συνθηκες.....αλλα σκι θα κανουμε!!!! (εχω λυσσαξει φετος...μια φορα ανεβηκα ολη και ολη και δεν χανω αυτο το τριημερο ακομη και τυφωνας να χτυπησει!!) Μην ξεχασεις το PMR...Θα πας το βραδυ στη συναντηση του scooby? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 7, 2008 μιας και ακομη δεν εχω βρει ακρη με καποιο δασκαλο και θελω να ανεβω π.σ.κ υπαρχει καμμια αλλη προταση απο κανενα γνωστο? για 1-2 μαθηματα εντος πιστας! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 7, 2008 μιας και ακομη δεν εχω βρει ακρη με καποιο δασκαλο και θελω να ανεβω π.σ.κ υπαρχει καμμια αλλη προταση απο κανενα γνωστο? για 1-2 μαθηματα εντος πιστας! Αν ήταν για εκτός, θα σε αναλάμβανα εγώ εγγυημένα!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted February 7, 2008 εκτος πιστας η εκτος χιονοδρομικου? τορα σοβαρα για ριξτε καμμια προταση! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted February 7, 2008 Μακη δεν προλαβαινω για την συναντηση του scooby.....γμτ!!!!! Φευγω σε μιση ωρα απο την δουλεια σφαιρα για επανω. Θα μου πεις τα της συναντησης απο κοντα!!. Quote Share this post Link to post Share on other sites