puppy 6 Report post Posted February 10, 2008 Γεια σε όλους!! Ξέρει κανείς σας πως μπορώ να δημιουργήσω φωτογραφίες 360 μοιρών(π.χ. κάποιο πρόγραμμα)???! Ευχαριστώ Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted February 10, 2008 Εγώ τις πανοραμικές έως 360 τις δημιουργώ με το photostitch ,ένα προγραμματάκι που κάνει συρραφή επιμέρους συνεχόμενων φωτογραφιών και έρχεται μαζί με φωτογραφικές μηχανές της canon,από όσο ξέρω. Απλά για να γίνει σωστά η συρραφή των εικόνων ,κατά τη λήψη πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.Βασικά νομίζω ότι χρειάζεται τρίποδο (απόλυτα σταθερό σημείο),ώστε τα όρια των φωτογραφιών να συνταιριάζουν ακριβώς,ειδάλλως μοιραία θα έχεις μικρές αποκλίσεις. Anyway για ψάξε και στο internet ,μπορεί να βρεις και άλλα προγράμματα για να κατεβάσεις. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted February 10, 2008 Αν δεν έχει η φωτ. μηχανή σου ανάλογο συνοδευτικό πρόγραμμα, όπως είπε και ο zox, ρίξε μια ματιά στο PTgui. Είναι από τα καλύτερα προγράμματα (αν όχι το καλύτερο) Επίσης αν η μηχανή σου δεν έχει πρόγραμμα για πανοραμικές φωτογραφίες, θα πρέπει να τη βάλεις στη χειροκίνητη έκθεση (manual) ώστε όλες οι φωτογραφίες να είναι ομοιόμορφες, χωρίς αποκλίσεις στην έκθεση. Να προσέξεις επίσης ο ορίζοντας να είναι στο κέντρο του κάδρου και ...οριζόντιος. (ένα τριποδάκι με αλφάδι θα βοηθήσει πάρα πολύ) Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted February 10, 2008 Eυχαριστώ...Οσον αφορά το τρίποδο,τη φωτομέτρηση και τις υπόλοιπες ρυθμίσεις της φωτογραφικής είμαι ενημερομένος κ τα εχω λάβει υπόψην...Το μόνο που με απασχολεί είναι το πρόγραμμα συρραφής....Δυστθχώς το Photostitch δεν το βρήκα μέχω Internet οπότε θα δω τι μπορώ να κανω με το PTgui(αν και έχω ακούσει ότι είναι δύσχρηστο).... Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted February 10, 2008 Δοκίμασε και το ArcSoft Panorama Maker® 4 Είναι πιο εύχρηστο από το PTgui αλλά δεν έχει τις δυνατότητες του PTgui Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
puppy 6 Report post Posted February 10, 2008 ok,thanks Quote . . .mountains. . .where life is much more than life. . . Share this post Link to post Share on other sites
Kostas jr 324 Report post Posted February 2, 2014 Πανοραμική φωτογραφία 360 από την χιονισμένη Ψηλή Κορυφή στο Βελούχι σε υψόμετρο 2314m 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 2, 2014 Πολύ καλή δουλειά! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites