Cho Oyu 0 Report post Posted April 20, 2004 Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι? Μα φυσικά προπόνηση για τον επόμενο χειμώνα... Παρακάτω ακολουθεί ενα εξειδικευμένο πρόγραμμα για χιονοδρόμους http://www.bodyresults.com/s1ski.asp Οσο για μένα κολύμπι και τάβλι στην παραλία... (Πόρτες ξέρει κανείς?) Φιλικά Σπύρος Quote Υποψήφιος εκπαιδευτής "κάλτσας" Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 20, 2004 1) Μπράβο που έβαλες το πρόγραμμα γυμναστικής 2) Τα καλά sites να μπαίνουν κατευθείαν με υποβολή link στον τομέα Σύνδεσμοι ώστε να τα βλέπουν όλοι και να μην ψάχνουμε μετά στο φόρουμ "α ποιό ήταν να δεις εκείνο το καλό που είχε πει ο τάδε" 3) Μόνο πόρτες ξέρεις βρε? Πλακωτό και φεύγα δεν έχει? Καλά θα έρθω σπίτι σου να σε μάθω και να πιούμε καφε. Φιλικά Ο κάφρος του φόρουμ Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 20, 2004 Ένας καλός χιονοδρόμος οφείλει πρωτίστως να ξέρει "πόρτες" για ευνόητους λόγους... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted April 20, 2004 ένας καλός εραστής όμως πρέπει να ξέρει και "πλακωτό" ένας σωστός κάφρος πρέπει να ξέρει μετά το "πλακωτό" το "φεύγα" Κρίμα Χρήστο με απογοήτευσες. Πίστευα πως εσύ, ο μεγάλος εραστής, κινηματογραφιστής θα το είχες πιάσει το νόημα... Κατεβαίνοντας "πόρτες", παίζοντας "πλακωτό" μετά και "φεύγοντας" Ο κάφρος του φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 21, 2004 ένας καλός εραστής όμως πρέπει να ξέρει και "πλακωτό"ένας σωστός κάφρος πρέπει να ξέρει μετά το "πλακωτό" το "φεύγα" Κρίμα Χρήστο με απογοήτευσες. Πίστευα πως εσύ, ο μεγάλος εραστής, κινηματογραφιστής θα το είχες πιάσει το νόημα... It would appear that I'm starting to lose my touch... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
antonis 0 Report post Posted April 21, 2004 ` Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted April 14, 2005 Τι θα κάνουμε το καλοκαίρι? Μα φυσικά προπόνηση για τον επόμενο χειμώνα... Παρακάτω ακολουθεί ενα εξειδικευμένο πρόγραμμα για χιονοδρόμους http://www.bodyresults.com/s1ski.asp Πολυ σωστη συμβουλη και site(περαστηκε ηδη στους συνδεσμους,οπου μπορειτε να βρειτε και αλλα παρομοια) ΚΛΙΚ ΕΔΩ:Κεντρική Σελίδα Συνδέσμων/Ski:Το άθλημα/Γυμναστικη Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 14, 2005 Πόρτες και πλακωτό έχω Master (δεν το παινεύομαι κιόλας ) αλλά στα φεύγα :? κάποιος να μου δείξει Αλλά η ζωή δεν είναι μόνο τάβλι και τάβλα όπως έλεγε και ο παππούς μου :wink: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 14, 2005 Εγω σκεφτομαι τα in lines για προπονηση το καλοκαιρι!!! ΓΙΑΝΝΗ ΑΚΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣ!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted April 14, 2005 Εγω θα ξεκινήσω το δεύτερο αγαπημένο μου σπορ που είναι το τέννις και με έπεισε και ο Λευτέρης να μου δείξει windsurf.Επίσης θα ξεσκιστώ στα "Winter Olympics" του playstation και αν είμαι τυχερή θα μαζέψω λεφτά για το Τορίνο... Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites