Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΣΤΧ

Εκδρομή στο Φαλακρό

Recommended Posts

10. memnonas

Βοηθάτε χριστιανοί . . . . . δωμάτιο (1 άτομο) δε βρίσκω !!

HELP !!

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Κωσταντίνε άλλο ένα δίκλινο υπάρχει και είπα να σου φυλλάξουν ως το βράδυ στο Μύλος. Το κακό είναι πως είναι ημιυπόγειο=όπως και της Βαρβάρας...όσοι δεν το άφησαν για τελευταία στιγμή πρόλαβαν τη σοφίτα :( Το καλό είναι πως έτσι θα είμαστε όλοι στο ίδιο :D Στο μεταξύ τηλ και στις υπόλοιπες επιλογές και όλο και κάτι μπορεί να πετύχεις :D Απλά κλείσε 2 εισητήρια για κλινάμαξα 7 βράδυ με 10 βρ επιστροφ και φόρτωσε αυτοκ στο τραίνο για να έρθεις παρέα με τη Βαρβάρα αν είναι :D

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Kαλημέρα Ρούλα, τηλεφωνώ (11:50) στο Μύλος και δεν απαντάνε, ούτε και τα άλλα. Το ίδιο γινόταν και εχθές.

Κάνε ότι μπορείς καλύτερο για δωμάτιο (1 άτομο) και ότι κοστίσει εδώ είμαι.

Εγώ θα φύγω οδικώς τη Παρ. το πρωί από Αθήνα, με σκοπό να σκιάρω σε κάποιο ΧΚ στη διαδρομή και μετά Φαλακρό.

Έστειλα pm στη barbie πριν λίγο, περιμένω νέα της.

Σ'ευχαριστώ εκ τω προτέρω !!

Kαλημέρα Ρούλα, τηλεφωνώ (11:50) στο Μύλος και δεν απαντάνε, ούτε και τα άλλα. Το ίδιο γινόταν και εχθές.

Κάνε ότι μπορείς καλύτερο για δωμάτιο (1 άτομο) και ότι κοστίσει εδώ είμαι.

Εγώ θα φύγω οδικώς τη Παρ. το πρωί από Αθήνα, με σκοπό να σκιάρω σε κάποιο ΧΚ στη διαδρομή και μετά Φαλακρό.

Έστειλα pm στη barbie πριν λίγο, περιμένω νέα της.

Σ'ευχαριστώ εκ τω προτέρω !!

Κωνσταντίνε,

θα φύγεις Παρ. πρωί και πότε επιστρέφεις... Δευτέρα ή Τρίτη....

ρωτάω εαν βολεύει να έρθω για συνοδηγός και συνοδοιπόρος… :D

όπως είπα και παραπάνω δεν έχω εξοπλισμό... μόνο ένα μικρόοοοοο σακβουαγιάζ :D

-Β-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Tελικά δε βρήκα εισητήριο για κλινάμαξα ούτε για δείγμα, ενώ στο τηλ. 1110 μου είπαν ότι υπήρχαν αρκετά για την επιστροφή από Θεσσαλονίκη.

Οπότε Βαρβαρούλα θα πάω οδικώς με πιθανή στάση για σκι τη Παρασκευή το πρωί ανάλογα την ώρα αναχώρησης από Αθήνα.

Η επιστροφή μου μπορεί να γίνει είτε Δευτέρα βράδυ, είτε Τρίτη μεσημέρι (έως τις 14:00 το αργότερο στη βάση μου).

Σκέψου και πες μου αν σε βολεύει όλη αυτή η ταλαιπωρία και ελπίζω το σακβουαγιάζ σου να είναι όπως αναφέρεις ! (?)

ΟΚ Κωνσταντίνε,

Μπορώ να σου απαντήσω αύριο το αργότερο...????

Τα λέμε

Β

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

Μονο 10 ατομα θα ειμαστεη ολοι οι αλλοι θα ερθουν σαν guest stars!!!

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Μονο 10 ατομα θα ειμαστε ολοι οι αλλοι θα ερθουν σαν guest stars!!!

Το μάντεψες :ph34r:

Τώρα σοβαρά νομίζω πως πρέπει σε κάποια φάση να γίνει ένα case study σε συνδιασμό με κανένα ευχέλεο (όπως συνηθίζει να λέει κι ο πρόεδρος :ph34r: ) μπας και δει προκοπή το θέμα με τις εκδρομές :ph34r:

το Φαλακρό δεν συνηθίζει να μαζευει πολυ κόσμο στις εκδρομές που κάνουμε.

Και την προηγουμενη φορά καμια 20αρια είχαμε μαζευτει αλλα ήταν απιστευτο 3ημερο. Είναι μακρυά απο την αθηνα οπως και να το δει κανεις :ph34r:

Eκτος των Καλαβρύτων που εγινε ενα ΣΚ που είχε κακοκαιρία ακόμα και στην Αθήνα και έκανε την επιστροφή ρισκο και πολλοι φοβηθηκαν, (εγω πχ ηταν το πρωτο ΣΚ που εκατσα Αθήνα τα τελευταια 2 χρόνια) όλες οι αλλες εκδρομες τα 3 χρόνια ήταν πετυχημενες.

που τις θυμασαι ολες ? λολ

εγω θυμαμαι φαλακρο και βασιλιτσα σαν τις κορυφαιες και μετα το καιμακ στη καφετερεια λολ

Hello people!

θα προσπαθήσω να ανεβώ κι εγώ πάνω την δευτερα το πρωί και εφόσον την παλεύω να κάνω ski μετά την κραιπάλη του καρναβαλιού.

Να σας προειδοποιήσω ότι αν ψάχνετε μεταφορικά μέσα για να πάτε (τρένα, λεωφορεία) ίσως να αντιμετωπίσετε χοντρό πρόβλημα κυρίως την παρασκευή και το σάββατο λόγω του καρναβαλιού στην ξανθη. φέτος έχω την εντύπωση πως θα έχει πολύ κόσμο.

αν πηγαίνατε κάποιο άλλο τριήμερο θα ερχόμουν κι εγώ αλλα δεν αφήνω το καρναβάλι :-)

Good Luck and have fun,

haris

Hello people!

θα προσπαθήσω να ανεβώ κι εγώ πάνω την δευτερα το πρωί και εφόσον την παλεύω να κάνω ski μετά την κραιπάλη του καρναβαλιού.

Να σας προειδοποιήσω ότι αν ψάχνετε μεταφορικά μέσα για να πάτε (τρένα, λεωφορεία) ίσως να αντιμετωπίσετε χοντρό πρόβλημα κυρίως την παρασκευή και το σάββατο λόγω του καρναβαλιού στην ξανθη. φέτος έχω την εντύπωση πως θα έχει πολύ κόσμο.

αν πηγαίνατε κάποιο άλλο τριήμερο θα ερχόμουν κι εγώ αλλα δεν αφήνω το καρναβάλι :-)

Good Luck and have fun,

haris

Υπάρχει κανα Ski Bus απο ξάνθη;;;

Φοιτητής είσαι εκεί;;

Διαμαντής.

5249.jpg

Once you go Mac, you never go back!

Ας το ελπίσουμε Γρηγόρη, γιατί δε τα βλέπω καλά τα πράγματα μιας και αρκετοί από εμάς θα έρθουμε από Αθήνα και για πρώτη φορά στη Δράμα και το ΧΚΦ.

Εύχομαι να έχει αρκετό χιόνι και να απολαύσουμε το σκι με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

think positive dear :P Στην τελική φαντάζομαι πως υπάρχει και το Plan B= Βώλακας by night?? :D , το Plan C= κανένα masque party στη σοφίτα μας? :lol: και τέλος το Plan D (για πολύ απελπισμένους...)= drive to Bansko!!! :lol: Άντε και καλό μας ταξίδι ;)

1. apoplanitarxis

2. Χρήστος Λάππας

3. Olga

4. snowcat

5. lena (κατά 99,99%)

6.ΓΡΗΓΟΡΗΣ

7. Barbie

8. SPAM

9. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

10. memnonas

11. vvlah ?

Με πρόλαβες καλή μου Ρούλα,

το πλάνο Β που ήθελα να προτείνω είναι αυθημερόν Bansko για σκι, τί λέτε παίζει ; Δε ξέρεις καμιά φορά, με τις εναλλαγές του καιρού όλα παίζονται . . .

Τίμο,

μήπως να βγάλουμε πράσινη κάρτα για τα οχήματα και να πάρουμε και διαβατήρια ;;;

Η παρέα συμφωνεί ;;

συμφωνεί :blink: ...η ταυτότητα (νεου τυπού) αρκεί

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Με πρόλαβες καλή μου Ρούλα,

το πλάνο Β που ήθελα να προτείνω είναι αυθημερόν Bansko για σκι, τί λέτε παίζει ; Δε ξέρεις καμιά φορά, με τις εναλλαγές του καιρού όλα παίζονται . . .

Τίμο,

μήπως να βγάλουμε πράσινη κάρτα για τα οχήματα και να πάρουμε και διαβατήρια ;;;

Η παρέα συμφωνεί ;;

Αλλαξτε και τον τιτλο ρε παιδια .....εκδρομη φαλακρο-μπανσκο :lol::lol::lol:

ORDEM E PROGRESSO

Υπάρχει κανα Ski Bus απο ξάνθη;;;

Φοιτητής είσαι εκεί;;

Όχι δεν είμαι φοιτητής.

Λοιπόν ένας φίλος μου ανεβαίνει κάθε κυριακή. Δεν κάνω διαφήμιση. Εξυπηρέτηση είναι. Λέγεται Τσαρούχα Travel (http://www.tsaroucha-travel.gr/) το γραφείο. Τον ρώτησα και μου είπε ότι κατα πάσα πιθανότητα θα ανέβει την καθαρά Δευτέρα το πρωί. Το τηλέφωνο είναι 2541024904

Πάρε σε παρακαλώ μόνο να δηλώσεις ενδιαφέρον διότι αν δεν έχουν κόσμο ίσως αναβληθεί.

Χάρης

Λοιπον παιδια μολις γυρισα, σημερα ειχε πολυ αερα ηλιο το πρωι και μετα τις 13'00 κατι χαζοσυννεφα, θερμοκρασια στης 1400 μολις 2 βαθμους, αλλα δηστυχως πρεπει να ειχε πολυ ζεστη ολη την εβδομαδα γιατι σηκωσε πολυ χιονι με αποτελεσαμα να δουλευουν μονο τα 2 συρομενα ψηλα (χιονοτρυπα, καρταλκα) και ενα μονο baby πλατο. Το χιονι σκληρο κρατηθηκε ετσι χωρις να σουπιασει μεχρι τις 1400 που εφυγα, ελαχιστος κοσμος το ευχαριστηθηκα αν και λιγες οι πιστες που μπορεις να σκιαρεις πλεον ;)

Ρουλα αν δεν χιονισει ( που μαλλον δειχνει οτι θα χιονισει τελικα :( ) εκτος του Bansko που γινεται ανετα αυθημερον απο Βωλακα ( αλλα θα γινεται λαικο "προσκυνημα"), η ευρητερη περιοχη ειναι τρομερα ωραια, με λιμνες και δαση οπως αυτα απο τα ομορφοτερα στην Ελλαδα, οποτε αν θελετε μπορω να σας ξεναγησω :P

Γεια σου Όλγα, που'σαι μέσα σ'όλα !!!

Ναι ισχύει ...... η νέου τύπου ταυτότητα.

...Ρουλα αν δεν χιονισει ( που μαλλον δειχνει οτι θα χιονισει τελικα :P ) εκτος του Bansko που γινεται ανετα αυθημερον απο Βωλακα ( αλλα θα γινεται λαικο "προσκυνημα"), η ευρητερη περιοχη ειναι τρομερα ωραια, με λιμνες και δαση οπως αυτα απο τα ομορφοτερα στην Ελλαδα, οποτε αν θελετε μπορω να σας ξεναγησω :D

Thnx Γρηγόρη! Ό,τι πει ο οδηγός βουνού μας ;) Εγώ απλά ανάφερα όλες τις πιθανές επιλογές για να μην έχουμε ολόκληρο thread για το αν θα βρέξει κι το αν θα χιονίσει στο Φαλακρό... Το θέμα είναι πως εμείς θα περάσουμε τέλεια και κάποιοι ίσως παραδεχτούν πως έχασαν που δεν ακολούθησαν :(

παιδιά με μεγάλη μου λύπη ενημερώνω ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ το τριήμερο.. :blink::P μπορεί να ανέβω αυθημερόν σάββατο!Κρίμα..κλαψ.. και ήθελα απο καίρό να επισκεφτώ το αγαπημένο μου χιονοδρομικό..Ευχαριστώ πολύ πάντως το Γρηγόρη που προσφέρθηκε να με μεταφέρει και τη Βαρβαρούλα για την πρόσκληση για συγκατοίκηση (αν και έπρεπε πρώτα να πάρει πληροφορίες για το άτομο μου από πρώην συγκατοίκους μου...χιχιιχι)!

θα σας δω το Σάββατο λογικά..

1. apoplanitarxis

2. Χρήστος Λάππας

3. Olga

4. snowcat

5.ΓΡΗΓΟΡΗΣ

6. Barbie

7. SPAM

8. ΣΤΕΦΑΝΟΣ

9. memnonas

10. vvlah

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

Guest afrodite

Ευχαριστώ πολύ πάντως το Γρηγόρη που προσφέρθηκε να με μεταφέρει και τη Βαρβαρούλα για την πρόσκληση για συγκατοίκηση (αν και έπρεπε πρώτα να πάρει πληροφορίες για το άτομο μου από πρώην συγκατοίκους μου...χιχιιχι)!

θα σας δω το Σάββατο λογικά..

Βαρβαρα να ξερες τι γλιτωσες :blink::P:P

Χωρις πλακα τωρα η Λενα εχει αρκετη δοση αυτοσαρκασμου....Λενα μη μασας βρε..εισαι το καλυτερο παιδι και ας μη το ξερεις.Κριμας που μενεις τοσο μακρια....Αλλα οπως ειπαμε μετα το τριημερο της Κ . Δευτερας εγω και η Μαρινεττα θα σου ερθουμε να μας ξεναγησεις στα βουνα σου... :D Κρατα λιγο χιονι εεε??

Τελικά η εκδρομή αυτή θα χαρακτηριστεί από πολλές guest εμφανίσεις !!!

Για όσους θα βρεθούν λοιπόν στο Φαλακρό το κατάστημα ΜΠΟΣΚΟΣ ΣΚΙ (τυχαίνει να είναι γνωστός...), με την επίδειξη της κάρτας μέλους του συλλόγου, προσφέρει προς ενοικίαση τα σετ SNOWBOARD με 10 Ευρώ και τα σετ ΣΚΙ με 8 Ευρώ. Και πίσω απ' το κατάστημα υπάρχει λιφτάκι για σαμπρέλες!

Ελπίζω να ανέβασα σωστά το κείμενο. Αν όχι εμπιστεύομαι τους υπεύθυνους της ιστοσελίδαςσ για την μεταφορά του....

Κοίτα που πας, γιατί θα πας εκεί που κοιτάς...