Jump to content

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΟΕ Βορείου Ελλάδος
 • Content Count

  2,275
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  67

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ last won the day on May 19 2022

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ had the most liked content!

Community Reputation

2,729 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Recent Profile Visitors

6,044 profile views
 1. Φέτος νοίκιασα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ, πέδιλα με την σεζόν για τα παιδιά! Ναι βρήκατε τον γκαντεμη:-(
 2. "Ανοίγει" κυριολεκτικά σε εισαγωγικά! Μόνο με παππού και μεστα,=2 συρόμενα! Την διθέσια δεν την φτιάξανε ενώ έχουν εξασφαλισμένα χρήματα και την τετραθέσια αμελησανε να κάνουν έλεγχο 5ετιας , οπότε δεν μπορεί να.λειτοθργησει!!!!! Χωρίς αυτήν δεν υπάρχει πρόσβαση και στα 2 ψηλότερα τοποθετημένα συρόμενα. Το καταφύγιο άγνωστο αν προλαβαίνει να φτιαχτεί , διότι χωρίς φύλαξη το έχουν καταστρέψει οι λάθρο.....στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δουλέψει όπως ..... Την δεκαετία του 80!!! Δεν τηνλες και πρόοδο, ειδικά όταν τα € για την πλήρη λειτουργία του είναι εξασφαλισμένα! Ο σύλλογος τι λέει για όλα αυτά? Ρητορική ερώτηση. ξέρω ότι τον απασχολεί η εκδρομή στο μποροβιτς.....!!!!!
 3. Αν και η Ρίλα, είχε λιγότερο χιόνι από το Πιρίν, που το έβλεπα με σχεδόν πλήρη χχιονοκαλυψη, η συγκεκριμένη περιοχή, αξίζει με πολλά απότομα κομμάτια και αρκετά φλατ για πιο αρχάριους. Είναι η πιο επισκέψιμη ορεινή περιοχή τους θερινούς μηνους, δικαιολογημένα. Είναι απίστευτα τα τοπία που σου προσφέρει!
 4. Μπράβο σε όσους ιδρωσατε. Καλή συνέχεια ΥΓ από τότε που έπεσε το Tapatalk , νόμιζα ότι δεν λειτουργεί το φόρουμ!
 5. Ευκαιρία να τα τικαρεις αυτό το ΣΚ. Snowleopard falakro
 6. Για αυτό βαζω κάτω από τις φώκιες χαρτόνι που πουλάνε στα χρωματοπωλεια. ΥΓ πάντως είναι δουλειά, όσο προσεχτικος και να είσαι, που ΔΕΝ πρέπει να την κάνεις μέσα στο σπίτι, παρουσία γυναίκας :-)
 7. Φίλε μου εννοείται πως την διάβασα. Αν διαβάζοντας κατάλαβες ότι λέει μέσες άκρες τα ίδια με την πόρνη της δημοσιότητας, τι να πω; Έξυπνος ανθρώπος φαίνεσαι, ξαναδιάβασε την να την κατανοήσεις καλύτερα. ΥΓ την εξειδίκευμενη δια αέρος διάσωση, νομίζω κανείς δεν απαιτεί να του παρέχετε, δωρεάν.
 8. Και η παραπάνω συνέντευξη, δείχνει πόσο ξεφτιλας , είναι ο μπουγιουκος! Κανονική ξεδιάντροπη "πόρνη της δημοσιότητας"!!!
 9. Μάκη σε ξέρω πολλά χρόνια και σε εκτιμώ, αλλά τομ παραπανω που γράφεις είναι τελείως λάθος, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Διέγραψε το όσο πιο γρήγορα μπορείς! ορεινή διάσωση θα πρέπει να οργανωθεί άμεσα στην ορεινή χώρα μας, για το καλό όλων μας, σκιέρ ορειβατών, περιπατητων, κυνηγών γενικά για όλους που κινούνται σε "δύσβατες" κατά την εμακ περιοχές , και προστρέχουν για την ανάσυρση πτωμάτων και πότε λόγο ανεπάρκειας εκπαίδευσης, υλικοτεχνικών υποδομών, κτλ των τραυματισμένων ανθρωπων. Αυτή η εξειδικευμένη διάσωση κανένας δεν ισχυρίζεται ότι πρέπει να παρέχεται δωρεάν!
 10. Μπουρδολογιες του καναπέ για να τραβήξει δημοσιότητα είναι Μάκη.
 11. [ Όταν δίνεις συμβουλές, που θα κάψουν τον άλλον και ίσως τον τραυματίσουν ΠΡΈΠΕΙ να γίνομαι δεικτικος, για να σου κόψω την φόρα. Το πεισμα σου και μορφωτικό σου επίπεδο , μάλλον σε κάνουν ξερολα μπουρδολογο! δικαίωμα σου, αλλά μην δίνεις συμβουλές σε κάτι που δεν κατέχεις και πιθανόν να εκθέσεις τον άλλον δεν κίνδυνο. ΥΓ όταν βρεθείς σε χιονισμένη κατηφόρα με το βαρύ σου αμάξι και τα 4 season ελαστικά, βάλε αλυσίδες πριν την κατηφόρα ακόμη και το κορσακι μπροστά σου με χιονολαστιχα, να κατεβαίνει χαλαρά!
 12. Μην δίνεις συμβουλές αν δεν το κατέχεις.......γράφεις ένα κάρο edit mod. μέρες τώρα! Έκανες edit mod. εσύ, μην κάψεις και άλλον!
 13. Κλειστό λόγω Covid για το 21-22 , το χκ με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα πανελλαδικά, τα μετρημένα ΣΚ που άνοιγε. Χαίρομαι που προνοούν για το καλό μας, οι τοπικοί άρχοντες και δεν μας λένε δικαιολογίες ότι δεν βγαίνει οικονομικά πχ! Πολλά μπράβο και στον σύλλογο που ενδειαφερεται για τα ελληνικά χκ και ιδίως τα περιφερειακά και με συντονισμένες κινήσεις , επιβεβαίωσε τις διαπιστώσεις της πεφερειας ΑΜΘ περί COVID-19. Έχουμε τους πολιτικούς και τον σύλλογο που μας αξίζει! ΥΓ καλά για φόρουμ δεν το συζητώ, νεκρα. Αλλά ακόμη και στο φατσοβιβλιο, πιο πολλά σχόλια για το κλείσιμο στην Αυστρία των χκ για 15 μέρες λόγο Covid, παρά για το οριστικό κλείσιμο Πηγαδίων & Φαλακρού για όλη την σεζόν 21-22!!!? Κατά τα άλλα Ε......στουχ :-( μάλλον ευρωπαϊκός είναι και εγώ νόμιζα Ελληνικός, ο χαζός!
×
×
 • Create New...