kostasbmw 989 Report post Posted March 15, 2008 λογω απεργιας εχω αποφασισει να ανεβω τη τεταρτη παρνασσο βολτα αν κατσει και η παρεα ακομα καλυτερα διαθετω αντηλιακα και τον εαυτο μου Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 15, 2008 μαλλον θα ανεβω τεταρτη! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silver angel 0 Report post Posted March 16, 2008 από χιόνι είναι καλά; λέω να ανέβω κι εγώ μες τη βδομάδα, μάλλον τετάρτη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 16, 2008 διαθετω αντηλιακα και τον εαυτο μου δελεαστικά και τα δυο τα λεμε πανω λοιπόν Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 17, 2008 και εγω θα ειμαι απανω Μαιναλε ελα και εσυ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted March 17, 2008 Προσοχη γιατι το SF δινει πολυ αερα (45-55km) για την Τεταρτη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 18, 2008 τελικα ποιοι θα ειναι πανω αυριο? Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 18, 2008 Θα ανεβω μονο αν προσφερθει καποιος να με κουβαλισει Kαι δεν μπορω να βασιζομαι σε αμαξια οπου θα εχει 4 επιβατες μεσα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 18, 2008 ...Kαι δεν μπορω να βασιζομαι σε αμαξια οπου θα εχει 4 επιβατες μεσα Καποιοι κακομαθαν στο Davos μου φαινεται και εχουν μπερδεψει την Ελβετια με την Βοιωτια... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 18, 2008 Καποιοι κακομαθαν στο Davos μου φαινεται και εχουν μπερδεψει την Ελβετια με την Βοιωτια... Όπως λέμε: Τι Λωζάνη, τι Κοζάνη χιόνια κι η μια, χιόνια κι άλλη. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 18, 2008 Δεν νιωθω ανετα σε ενα μισο καθισμα [το ενδιαμεσο] Οπως μισα ειναι και τα καθισματα των πουλμαν Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 18, 2008 Αξιζει αυριο για πανω? Με τετοιο αερα που προβλεπεται, ποιοι αναβατηρες δεν δουλευουν συνηθως? Αυριο ντεν εκει ντουλεια και τετοια εποχη πρεπει να εκμεταλευομαστε καθε ευκαιρια. Τι να πω το σκεφτομαι... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 18, 2008 οσο εχει ακομη χιονι καθε φορα αξιζει μιας και πολυ συντομα το χιονι θα εκλειψει! τωρα κατα τη γνωμη μου δε βλεπω να λειτουργει ο ηρακλης αυριο.μαλλον με διπλο-αγκυρα θα τη βγαλουμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 18, 2008 Βακχος δλδ και ... αγκυρα? Who is αγκυρα? Κατα τα αλλα συμφωνω... εγω δεν ετοιμαζομαι ακομα για Χαβαϊ ...αλλα αυριο ισως να ειναι και ευκαιρια να κανω κανενα σερβις στο τουτου Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted March 18, 2008 Αγκυρα μαλλον εννοει το πανω πιατακι- Περικλη! Eπισης το διπλο που αναφερει ο φιλος δεν ειναι ο Βακχος (τριπλο) αλλα ο Αιολος Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 19, 2008 μαπα η μερα σημερα.τζαμπα ανεβηκαμε.κελαρια κλειστα και πηγαμε στις φτεροσουπες...χωρις την 6 με μονο 2 ψιλο-αγκυρες καλυτερα να μη πηγαιναμε δηλαδη.το χιονι κολλαγε απο τις 10 η ωρα.μετα τις 12.30 δε γλιστραγες. αν δεν κανει κατι καλο ο καιρος(που δε το βλεπω) καλο μας καλοκαιρι Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 19, 2008 χαλασε η γκαραζοπορτα και δεν ανοιγε παραλιγο να τη γκρεμισω σημερα Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted March 19, 2008 χαλασε η γκαραζοπορτα και δεν ανοιγε παραλιγο να τη γκρεμισω σημερα κάθε εμπόδιο σε καλό δε διάβασες το post του anemos?? μέτα το χειμώνα έρχεται η άνοιξη και μετά το καλοκαίρι, κτλ. περαστικά μας και καλή υπομονή, αλλιώςςςςς υπάρχει και η ξενητιά Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 19, 2008 κάθε εμπόδιο σε καλό δε διάβασες το post του anemos?? μέτα το χειμώνα έρχεται η άνοιξη και μετά το καλοκαίρι, κτλ. περαστικά μας και καλή υπομονή, αλλιώςςςςς υπάρχει και η ξενητιά και η ξενιτια θα σου πλακωσει κανα μετρο καθε βραδυ με φρεσκο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 20, 2008 σε σκεψεις με βαζεις ρουλα πρεπει ομως να πεισω και μερικους ακομα λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 20, 2008 μαλλον χτες ηταν και η τελευταια μερα λειτουργιας του χ.κ!! πανω εβρεξε και τα γ...γαζωσε ολα! λενε οτι θα ριξει πανω κατι απο τη κυριακη αλλα δε βλεπω ασπρη μερα προσωπικα! Quote Share this post Link to post Share on other sites