Funquarium 0 Report post Posted March 31, 2008 Παρακαλώ βοηθήστε με: K2 APACHE RAIDER για μέτριο, με τρομερή διάθεση και πολύ φιλόδοξο ski παντού, αλλά με προτεραιότητα στο εντός? Πείτε μου ότι είναι ΟΚ. Ή να κοιτάξω προς Atomic Metron 9, ή Fischer RX 6, ή κάτι άλλο? Και αν Metron, σε 1.64 ή 1.71? Το ξέρω ότι δεν πρωτοτυπώ, αλλά τί να κάνω... Heeeelp! A! 1. cm, 74 kg, 27 ετών. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 1, 2008 σε Κ2 Αpache δες το Stryker που εχει πιο εντός χαρακτήρα απ'οτι το raider. Fischer RX6 οχι για all around ski... Μετρον 10 σε φετινο μιας και το φτυαρι εχει μαλακώσει και θυμιζει πολυ σαν το 9 το περσινό. 1.71 το 1.64 θα σου είναι και μικρό και νευρικό για να βγείς εκτός πίστας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Funquarium 0 Report post Posted April 1, 2008 Καταρχήν ευχαριστώ πααααρα πολυ για την άμεση και κατατοπιστική βοήθεια. Δυστυχώς και ξανά δυστυχώς το Μετρον 10 μου πέφτει λιγάκι ακριβό (480€+), το Μετρον 9 προς το παρόν δεν το βρίσκω (δεν θέλω από ιντερνετ), όπως και το Fischer και το Raider μου πέφτει τελικά λίγο φαρδύ στη μέση (78). Άρα??? Παπάρα!!! Πάλι στο μηδέν... Γι' αυτό συνεχίζω τον προβληματισμό μου, μπας και βγαλω άκρη: Rossi zenith z3, zenith z5 (περσινά), salomon x-wing 6, ή crossmax v8? (αν και το τελευταίο πιο πιστάρικο). Heeeeeeeelp kαι ξαναheeeeeelp!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 1, 2008 Φιλόδοξος και μέτριος με K2 Apache Ranger (δυστυχώς τα δοκίμασα μόνο μια φορά εντός) και Atomic Metron 9 σε όλες τις συνθήκες. Και με τα 2 πολύ ευχαριστημένος. C. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted April 2, 2008 Rossi Z5 oversize... Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Κάνει για πολλές δουλειές, χωρίς να είναι πολύ απαιτητικό. Σηκώνει να το ζορίσεις χωρίς να σε προδώσει. Θα σε βγάλει εκτός μια χαρά, τουλάχιστον για αρχή. Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted April 2, 2008 Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Κάνει για πολλές δουλειές, χωρίς να είναι πολύ απαιτητικό. Σηκώνει να το ζορίσεις χωρίς να σε προδώσει. Θα σε βγάλει εκτός μια χαρά, τουλάχιστον για αρχή. σαν να λέμε "τα κάνει όλα και συμφέρει!!" ενα πράμα. ..πλένει,μαγιρεύει,σιδερώνει,αλλάζει το μωρό,διαβάζει το παιδί,βρίζει τον μπαμπά που πήρε μήλα αντί πορτοκάλια κτλ κτλ..βρε κάτι μου θυμίζει εμενα..κάτι μου θυμίζει..! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted April 2, 2008 σαν να λέμε "τα κάνει όλα και συμφέρει!!" ενα πράμα. ..πλένει,μαγιρεύει,σιδερώνει,αλλάζει το μωρό,διαβάζει το παιδί,βρίζει τον μπαμπά που πήρε μήλα αντί πορτοκάλια κτλ κτλ..βρε κάτι μου θυμίζει εμενα..κάτι μου θυμίζει..! Πάντα είχα την υποψία ότι δεν αξιοποιω στο έπακρο τις δυνατότητες που έχει το πέδιλό μου, αλλά τέτοιο κενό δεν το περίμενα... Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted April 2, 2008 raider με κλειστα ματια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites