iasonas 0 Report post Posted January 19, 2009 Ημουν κ εγω 3 vallees 10-17 Ιαν, στο Val Thorens αλλα καναμε τη βολτα μας παντου. Βλεπω εξαιρετικες φωτος, μπραβο!! κ εγω τις καλυτερες εντυπωσεις εχω, αν και απο χιονι (ποσοτητα) δεν ηταν οπως αλλες χρονιες! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 19, 2009 Και το καλύτερο δεν το λες!!!! Δεν δεν του ρίχνει μόνον η pies, αλλά κι εγώ!!!!! Καλα βγε Νικέέέέλ τι ματι ειναι αυτο που εχεις βγε,δεν σου ξεφευγει τιποτα!!!! Helloooooooo..............hi...............i am back..................snowclub.............. Ερε τι εχει να ξαναγινει σε 360 μερες και σημερα...............πρωτα ο θεος να ειμαστε καλα!!!!! edit:ωχ Γιωτα σορρυ,τωρα το ειδα οτι εκανα quote εσενα ενω ηθελα να κανω τον Νικέέέλ.............hi Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 20, 2009 O Hippo σήμερα έστειλε sms απο La Tania να κάνουμε κάτι να σταματήσει η χιονοπτωση, δεν πατώνει... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 20, 2009 ..ναι ναι.. Εφτασε εχθες το μεσημερι κ 20' αργοτερα αρχισε να χιονιζει...μεχρι το πρωι! Ακομα πατανε..οποτε εχει λυσσαξει πανω στην τρυφερη καρδια RioMare! Πινοντας καφεδάκι πριν λιγο στην Courchevel Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 20, 2009 H αλήθεια είναι οταν πάω με το Hippo όλο πούδρες κάνω... kai o Σακης το ίδιο μονο πουδρες κανει μαζί του... χμμ...απο του χρόνου οποτε παει θα παω... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 20, 2009 τσαμπα κουβαλησα τα bandit μαζι μου κριμα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 20, 2009 έχει συγκεντρώσει κάποιος τις φωτό και τα βίδεο να τα κοπιάρουμε όλοι αύριο? αν ναι, με πόσα γίγα να έρθουμε?? "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 548 Report post Posted January 20, 2009 εχω ενα μικρο σκληρο δισκο 750 giga πιστευω να φτασει. Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 20, 2009 Εμένα τα 300GB του 500αρη θα φτάσουν? Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 20, 2009 το βραδυ θα πεσει το πρωτο βιδεο απο τις καταβασεις στο λα τανια(επεξεργαζεται προχειρα τωρα) θα ακολουθησουν και τα ελκυθρα αυριο μαλλον κατεβαστε το αυριο απο το you tube να το παρετε στην συναντηση το βραδυ DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 20, 2009 Ο Δημήτρης ICEMAN έχει τα περισσσότερα και καλύτερα βίδεο νομίζω "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 20, 2009 ωραια τοτε να μην φτιαξω τιποτα DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted January 20, 2009 Τα βίντεο του ICEMAN θα ειναι σα να βλέπεις σε αργή κίνηση αυτά του skimad Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 20, 2009 ωραια τοτε να μην φτιαξω τιποτα χρήστο μας σε παρακαλούμε φτιάξε ό,τι έχεις ευχαρίστηση (μια κουβέντα είπα, γιατί νομίζω πως δε με έχεις σε δικά σου βίδεο) "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
sotiris7 0 Report post Posted January 20, 2009 Τα βίντεο του ICEMAN θα ειναι σα να βλέπεις σε αργή κίνηση αυτά του skimad ΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΟ ΤΟ ΕΧΩ ΕΓΩ .........ΑΙΜΑΤΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
sotiris7 0 Report post Posted January 20, 2009 εχω ενα μικρο σκληρο δισκο 750 giga πιστευω να φτασει. ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΓΥΨΟΥΣ!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted January 20, 2009 Περάσαμε ssssssuuuuuuuuuuupppppppppppppppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το καλύτερο μου στο courchevel περνούσαν τα λιφτ πάνω από το κεφάλι μου κάτι σαν εναέρια γέφυρα... τα χειροτερά μου .... το φαγητό και το κρύωμα μου.... το γκρουπάκι....των πρώην αρχαρίων.... αποφοίτησε με "άριστα" μαζί μου έλα...πάνω από τα σύννεφα... άλπς περί αποσκευών ο λόγος, ευχαριστούμε πολύ Ορέστη και Σωτήρη Annecy οι φιλενάδες κάνουν βόλτα στο Annecy το γκρουπάκι... σε στάση για καφέ... mont blanc Peni, Barbie with background mont blanc which way please.... Miss Barbie view from our room, during the day... view from our room, during the night... Snowcat at Courchevel! Peny, Roula, Barbie at Courchevel! όλη η παρέα μαζί... πόσοι χωράνε σε ένα λιφτ?? στα καλύτερα που έρχονται!!!!!!!!!!!! -Β- φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 21, 2009 το βιντεο ανεβαινει ελπιζω να μη μου κανουν καμια μαλ@κι@ με το τραγουδι και μου ζητουν παλι πνευματικα δικαιωματα στο you tube DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 21, 2009 τελικα ηταν φρονιμοι εκει στο you tube και δεν μου χαλασαν την δουλεια τι βιδεο ειναι αυτο ειναι το δικο μου υλικο περιμενω τα αλλα Ελενη iceman DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 21, 2009 Χρήστο πολυ ωραίο το video!! 80 πωρώθηκα με την μουσική και θελω να ξαναπάω επιτόπου πίσω!!! Ψήνετε κανείς????????? Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 21, 2009 Eiναι ο Hippo στο La Tania Ορέστη προλαβαινεις... στο πρώτο Bιδεο βάλε αντί για Nickel, Monsieur Cannibal 80 Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted January 21, 2009 αυτο ειναι το δικο μου υλικο περιμενω τα αλλα Ελενη iceman Λίγο να ταχτοποιηθούμε και να συννενοηθούμε πως θα ανταλλάξουμε το υλικό, xdrive, cd κάτι... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 21, 2009 Eleni ο Χρήστος εχει βαλει ηδη το dvd στο ταχυδρομείο... φτιαξε απο την δική σας μηχανη σε καλη αναλυση και αναλογως τα gb τοτε τα λεμε παλι... Share this post Link to post Share on other sites
arcas 1 Report post Posted January 21, 2009 τελικα ηταν φρονιμοι εκει στο you tube και δεν μου χαλασαν την δουλειατι βιδεο ειναι αυτο ειναι το δικο μου υλικο περιμενω τα αλλα Ελενη iceman Μπράβο skimad..Φοβερό το βίντεο. Φοβερά πλάνα. Εγώ που δεν σας έχω ξαναδεί να κάνετε ski, έπαθα πλάκα..Τελικά το snowclub έχει απίστευτους skier. Απορώ πως πάτε μετά και κάνετε σκι στα ελληνικά χιονοδρομικά. Μακάρι να φτάσουμε και οι υπόλοιποι στο επίπεδό σας, να μπορούμε να κάνουμε κατεβασιές μαζί σας. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 21, 2009 (edited) Τα συνχαρητηρια μου στον Πετρο για την Ελένη !! και γενικα ειδα οτι το επιπεδο ανέβηκε !! Μπραβο σε ολους σας! και πιο πολυ στον Χρηστο που εφτιαξε το βιντεο!!! Edited January 21, 2009 by Pefto_kai_Matheno Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites