Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Παρακαλώ πολύ , έχει κανείς επισκεφθεί μήπως το χιονοδρ. "Valloire" στη Γαλλία; Κοιτάω το site του συγκεκρ. χιονοδρομικού και μου φαίνεται καλό.

Απλά θα θελα και την άποψη - γνώμη κάποιου που χει τυχει και το έχει επισκεφθεί πως του φάνηκε, αν είναι όμορφο χωριό, αν έχει καλές πίστες, αν έχει γραφικότητα και γενικά ότιδήποτε του κανε εντύπωση απο το υπόψιν χιονοδρ. Είμαι μεταξύ "Val D Isere" , "Megeve" και "Valloire". Απλά Megeve το έχω ξανα επισκεφτεί, και προσανατολίζομαι σε κάποιο άλλο φέτος.

Δεκτές όλες οι απόψεις και συμβουλές.

Ευχαριστώ.

δεν έχω επισκεφτεί το Valloire αλλά το Val D'Isere είναι απο τους καλυτερους χιονοδρομικούς προορισμούς στον κόσμο.

ουτε εγω εχω επισκεφθεί το Valloire. εχω δει ομως φωτογραφίες και το χωριό ειναι όμορφο. οι πίστες ειναι στην πλειοψηφία intermediate με καποια long runs. το καλο ειναι οτι το 70% των πιστών βρίσκεται πάνω απο τα 2000m.

απο τιμες δεν ξερω τι παίζει εκει, αλλα, αν εχεις την οικονομική δυνατότητα πήγαινε στο Val d’Isere – και εννοώ να μείνεις εκει οχι Tignes, Fornet η Daille. δεν θα το μετανιώσεις. ειναι το 1ο σοβαρό Χ/Κ που επισκέφθηκα στο εξωτερικό και μου εχει κολλήσει :lol:

εδω που τα λεμε ουτε τα 300χλμ πιστών του Espace Killy δεν συγκρίνονται με τα 150χλμ του Galibier-Thabor

(κατα τα αλλα η απόφαση δική σου :lol: δεν ξέρω αν σε βοηθάμε, αλλα η ομαδα ζητωκραυγάζει: Go go Val d’Isere!!!)

Edited by Olga

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)