cleopatra 0 Report post Posted April 12, 2009 Σταθη,τι νεα απ'τη Βασιλω? Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted April 12, 2009 Λοιπον,σημερα ηταν η τελευταια μερα της Βασιλως και του χρονου το αναγνωσμα!!!! Αργουν πολυ να ανοιξουν το πρωι ρε παιδι μου,λεω εγω μηπως φταιει το δημοσιο ή μηπως τα σκεπασματα τους εχουν βαρηνει............ Κατα τα αλλα το χιονι πολυ καλο στην Ελιμεια μεχρι ας πουμε καπως αργα,ενω στο διπλο και τριπλο μαλακο απο καπως νωρις(γαμω την ανοιξη μου) Το εισητιριο "ξεφτιλα φτηνο" και μακαρι και του χρονου να εχουν την ιδια τιμολ.πολιτικη οχι μονο στην Βασιλω αλλά σε ολα τα ΧΚ της χωρας μας. Γυρνωντας απο την Βασιλιτσα για Πρεβεζα περασαμε και απο το ομορφο Μετσοβο και εκει διαπιστωσα το ποσο τσαπατσουλιδες ειμαστε σαν λαος και το ποσο μπορει να δουλεψει το συμφερων για λογαριασμο λιγων................κυριοι ξηλωστε τα ολα στο ΧΚΜετσοβου και μιλαω για αυτο που εχει την πλαστικη πιστα με τα ακραιος αθλια παναρχαια και παραμελημενα λιφτ και με παντελει ελλειψη ασφαλειας.Φτιαξτε τα συντηρηστε τα βαψτε τα και μεταφερετε τα στο ακριβως απο κατω ΧΚ.,αν δεν εχετε πορους για καινουργιους εξοπλισμους ή αλλιως πεταξτε τα πριν πληρωνετε ανθρωπους(ο ΕΣΤΟΥΧ ειναι εδω και βλεπει τα παντα και προειδοποιει για τα παντα) Το καλοκαιρι εχει ηδη κανει δειλα δειλα την εμφανιση του και εχω ηδη αρχισει να ζηλευω τον τουριστα και την Κυρα Ολγα.............(να περνατε ομορφα) Αλλο ενα ΣΚ του Θωμα στο ΧΚΠαρνασσου με τους αγαπημενους φιλους του συλλογου και μετα ραντεβου για ξηλικι στις παραλιες!!! Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους με παρα πολυ υγεια φιλοι μου......................... Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted April 16, 2009 Συγνώμη αν είναι χαζές οι ερωτήσεις μου αλλά δεν ξέρω σχεδόν καθόλου πως "παίζει" αυτό το χιονοδρομικό.Κι αυτοί στο ζνουριπορτ όλο σαχλαμάρες γράφουν... Στο forum ή την σελίδα με την ενημέρωσης των χιονοδρομικών?? Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 20, 2009 Μιλάω για το φόρουμ και για τα τόπικ που ήταν ενεργά για το συγκεκριμένο ΧΚ τη συγκεκριμένη εκείνη ημερομηνία. Η σελίδα ενημέρωσης ήταν οκ αλλά δεν είχε τις συγκεκριμένες λεπτομέριες που ήθελα να μάθω. Άλλο τι γράφει η επίσημη ενημέρωση και άλλο το θα σου πει κάποιος που πηγαίνει συχνά για χρόνια σε ένα ΧΚ... *Τελικά, για την ιστορία, δεν πήγα στη Βασιλίτσα γιατί απέχει από τα Γιάννινα πάνω από 2 ώρες οπότε μου φάνηκε ότι δεν άξιζε τον κόπο να πάω αυθημερόν, όπως λογάριαζα. Quote Share this post Link to post Share on other sites