Jump to content

Οι Χορηγοί μας

Ευχαριστούμε τους Χορηγούς που συμβάλλουν στην ύπαρξη του Συλλόγου

Subforums

1. Προσφορές Χορηγών

Οι προσφορές ισχύουν για την σεζόν 2016 - 2017

37
5 topics in this forum

• 0 replies
    • 9,513 views
  1. Snowport

• 0 replies
    • 1,885 views
  2. Snow Resorts

• 0 replies
    • 697 views
  3. Skylines Euroski Club

• 0 replies
    • 2,657 views
    • 0 replies
    • 9,302 views
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

• Aνεμοδαρμένο 20ποντο. Επειδή δεν έχει σχεδόν καθόλου βάση από κάτω και επειδή δεν σημαδεύουν τις "άφθονες" πέτρες πολύ αμφιβάλλω αν την Δευτέρα θα μπορείς να κάνεις εκτός του Περικλή. Αν ρίξουν δουλειά και φέρουν χιόνι ίσως πάει άλλο ένα σκ αλλά με τις θερμοκρασίες που βλέπω, ανέβα σα να μην υπάρχει αύριο. Σήμερα ήταν τραγελαφική η κατάσταση μια άντε δυο πιστέρ να τρέχουν να σημαδέψουν καμιά δεκαριά ξέρες που υπήρχαν.  Λογικά αύριο θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση. Άραγε θα ρίξουν δουλειά ή είναι μόνο πάρτυ?
    • Τελικά πόσο έβαλε; Θα φτάσουμε στο Πάσχα;
    • Ευτυχώς χιόνισε και κάπως διασώθηκε η σαιζόν.
    • Καλησπέρα, μοιράζομαι την εμπειρία μου μέχρι σήμερα. Έχω την DSV εδώ και δύο χρόνια γιατί έμαθα εδώ γι' αυτήν. Την παραμονή των Χριστουγέννων, στο Παμπόροβο, έπεσε κάποιος πάνω μου και εξάρθρωσα τον ώμο μου. Με κατέβασαν από την πίστα σε ιδιωτικό ιατρείο (νοσοκομείο έχει μόνο στο Smolyan) όπου και έκανα ακτινογραφίες και επανατοποθετήθηκε ο ώμος.  Έστειλα όλα τα χαρτιά στην DSV ενώ είχα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους. Ουσιαστικά η DSV σε ασφαλίζει στην EUROPA. Η EUROPA σου λέει ότι πρέπει να κάνεις αίτηση για αποζημίωση στον ΕΟΠΠΥ (γενικά σε οποιαδήποτε κρατική ασφάλεια) και αν δεν αποζημιωθείς τότε σου λένε στείλτα μας ξανά όλα για να δούμε. Αν έχω νεότερα θα ενημερώσω
    • 👆 νάτος ο παίχτης , πατάς κλικ και kinder έκπληξη ...
    • Το ωραίτερο, ο δρόμος με τα τσιου 🙂
    • Ανοιξιατικα !!! και αγωνες πολυ ωραια μερα 
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. 1011ster
      1011ster
      (57 years old)
    2. cryptoventure
      cryptoventure
      (40 years old)
    3. sluggo