ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 11, 2013 (edited) Βάζω προς πώληση την compact ψηφιακή φωτογραφική μου μηχανή. Τιμή στα 340€, χωρίς διάθεση για παζάρια καθώς δεν έχω κανένα λόγο να τη σκοτώσω. Ο λόγος που τη δίνω, αν τη δώσω, είναι για να πάω στο επόμενο μοντέλο (G16) που πρόσφατα ανακοινώθηκε και έχει κάποιες μικρές αλλαγές / προσθήκες που μου είναι χρήσιμες. Αγορασμένη τον Γενάρη που μας πέρασε ('13), σε πολύ καλή κατάσταση. Έχει κάνει 4000 κλικς και δεν μου έχει πέσει ποτέ κάτω (πρώτα φορώ το λουράκι στο χέρι μου και μετά τη βγάζω από τη θήκη...). Δεκτός κάθε λειτουργικός και οπτικός έλεγχος καθώς και sample pics σε όποιον τον ενδιαφέρουν σε πραγματικό μέγεθος εικόνας. Δίνετε στο κουτί της, με όλα όσα αυτό είχε μέσα. Σαν μοντέλο λανσαρίστηκε στην αγορά τον Σεπτέμβρη του '12. Specs της μηχανής θα βρείτε εδώ Παρακάτω μπορείτε να βρείτε κάποια χρήσιμα links: Canon PowerShot G15 (από το επίσημο site της Canon) Canon PowerShot G15 (Review από το dpreview) Canon PowerShot G15 (Review από το cameralabs.com) Canon PowerShot G series (wikipedia) Ενδεικτικές τιμές ελληνικής αγοράς (σύμφωνα με το skroutz.gr) Οτιδήποτε άλλες πληροφορίες χρειαστείτε επικοινωνήστε μαζί μου. Στοιχεία επικοινωνίας: george.kandrisgmail.com Edited October 25, 2013 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted October 16, 2013 (edited) Ίσως να φανεί χρήσιμο για κάποιον που ενδιαφέρεται για τη μηχανή, για αυτό επισυνάπτω και το πλήρες εγχειρίδιο χρήσης της στα ελληνικά. Προσωπικά, πρώτα το είχα διαβάσει (300+ σελίδες) και μετά την αγόρασα... PowerShot_G15_Camera_User_Guide_EL.pdf Επίσης να συμπληρώσω ότι παρά το λανσάρισμα της G16 η Canon εξακολουθεί να έχει στην αγορά κανονικότατα τη G15, όπως άλλωστε και την G1X. Δείτε και τη σχετική της μπροσούρα για τις compact κάμερες της σειράς Powershot για το 2013-14 PowerShot_-_Advanced_Performance_Compact_Cameras_-_2013-p8931-c3839-en_EU-1378811959.pdf Edited October 16, 2013 by ALCATRAZ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 18, 2013 Νέα τιμή, στα 300€ «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 19, 2013 Την ανταλλαζω με nikon d90 σε ενδιαφερει...; ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 19, 2013 Βαρέθηκες την DSLR? Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 19, 2013 Θελω κατι πιο ελαφρυ για street φωτογραφιση....το επαγγελμα μου βοηθαει ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 19, 2013 ... Την ανταλλαζω με nikon d90 σε ενδιαφερει...; ... Όχι Τιμο, γιατί την δίνω μόνο και μόνο για να πάρω το επόμενο μοντέλο. Ευχαριστώ πάντως. «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 23, 2014 Νέα τιμή, στα 290€ + δώρο κάρτα μνήμης 16άρα SanDisK Ultra Υ.Γ.: Άντε γιατί σε λίγο βλέπω να ανακοινώνεται και η G2X... και θα μπω σε νέο δίλημμα... «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted April 27, 2014 Λουκά, καλές λήψεις. 2 «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted April 29, 2014 Συνέχεια εδώ: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=17071&pid=304887&st=0entry304887 2 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites