Jump to content

kleio23

Χρήστης Forum
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by kleio23

  1. σε ελευθερη μεταφραση ??
  2. ή κινηση ζειμπεκικο που ειπε και ενας φιλος παραπανω !!
  3. φιλε τεο στη συγκεκριμενη τουμπα εγω ειμαι !
  4. παιδια το βαλα σε 3 απανωτες επαναληψεις και κοντεψα να πεθανω απο το γελιο !!! ωχ, πονεσε το στομαχι μου !! φωναξα και 2 συναδελφους του ιδιου σπορ (ναι στη δουλεια ειμαι) και πεσανε κατω απο τα γελια !!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ !!! θα βαλω τη σελιδα στα αγαπημενα !! υ.γ. εδω ειναι οι δικες μας τουμπες για οποιον ενδιαφερεται ! του φιλου jay βεβαια ειναι μοναδικη αλλα και μεις οτι μπορουμε κανουμε,προσπαθουμε παντως !! χεχεχε
  5. εγω αυτο που ειδα και γελασα αφανταστα, ηταν κοπελες στον κεντρικο δρομο pirin να ψαχνουνε να φανε "καλαμακι" (δε ξερω ομως απο που ηταν οι κοπελες ) ντυμενες λες και πανε για καφε στην γλυφαδα (για αθηνα) ή κρηνη (για θεσ/κη) κυριακη μεσημερι,μακιγιαζ, μποτιτσα μυτερη και τακουνι ψηλο και λεπτο (φανταστειτε πως περπατουσαν στους δρομους του μπανσκο ) οταν ΟΛΟΙ γυρω κυκλοφορουσαμε με ρουχισμο για σκι, αθλητικα παπουτσια για χιονια και μουτρα παγωμενα λογω αναλογου κλιματος και δραστηριοτητας
  6. ημασταν το σ/κ μπανσκο.το βραδυ πηγαμε στο boirakova για να φαμε και ηταν ψιλοαδειο το μαγαζι.μπαινουμε ρωταμε που να κατσουμε και μας ειπανε οτι ολο το μαγαζι ηταν ρεζερβε και οτι δε μπορουσαν να μας εξυπηρετησουν ! παιζει τετοιο πραμα ρε παιδια ??
  7. ημουνα και γω το σ/κ στο μπανσκο.ΤΕΛΕΙΟΣ καιρος και ΤΕΛΕΙΟ χιονι. εκανα σκι μεχρι τελικης πτωσης !! σχεδον υποβασταζομενη κατεβηκα (πλακα κανω ε ). το χιονοδρομικο αυτο ανετα ανταγωνιζεται ορισμενα χιονοδρομικα της αυστριας οπως πχ το zel am see.οσοι εχετε τη δυνατοτητα ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !! τιμες γενικοτερα ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΕΣ ! αλλα ρε παιδια, ενα πραμα μου κανει εντυπωση εδω στο φορουμ. πώς και κανενας δεν εθιξε το θεμα με τους λασποδρομους μεσα στο μπανσκο!! εμεις για να παμε στο ξενοδοχειο περασαμε απο κατι λασποδρομους απιστευτους !! αφου κατεβηκαμε ολοι απο το αμαξι και το πηγαινε μονο ο οδηγος για να μη κολλησει και μετα ...... ! καταλαβαινω οτι ειναι ακομα υπο αναπτυξη αλλα σε ενα μερος που χιονιζει και οι δρομοι ειναι παντα βρεμενοι λιγη ασφαλτο χρειαζεται !τοσο λασπη ειχα πολλα χρονια να δω !! εντωμεταξυ σε κανα δυο σημεια εχει κατι λακουβες (για το δρομο με ασφαλτο μιλαω τωρα) τις οποιες αμα δεν προσεξεις και περασεις με λιγο παραπανω ταχυτητα μη πω οτι μπαινει η ροδα μεσα και ακινητοποιειται επιτοπου το αμαξι ! οι πληροφοριες αυτες αφορουν κυριως τις κουρσες, για αυτους που εχουν τζιπακια δεν εκφερω γνωμη γιατι δεν ειχα ποτε και δεν ξερω.επομενως οσοι πατε λιγο προσοχη παραπανω!
  8. +1000 makistop ok, θα δεχτω την παρατηρηση, αλλωστε τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους ... εγω περισευω (βλεπε valsam το πιο προσφατο και πολλους αλλους ακομα) ... φιλικα παντα κλειο
  9. πες τα ρε leonp,πες τα !ΞΕΧΑΣΤΕ προς το παρον το πισωδερι! μη χανετε το χρονο σας και προπαντων τα χρηματα σας! σκεφτειτε οτι περισυ ολο το ετος δεν καναμε σκι λογω καιρου.φετος μεχρι στιγμης το χουμε αφθονο και πιθανον να συνεχισει ετσι.πατε σε καποιο αλλο χιονοδρομικο ,επιλεξτε εσεις πιο, και αφηστε τους να φαγωνονται. για το μπανκσο συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ leonp με μια διευκρινιση μονο.το μονο πιο ακριβο ειναι η ημερησια καρτα λιφτ αλλα μιλαμε για χιονοδρομικο με προδιαγραφες αυστριας (το ξερω γιατι εχω παει και αυστρια)! απο κει και περα μεχρι και την τελευταια φορα που ειχα παει μπανσκο ολα τα αλλα (φαγητο,ξενοδοχεια,αγορες,κλπ κλπ) κινουνταν απο πολυ νορμαλ τιμες εως φθηνα.καντε της επιλογη σας και γρηγορα.οι χιονομερες ειναι ηδη εδω και δεν κρατανε ολο το χρονο!!ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ !!!!! φιλικα κλειο
  10. αντε να δουμε φιλε argentine, λιγη υπομονη και θα δουμε ! παντως τωρα γραφει 30εκ και δεν εχει τιποτα ! φιλικα κλειο
  11. γενικα και αοριστα ναι, συμφωνω, δε πρεπει να μαστε απολυτοι.αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.με στοιχεια και νουμερα! με εμπειριες απο πολλα ατομα -και απο μενα επισης- απο περισυ.αυτη τη στιγμη δεν εκφερω δικη μου αποψη αλλα τα γεγονοτα ως εχουν.μια λυση ψαχνουμε, τιποτε αλλο. αν κρινω απο τα λεγομενα σου μαλλον δεν την πατησες εσυ και λογικο ειναι να σου φαινονται καποια πραματα υπερβολικα ! και οσο για το εμπαργκο ειναι κατι που σε πολλες χωρες του εξωτερικου συνιθιζεται. και προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μονο αν αναστεναξουν καποιες τσεπες θα αλλαξουν τα πραματα.οι φωνες,οι διαδηλωσεις και οι διαμαρτυριες (γενικα και αοριστα) δεν προκειται να επιφερουν καποιο αποτελεσμα.πρεπει να "χτυπηθει" ευαισθητη φλεβα,και αυτη ειναι το χρημα !! εκει που ποναει. και σε τελικη ξερεις κατι?? σαν λεξη μπορει να ακουγεται λιγο τρομακτικη.ειναι απλα τα πραματα, απλα δεν παταμε.σε τελικη δεν εχουν να προσφερουν κατι το αξιολογο.μονο ΚΟΡΟΙΔΙΑ !! γιατι, ναι φιλε δημητρη, περισυ εγω και πολλοι αλλοι την πατησαμε ασχημα.καναμε χλμ,πληρωσαμε εξοδα (βενζινες,φαγητα,νερα, κλπ κλπ) διαλυσαμε τον εξοπλισμο μας,χασαμε τη μερα μας,χαλασαμε τη διαθεση μας, νοιωσαμε την εκμεταλλευση και την κοροιδια ..... και το χειροτερο? φετος βλεπω οτι συνεχιζουν με το ιδιο βιολι !! φιλικα κλειο
  12. σημερα στο snow report γραφει υψος χιονιου βασης 10 εκ και υψος μεσης και κορυφης 30 εκ. με τελευταια .... ας πουμε χιονοπτωση, 2 νιφαδες εριξε.. 15-11-07 ! μαλιστα το ενα baby lift το χουν ανοιξει κιολας ! μα ειναι δυνατον ρε παιδια ???? ειναι δυνατόν ?? πειτε μου σας παρακαλω ! για τους βορειο ελλαδιτες (γιατι κ γω βορειοελλαδιτισα ειμαι-θεσσαλονικη) ενα εχω να πω !!ΠΑΤΕ ΜΠΑΝΣΚΟ να δειτε τι σημαινει χιονοδρομικο !! απο θεσσαλονικη ειναι ακριβως ιδια ωρα και χλμ σα να πηγαινεις πισωδερι.απο σερρες-δραμα κατα κει δηλαδη δε το συζηταω !! διπλα ειναι .οπως επισης και το φαλακρο ειναι ενα πολυ αξιολογο χιονοδρομικο.και αφηστε τους εδω να κλαιγονται μονοι τους !!! επιτελους πρεπει κατι να γινει ρε παιδια δε συμφωνειτε ??? αν τους κανουμε ενα εμπαργκο, να μη πατησει κανενας δηλαδη, ΙΣΩΣ κατι να αλλαξει !!! γνωμη μου ! εντωμεταξυ κατι που παρατηρησα τωρα απο το δικο μου παραπανω μηνυμα.στις 19-11-07 εγραφε 20 εκ υψος χιονιου κορυφης-μεσης-βασης. σημερα γραφει 30 εκ με τελευταια χιονοπτωση στις 15-11-07 !!! ως δια μαγειας αυξηθηκε το χιονι !!!! δεν ειναι γελοιο αυτο το πραμα??? να μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας ????????????? ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΩΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!
  13. μολις μπηκα snow report και ειδα οτι στο πισωδερι γραφουν 20-20-20 βαση-μεση-κορυφη αντιστοιχα !! ψευτρα να βγω αλλα κατι μου θυμιζει αυτο !!!
  14. φιλε johni ισως να κανω και λαθος αλλα με την περσινη συμπεριφορα απο πλευρας υπευθυνων του πισωδεριου μαλλον αρκετοι δε θα ασχοληθουν καθολου.μια απο αυτους ειμαι κ γω!! δε προκειται να πατησω εκει περα γιατι κ γω (οπως και πολλοι αλλοι) την πατησαμε ασχημα! προσωπικα εχω καινουργια πεδιλα και χρειαζονται σερβις γιατι απο κατω δεν εμεινε κερι !! και αυτο ειναι το λιγοτερο. τεσπα για να μη βγω και off topic επαρκεις χιονοπτωσεις μπορει να μην εχει αλλα αν κανουν οπως περισυ σιγουρα θα ανοιξουν και θα προτρεπουν τον κοσμο να παει !!
  15. οι δυο αυτες αποψεις τωρα γιατι δε συμπιπτουν ? πως γινεται κυριακη πρωι 25-02-2007 να ητανε ανυπαρκτο το χιονι απο τις πιστες ??? επισης να συμπληρωσω οτι εκανα λαθος ηθελα να γραψω 25-02-2007.
  16. παιδια μολις γυρισα απο πισοδερι. αααχχχ τι το θελαμε ? ενα εχω να πω.ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟ SNOW REPORT!!!!! σημερα το πρωι βασιστηκαμε στις πληροφοριες που εδινε η εν λογω σελιδα και ξεκινησαμε απο θεσσαλονικη για πισοδερι.η σελιδα εγραφε 60εκ βαση 60 μεση και 60 κορυφη.λοιπον επειδη πηγα σας πληροφορω οτι σε ελαχιστα σημεια το περισσοτερο χιονι ητανε με ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ 10εκ ενω τα υπολοιπα σημεια ελαφρως λιγοτερο ισα ισα να καλυπτει το χωμα εως και σε πολλα σημεια ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΚΕΤΗ ΛΑΣΠΗ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ.το αποτελεσμα της σημερινης επισκεψης μας ητανε να καταγρατσουνισουμε τα πεδιλα μας, να λερωθουμε απο τις λασπες που δεν μπορεσαμε να αποφυγουμε σε ορισμενα σημεια και να φυγουμε με απαισια διαθεση και να μην πω τιποτα παραπανω γιατι το απαγορευουν οι διαχειριστες της σελιδας. ελπιζω να καταλαβαινετε. ενα εχω να πω ΜΑΚΡΙΑ !!! τουλαχιστον αυτη η κατασταση επικρατουσε σημερα 25-02-2006.τελικα δεν ξερω που θα πρεπει να απευθυνομαστε για εγκηρες πληροφοριες.μαλλον μεταξυ μας μεσα απο τα φορουμ.αυτα ειχα να πω.
  17. κλεισαμε εισιτηρια μεσω ιντερνετ και εκτυπωσαμε το αναλογο χαρτι στο σπιτι.μ αυτο το χαρτι πηγαμε κατευθειαν στο check in και απλα δωσαμε ταυτοτητες (δεν μας ζητησε το χαρτι, θα μπορουσε ομως και να το ζητησει) και επιτοπου ενω ζυγιζε τα πραματα μας, μας εκοψε τα εισιτηρια και μας εδωσε στο χερι.απλα ειπαμε καλημερα δωσαμε ταυτοτητες και ολα γινανε μονα τους. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:τιμη εισιτηριου κλεισμενα ενα μηνα νωριτερα απο ιντερνετ, θεσσαλονικη-μοναχο μοναχο-θεσσαλονικη 115 ευρω το ατομο συμπεριλαμβανομενης ολους τους φορους και τις χρεωσεις!!!! πηγαμε με aegean airlines.
  18. εμεις πηγαμε στα μεσα ιανουαριου θεσσαλονικη-μοναχο και οντως ισχυε 20 κιλα κατω και 7-8 χειραποσκευη κατα ατομο.η αληθεια ειναι οτι ομαδικα (ημασταν 5 ατομα) δικαιουμασταν 135-140 κιλα περιπου ΟΛΕΣ οι αποσκευες μας και ετσι δε ξεπερνουσαμε το βαρος ενω ατομικα οι 3 το ξεπερνουσαμε επειδη οι αλλοι δυο δεν ειχαν εξοπλισμο σκι.αυτα στη θεσσαλονικη.σκεφτειτε οτι οταν επιστρεφαμε προστεθηκαν 2 ζευγαρια σκι+μπατον και ενα ζευταρι μποτες.επισης στο μοναχο ηταν γενικοτερα ελαστικοι.φτασαμε μια ωρα πριν την πτηση και δεν προλαβαιναμε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να περασουμε check in.βρηκαμε εκει μια κοπελα της εξηγησαμε την κατασταση και οντως μας πηγε σε εναν αλλο γκισε και μας περασε.αν δε γινοταν αυτο θα χαναμε την πτηση 1000%.η ουρα στο check in δε βλεπαμε που αρχιζε και που τελειωνε!!το θεμα ειναι παντως οτι ΔΕ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ουτε στον πηγαιμο ουτε στην επιστροφη!!
  19. ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ" ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!! ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ. ΑΠΟ 4ΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ LION HOTEL (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΗΤΑΝΕ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 60-70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΚΛΙΝΟ.ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ!!!!
  20. πολυ μου αρεσε αυτο για το ικα και τα μοναστηρια !!! με τα μοναστηρια για επισκεψη και την εκκλησια της ενοριας μου (που λεει και ο φιλος ΑΛΕΞΗΣ) στο τελος θα αγιασω υστερα απο τις τελευταιες πληροφοριες πηρα τα "πανω μου" παλι. παντως οποτε και να παω θα σας φερω νεα (αμα θελετε) ! φιλικα κλειο
  21. ερωτημα 1ο: μηπως υπερβαλεις λιγο? ερωτημα 2ο: αν δεν υπερβαλεις (που λογικα αυτο θα πεις) ποιος ο λογος να παει καποιος μπανσκο αυτο το 3ημερο? για να ακολουθουμε σα φανταροι στρατιωτικο προγραμμα για να προλαβουμε το οτιδηποτε? γιατι αυτο εμενα μου θυμιζει αγωνα δρομου οχι εκδρομη !! ερωτημα 3ο: θελω ενα καλο λογο για να αξιζει να παω μπανσκο τη δεδομενη στιγμη !! φιλικα κλειο
  22. το φλεγον ερωτημα ομως ειναι ποια ειναι η κατασταση του χιονοδρομικου απο θεμα χιονια : ποσοτητα-ποιοτητα και αν λειτουργουν ολες οι πιστες χωρις τον κινδυνο να σκονταψουμε σε καμια κοτρωνα . επισης λετε το 3 ημερο της καθαρας δευτερας να χει κοσμοπλημμυρα ? φιλικα κλειο
  23. saki σου στειλα pm δεν ξερω αν ηρθε παιζει να κανα κατι λαθος παντως οτι και να γινε χρειαζομαι καποιες πληροφοριες ψιλοεπειγον αν γινεται!! περιμενω απαντηση φιλικα κλειο
  24. vasili για πες μας.εχει χιονι-ειναι καλο ποιοτικα? δλδ τιθεται θεμα πετρες-σκονη-λασπη (που λεει κ ο πουλικακος) εστω και σε σημεια?μη χαλασουμε και τα σκι μας. λειτουργουν ολες οι πιστες?
×
×
  • Create New...