Jump to content

hendrix93

Χρήστης Forum
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hendrix93

  • Birthday 01/01/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Α ΟΚ! Έχει μήπως και καμία σχολή να νοικιάζουν kite στο νησί ? Αν και έχω βέβαια ένα rrd 12m αλλά ποιος τα κουβαλάει, αλλά από την άλλη καλά είναι να κανείς με το σανιδάκι σου που το γουστάρεις και το ξέρεις ! Ποιος είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού για kite στην Ρόδο ? Λέω να πεταχτώ φέτος . Αεροπλανάκι από Θεσσαλονίκη και έφτασα στο άψε σβήσε ! Που να τρέχεις στο cabbarete !!
  2. Να και το χρώμα μου ! μόλις επέστρεψα από σελι . Μιλάμε ήτανε !!! Έχει και κάτι αλματάκια στο απάτητο !!!...
  3. Φίλε makim σ’ ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά έχεις μπλέξει με χωριάτη που έχει αρκετά hobby . Μέσα σ’ αυτά είναι και η ιστιοπλοΐα καπετάνιε μου ! γι αυτό κάνε καμία μποντζα και δίνε του !! (πλάκα κάνω, οκ?) πρόσφατα τον Οκτώβρη πήρα το δίπλωμα μου από τον Ν.Ο.Καβάλας . Έχεις δικό σου σκάφος ?
  4. Που αλλού ! Στη Πάρο για μαθήματα αλλά και εξοπλισμό (6947180720 το τηλ του Κωνσταντίνου που είναι ο υπεύθυνος της σχολής Paros Kite Pro Center )
  5. Η διαφορά είναι όμως ότι το καλοκαίρι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε σκι ενώ εμείς τον χειμώνα μπορούμε να κάνουμε kite στο βουνό ! Κατάλαβες xrisaki ? Δε μου λες snowboard έχεις δοκιμάσει ?
  6. Α ρε τυχερακιδες ! Εμάς μας τον κόβουν τον βοριά τα βουνά μας οπότε στην θάλασσα δεν έχουμε σχεδόν καθόλου αέρα ! Άσε που είναι και με σπιλιάδες …. Σε λάθος μέρος γεννήθηκα γαμώτο !! (καβάλα ) .Για να καταλαβεις porfirio , εγω εχω έναν αετο 19μ2 και πάλι σπανια βοηθάει ο αερας ! Καλά που είναι το φαλακρό κοντά και κάνουμε snowboard αλλιώς ……..Αλήθεια στη ρόδο πρασονησι δεν λέγετε το μέρος που κάνετε kite ? Τι αετάκια (m2) συνήθως χρησιμοποιείτε το καλοκαίρι ?
  7. Ξαναμανα ευχαριστώ για τα tips Zox !! Ελπιζω καποια στιγμη στο μέλλον να μαζευτούμε καμια 10ρια νίντσες να κανουμε snow kite all together ! Ισως και κανα πρωταθληματάκι !! Λεω εγω τώρα ...
  8. Ωραία nickel man και εμείς θα ειμαστε λογικα !! πως θα σας καταλάβουμε ? Να τα πούμε λιγάκι περι συλλογου!
  9. Παιδια σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!! Μάλλον θα επισκεφτώ το καιμακ τσαλαν αυτό το ΣΚ … Ελπίζω ο αέρας να με βοηθήσει …Καλού κακού θα παρω και κανένα gps ! Ααα και το διαβατήριο καλό θα ήταν! Το γαμώτο είναι ότι πούλησα το σανίδι μου με την προϋπόθεση να πάρω άλλο αλλά ακόμη παίρνω ! Θα νοικιάσω και ότι γινει … Καλά η πούδρα είναι άλλη φάση με τον αετό ! Άσε που δεν βουλιάζεις και εύκολα λόγο της έλξης …. Ναι και για άλματα είναι καλύτερη !!
  10. Ρε παιδία το kite board δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι !! Γιατί σταματήσατε την συζήτηση ? Δεν κάνετε kite τον χειμώνα Εμείς εδώ στο north Greece και συγκεκριμένα στην καβάλα (κεραμωτή , ηρακλιτσα νέα περαμο κτλ δεν σταματάμε ποτέ ! Ο λόγος βέβαια είναι ότι δεν φυσάει συχνά. Όποτε…. Εντάξει μέχρι 5-10 βαθμούς είναι καλά , από εκεί και κάτω …. Ε να μην κάνουμε και στο βουνό λίγο snowboard ή και λίγο kite snowboarding !.... αεραςςςςςςς !!!!! φσσσς !!! που είναι ρε παιδια?
  11. Αφού κόντεψα να πνίγω 2 φορές με το kite στη θάλασσα μέχρι να μάθω , αποφάσισα να πάω και στο βουνό (φαλακρό)! Αλλά μονάχα μια φορά γιατί ο αέρας ….. παπαλαν ! Ξέρει κανένας κανένα χιονοδρομικό χωρίς δέντρα και φυσικά εμπόδια με αέρα και φλαταδουρες ?
  12. Λοιπόν που λέτε έχουμε φάει κόλλημα τελευταία με το φιλαράκι μου με το snowboard !Πούδρα και πάλι πούδρα ! Και όλα αυτά που αλλού στο φαλακρό ! Να πάτε οπωσδήποτε !! πολλά στρέμματα απάτητο !!!
  13. Έψαχνα για σανίδι και ο κουμπάρος μου με έστειλε στο site !
  14. www.wintertour.fr Ειναι το site για το world snowkite champ. Ασχετο αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα !... εχει και video με τρελα αλματα ! Παντως σιγουρα δεν υπαρχει σανιδι για θαλασσα και για snowboard ταυτοχρονα . Αααα ναι αν αυτος που ειδε το παλικαρι στο φαλακρο να κανει snow kiteboarding ειχε ενα μπλε ασπρο πανι (αετο) roberto ricci (rrd) τοτε ημουν εγω
×
×
  • Create New...