Jump to content

constantin_77

Χρήστης Forum
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by constantin_77

  1. [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ <<ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΕ>> ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΛΙΓΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΛΟΓΥΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,(ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ)ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΠΑΩ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΝΕΟΣ ΣΤΟ FΟRUM ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ FORUM KAI ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΥΝΩ ΦΙΛΙΚΑ CONSTANTIN Υ.Γ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ.ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΒΟΥΝΟ.
  2. [Αν γουστάρεις,αντέχει η τσέπη και ανέχεσαι την αναλογία τιμή/υπηρεσίες πας, αν όχι πας αλλού που βρίσκεις καλύτερα και φθηνότερα, αν δεν μπορείς να πας ούτε εκεί,τότε δεν πας καθόλου...απέχεις... αν δεν σου φτάνει η αποχή ,τότε με θεμιτά και νόμιμα μέσα προσπαθείς να διεκδικήσεις τα δίκια σου,ώστε να διορθωθούν,έστω κάποια πράγματα. αγαπητε,zox να και συμφωνω με τα πιο πολλα που γραφεις. νομιζω πως το τελευταιο κομματι απο οσα λες ειναι περα για περα ακυρο.(αν γουσταρεις,αντεχει η τσεπη.πας,αν οχι πας αλλου καλυτερα και φθηνοτερα η απεχεις.εσυ ξερεις πολλους (και εγω αναμεσα)που επειδη ακριβηναν οι καρτες δεν πανε για σκι?προσωπικα.εγω θυσιαζω αλλες δαπανες για να παω βουνο.οσο για αυτο που λες οτι δηλ πας αλλου φθηνοτερα και καλυτερα,δεν ισχυει ουτε αυτο.δηλα εγω απο αθηνα που να παω καλυτερα και φθηνοτερα?στο λοφο του στρεφη? οσο για την τελευταια σου προταση δηλα δη την αποχη,νομιζω οτι δεν αξιζουν σχολια.
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/3 ΠΑΡΝΑΣΣΟ Η ΘΑ ΦΑΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ? Υ.Γ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Υ.Γ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΘΑ ΦΟΡΩ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΚΚΙΝΑ HEAD
×
×
  • Create New...