Jump to content

DeBergz

Χρήστης Forum
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Μακη αδικησε. Φωτορεπορτερ επρεπε να γινεις.
  2. Μια καλη προταση απο rossi ειναι το bandit 74 στο 1.78 για το Z3 δεν ξερω δεν το εχω δει για να δω σκληροτητα παντος εχει καλες διαστασεις κ για off piste.
  3. Ειχα δει ενα βιντεακι για το πως τα κατασκευαζουν και μου εκανε εντυπωση για το ποσο γερα πεδιλα φαινοντε να ειναι. Η τιμη τους σε σχεση με αλλα πεδιλα πως ειναι? Για πες καμια τιμη?
  4. Φιλε Μακη (ας αφησουμε τον πλυθηντικο) ισως την αλλη βδομαδα να τον εχουμε στο βουνο απο οτι ειπε ο παππους (Μιλτος).
  5. Ετσι ετσι... Ο Μιλτος μας εμαθε να ημαστε σεμνα παιδια οταν ειμασταν αθλητες του Στο μαθητικο να υποθεσω οτι εννοει και το φοιτητικο. Οχι τιποτα αλλο με ρωταν φιλοι μου κ δεν ξερω τι να τους απαντησω.
  6. Φετος ξεκινησα γιατι ελειπα σαν φοιτητης και εγω. Θα χαρω να σας γνωρισω. Νικος το ονομα. 1 μερα ακομα για να δειξει. Θα ανοιξει.....δεν θα ανοιξει???
  7. Μακης (βλεπω ειμαιστε και απο την ιδια πολη) μονο ο γραμμος θα μας σωσει. Ας ελπισουμε να κυλησουν ολα ομαλα στην βιγλα. Πιστευω να γνωριστουμε και απο κοντα στο βουνο. Παντως τα λεφτα ειναι παρα πολλα. Αν ειναι να τα πληρωνα εγω (τυχαινει να δουλευω σε ακαδημια σκι ετσι δεν πληρωνω εγω την καρτα μου) δεν θα τα εδινα με τιποτα. Θα πρεπει να τις ξανασκεφτει τις τιμες. Ηδη εχουν στραβωσει πολλοι και με αυτες τις τιμες θα μπει μεσα με τα μουτρα (οχι οτι δεν μπαινει αν οντως εδωσε τα λεφτα που ακουστηκαν) ολοι θα πηγαινουν στα γυρο χιονοδρομικα.
  8. ΟΚ Thanks. Mε χαλαει που θελουν πιστωτικη αλλα θα δειξει....
  9. Αυτο με την βουρτσα(μιλαω παντα για την χαλκινη) το διαβασα στο Skiing. Και εγω wax cleaner πηρα για καλυτερα. Και ενα manual απο την Toko http://www.toko.ch/mammut/uploadedFiles/Waxmanual_E_S_N.pdf Μπορει να ειναι για τα δικα της εργαλεια αλλα γενικα ισχύει και για τις υπολοιπες εταιρειες.
  10. Αυτο με τον αναπτηρα κατευθειαν πανω στην βαση του σκι δεν μου αρεσε.Λιγο επικινδυνο να ξεκοληση η βαση αν παραζεσταθει. Γι αυτο προσοχη και με το σιδερακι. Μια καλη πατεντα που εχω δει για το P-tex ειναι σε ενα φλογυστρακι ενα συδερο μπροστα σαν σπατουλα (σαν και αυτην που βγαζει η μανα μας το παστιτσιο) η οποια ζεστενετε απο το φλογυστρο. Λιωνουμε λιγο το P-tex στην φλογα και μετα με την σπατουλιτσα το απλωνουμε. Νομιζω πως ισχορει καλυτερα στο χτυπημα. Εμεις το αφερουσαμε μετα με λιμα (σχημα ψαροκοκαλο) και το τελειωναμε με ψιλο γυαλοχαρτο. Γενικα απο οτι θυμαμαι εχει εναν οδηγο για το πως κανεις επισκευει τα σκι στο site της TOKO. Ενα γρηγορος οδηγος για κερωμα: 1) Περνας με την βουρτσα (μεταλικη) το πεδιλο αρκετες φορες απο πανω προς τα κατω ωστε να καθαρισει. Αν εχει αρκετο καιρο να το κερωσεις περνας μια λεπτη στρωση wax και το ξυνεις πριν κρυωσει. Αυτο βοηθαει να καθαρισει το πεδιλο και να φυγει το παλιο wax. 2) Αφου βεβαιωθεις οτι ειναι καθαρη η βαση και εχεις πλυνει χερια ωστε να μην αφηνεις πανω τους λυπος απο τα χερια σου ριχνεις το wax. Προσεχεις το σιδερο να εχει σωστη θερμοκρασια. Το wax να ρεει ευκολα αλλα να μη καπνιζει γιατι τοτε εχουμε μεγαλη θερμοκρασια. 4) Απλωνεις το wax αφηνεις τα πεδιλα να στεγνωσουν σε θερμοκρασια δωματιου (καλα ειναι ολη η εργασια να γινετε σε θερμοκρασια δωματιου γιατι "δενει" καλυτερα το wax). 5) Μετα απο 10-20 λεπτα αφου κρυωσει το wax σε θερμοκρασια δωματιου, ξυνουμε την βαση απο πανω προς τα κατω. Αφερουμε ολο το wax. Μας ενδιαφερει το wax που εχει ισχορισει στους πορους του σκι. 6) Τελος με την ναιλον βουρτσα κανουμε μερικα περασματα ωστε να εχουμε καλυτερα αποτελεσματα. Αυτα ειναι τα βασικα για ενα καλο service. Τιποτα το δυσκολο.
  11. Το βρηκα αυτο το site σαν outdoorgb. Τους εστειλα mail περιμενω απαντηση να μου πουν εξοδα αποστολης.
  12. Πως την εχει δει ο καινουριος? Υπερεκτημημενα ειναι για ενα χιονοδρομομικο σαν την βιγλα με το λιφτ που κανει δεκα ωρες να σε ανεβασει. Τον βλεπω να τρωει μεγαλη πα.....ρα φετος. Καλα ιδιως η ετησια καρτα ειναι φωτια. Για φοιτητικα ακουστηκε τιποτα? Αρε με τις πετρες πρεπει να τον κυνηγησουμε.
  13. Ξερει κανεις που μπορω να βρω αυτον τον σακο?
  14. Βασικα το προβλημα ξεκινησε απο προσωπικη κοντρα του Νομαρχη με τον Τοττη. Ο καινουριος δεν εχει ιδεα πως περνει μπροστα το Lift ουτε πως πατανε πιστες. Βγηκε να πατισει πιστες ενω ειχε κοσμο κ ξεκινησε να χιονιζει. Το καλυτερο οι υπαλληλοι ειναι τοσο σχετικη που ανεβηκαν στο βουνο με το τζιν και το δερματινο μπουφανακι να δουλεψουν. Τους ρωτουσαμε τηλεφωνικος αν θα δουλεψει το συρομενο και τοτε ακουστηκε μια φωνη απο μεσα: Ρε συ μ..... εχουμε και συρομενο λιφτ; Απαντηση του αλλου μεσα απο τηλ: Δεν ξερω ρε συ για το λενε μαλλον θα εχουμε. Τραγικη κατασταση. Τουλαχιστον ας ελπισουμε να το παρει ο Τοττης παλι που παρα ολα τα στραβα του τουλεχιστον ξερει απο βουνο και εχει μια πειρα ο ανθρωπος. Nickel ησουν πανω?
  15. Τελικα ατιμο βουνο το Bansko. Και εγω εκει εσπασα το Foil. Παλι καλα η Salomon μου το αλλαξε χωρις δευτερη κουβεντα.
×
×
  • Create New...