Jump to content

DimiG

Χρήστης Forum
 • Content Count

  77
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

191 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Έχουν ανέβει αρκετοί. Επίσης οι Βούλγαροι διαφημίζουν ,ανοιχτά-ασφαλή, τα χιονοδρομικά τους (σε prime time τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης χθέs το βράδυ) με ελληνόφωνο μήνυμα. Δεν συνάδουν αυτά με τις παραπάνω πληροφορίες.
 2. Χρήστο, αν το παραπάνω άρθρο ήταν πρόδηλα ορθολογικό κατά τη δημοσίευση του, στις 15 του τρέχοντος επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας. Βέβαια στου κουφού την πόρτα......Κάποιοι θέλουν ski trip, και το απαιτούν ως δικαίωμα. Το επιχείρημα, "στο λεωφορείο και στο market ή στην τράπεζα ή στο πεντικιούρ δεν κολλάει?", εμένα με ξεπερνάει.
 3. "Μ΄ήλιο τα βγάζω, μ΄ήλιο τα μπάζω. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν???" Σ'αυτή τη βάση σίγουρα όχι Έτσι λέμε εμείς οι Βλάχοι στις μεταξύ μας κουβέντες για κάποιον που σκέφτεται και πράττει όπως εσείς κύριε. .
 4. ο ορισμός του σκοταδισμού, των ακραίων τοποθετήσεων και της σπέκουλας (δυστυχώς και πολιτικής) τα post με τα οποία επιμένουν, συγκεκριμένοι πλέον χρήστες του forum, να μας βάλουν μυαλό. Δυστυχώς, χρησιμοποιώντας την γνωστή τακτική απομόνωσης συγκεκριμένων κομματιών από τοποθετήσεις νουνεχών χρηστών, τους εκθέτουν και αυτούς στον περιστασιακό αναγνώστη των νημάτων που προπαγανδίζουν τις ασυναρτησίες τους ως θέσφατα. Χρήστο μου και λοιποί που προσπαθείτε να αποκρούσετε τις ακρότητες, πραγματικά χαρά στην υπομονή σας. Γνώμη μου είναι πως ματαιοπονείτε και πως έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Μόνο η πλήρης περιφρόνηση, ή η ολιγόλογη κάθετη απόρριψη ταιριάζουν στην δεδομένη περίπτωση. Μπαίνοντας σε διάλογο σε τέτοια βάση, έχεις χάσει εκ των προτέρων.
 5. Φωτογραφία απο Πήλιο!!! ρε το pena
 6. Ιδανική η επερχόμενη σεζόν νομίζω(και λυπάμαι κάπως) για να συνδυαστεί με non lift served κατάσταση. Επίσης το tele είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω από πάντα αλλά η συγκίνηση-απόλαυση των κεκτημένων (και η σιγουριά-άρνηση για ξεβόλεμα) με έκαναν να το προσπερνώ εύκολα. Φέτος.....?????
 7. Χρήστο καλησπέρα. Στο είχα πεί όταν βρεθήκαμε στην αφετηρία του Περικλή πως σε σχέση με τα βόρεια χιονοδρομικά απλά με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του χ/κ,κάνετε διαφορετικό σπόρ απο εμάς. Υπερβολή? Σαφώς αλλα καταδεικνύει και τη μέρα-νύχτα διαφορά σε δυνατότητα vertical. Οκ και εγώ θα ήθελα και την 6 και τον ηρακλή καλύτερα πατημένο(ήταν το πρώτο πάτηαμα της σεζόν,9 Γεναρη) και τα εκτός σας, όμως δεν με χάλασε καθόλου το απότομο του Βάκχου, το αεροδρόμιο του Περικλή ούτε το εκτός του Ηρακλή. Έχε υπόψη σου πως κάνουμε καθημερινές non stop Ελίμεια το πιατάκι στη Βασίλω αν δεν έχει φρέσκο. Εκείνο που θέλω να επισημάνω όμως πως αν κανείς αγαπά το σκί μπορεί να βρεί την κάθε κατάβαση ως ένα μοναδικό και αυτοτελές γεγονός. Και πράγματι παράγοντες όπως το grip της πίστας,η γωνία πρόσπτωσης των ηλιακών ακτίνων,ο άνεμος, ορατότητα ακόμα και το μέγεθος των στροφών που επιλέγει κανείς και το commitment που είναι διατεθειμένος να δείξει αναλογα με τα κεφια, το momentum που έχει βρεί και τα κουράγια που διαθέτει στη διάρκεια της μέρας κάνουν την ίδια πίστα διαφορετική κάθε φορά στα μάτια τα δικά μου. Ok σε πίστα τύπου κεντρικής στο Πισοδέρι το δεδομένο πλάτος περιορίζει πολύ τα όρια των παραγόντων που αναφέρω, αλλά σε Ελιμεία που φθάνει και τα 100 μέτρα ίσως εκατέρωθεν του πιάτου στο απότομο της ή στο bowl των Κελλαριών συγνώμη αδελφέ αλλά δεν βαριέμαι αν δεν φθάσω τα 30 repeats. Και να βαρεθώ αράζω στο πλάι και σηκώνω τ βλέμμα στο ορίζοντα ακούγοντας την ανάσα μου και τον άνεμο για λίγο, και είμαι έτοιμος για άλλη μία. Σε καταστάσεις σαν αυτή που βιώνουμε με τν πανδημία όμως και τις αβεβαιότητες που σου αναδεικνύουν, λές ξυπνάω και παραξυπνάω και οδηγώ και δεν με πειράζουν τα φράγκα θα κόψω απο αλλού και θα βγώ. Καλή δύναμη και πολύ υπομονή σε όλους. .
 8. Το κερασάκι στην τούρτα οι παραπάνω εικόνες. Θλίψη και ανατριχίλα για μια σεζόν που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη.
 9. Τέλεια μέρα ήταν φίλε μου όπως τα είπες! Όσο σκέφτομαι το σκι που θα κάναμε στο πιάτο με τέτοια ποιότητα χιονιού πονάνε τα μυαλά μου. Τέσπα αυτό μας δίνει ο καιρός(και οι βουλές του χ/κ που δεν φαίνεται να το πάλεψε και πολύ με κατάλληλη διαχείριση στην Ελίμεια) αυτό χαιρόμαστε και δόξα το Θεό. Αν κάνει κάνα χαζό δε, και ρίξει μεσοβδόμαδα να δω τι κάνουν με το πιατάκι το ΣΚ! Δεν υπάρχει διάθεση ούτε προσωπικό έστω για την τιμή των όπλων να ανοίξει. Κρίμα και άδικο για τον κόσμο που πλήρωσε ετήσια αλλά και ένα ακόμα πλήγμα στην εικόνα του χ/κ. Το πιο ωραίο μέρος της χώρας σε αλπικό τοπίο (προσβάσιμο σε ευρύ κοινό) παραπαίει αντί να τραβάει μπροστά. Ανήλιο με ούτε το μισό χιόνι φέτος δούλεψε αξιοπρεπώς και έσωσε ότι μπορούσε να σωθεί. Γιατί? Ένα μεγάλο γιατί ξαναέρχεται στα χείλη. Πολλές φορές έχει συζητηθεί, και στο forum του Snowclub, αυτό το γιατί.
 10. Μιχάλη άσχετο, ο Τυριάς είναι αυτό που βλέπουμε στα vids του Helbent που φεύγει δυτικά απο Ηνίοχο και αφού κατέβει στο δρομάκι της 7 συνεχίζει ως το πάρκινγκ Φτερόλακας? Υπάρχει ένα θαμμένο λίφτ εκεί, έτσι δεν είναι? Και μιας που πιάσαμε τις απορίες Καθρέφτης ποιός είναι ρε φίλε? και το λούκι Ηρακλή που σε βγάζει? Ξέρω ξέρω πολλά ρωτάω, αλλά θα τα βρούμε οι δυο μας όταν κατέβω με το καλό!!! Α,έχω και άλλες, αλλά εκείνες επί τόπου λύνονται!
 11. "Διάχυτη προβολή δίσκου αυχένα με συνοδά ήπια πιεστικά φαινόμενα" δλδ κήλη. Το αριστερό μου χέρι είχε χάσει κατα πολύ σε αίσθηση και δύναμη. Θέλει λίγο προσοχή,οι ειδικοί όμως είναι ενθαρυντικοί! Περισσότερο προβληματίζει το κρύο που έχουμε στο σπορ μας,παρά η καταπόνηση,ιδιαίτερα στην παρούσα φάση. Προσέξτε τους αυχένες σας παίδες. Στάση ύπνου,γραφείου και η έκθεση σε παγωμένα ρεύματα αέρα!!
 12. 21 Φεβρουαρίου, τα πήραμε τα Γιάννενα(απελευθέρωση) και πήραμε και τη Βασίλω 2 σε 1 ένα πράμα! Ναι κύριοι η Βασιλίτσα τσουλάει. Κουτσή και μαδημένη μεν αλλά τσουλάει. Διπλό χωρίς κανένα πρόβλημα η πίστα Λίμνες και τριπλό με σόναρ για πέτρα έως το τελευταίο απότομο που εξυπηρετείται απο τον πράσινο δρόμο με κοτρώνι πολύ. Πρώτο σκιγια μένα μετά απο 9 Γενάρη Παρνασσό λόγω ορθοπεδικού προβλήματος που ευελπιστώ οτι το άφησα πίσω ή μάλλον καλύτερα μαθαίνω να ζώ με αυτό. Καλή μας σεζον βρε!!!! Άχ τι άλλο θα δούν τα μάτια μας Παναγία μου!!
 13. In Kaimak we trust!Έννοείται βέβαια πως έχει φοβηθεί το μάτι μας! Όλα τα βουνά μας μαύρα σαν μέσα Οκτώβριου
 14. Σωματική ακεραιότητα,οικογένεια.εργασία αποτελούν τις προτεραιότητες κάθε νουνεχή ατόμου με αυτή ή με διαφορετική σειρά ανάλογα την περίοδο της ζωής του. Νομίζω οι περισσότεροι από εμάς ζούμε με το άγχος των συνεπειών που μπορεί να έχει κάποιος τραυματισμός στην καθημερινότητα μας,καθώς είμαστε εργαζόμενοι με οικογενειακές υποχρεώσεις. Παρόλα αυτά συνεχίζουμε να κάνουμε σκι,όποτε και όσο μας επιτρέπουν οι συνθήκες της ζωής μας, απλά γιατί είναι αυτό πού αγαπάμε.Και είναι πάρα πολύ υγιής,θαρραλέα και τίμια επιλογή κατά τη γνώμη μου. MakisM, λυπάμαι γι'αυτό που σας συνέβη.
 15. I am dealing with Pete's problem. MRI is shceduled for tomorrow(have to reach Thessaloniki to get it done!). On the Tuesday's before night,a few days after my Parnassos ski trip, i thought i was having a heart attack. Symptoms as described above. Life can be funny, once in a while.
×
×
 • Create New...