Jump to content

DimiG

Χρήστης Forum
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

208 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Υπήρχε κίνδυνος χιονοστοιβάδας 4-5 Μιχάλη μου. Επίσης είχε τέτοια αντάρα τις προηγούμενες μέρες, που και να μην υπήρχε η καταστρεπτική βρόχα και ο νοτιάς, θα ήτανε δύσκολο να ανοίξουν, ούτως ή άλλως. Σήμερα βρήκανε τεραστίων διαστάσεων χστβδ από την κορυφή να έχει μπει για τα καλά στην πίστα του διπλού. Γομάρα πονεμένη ιστορία ανέκαθεν. Όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν τα λάθη, και την ανυπαρξία-αδράνεια της διοίκησης. Να καθυστερήσουν τόσο πολύ, να προχωρήσουν στη διαδικασία πρόσληψης προσωπικού δλδ πρωτίστως. Καλή Χρονιά σε όλους!
 2. https://www.snowreport.gr/snowcam/kaimaktsalan/live.html Κομπλέ πάντως δείχνει στις κάμερες, η υπέρτατη καβάτζα που λέγεται Καιμάκ!!
 3. Έλα Μικ! Ακούμε, θα τα αντέξουμε όλα!!
 4. Μη στεναχωριέστε παιδιά!!! 10 χρονάκια είναι ακόμα, νεράκι θα περάσουν.....
 5. Ο Μιχάλης που όλοι αγαπήσαμε να διαβάζουμε!!!! Καιρό είχες να φανείς! Εκείνο το πόστ ήταν μυθικό από δημοσιεύσεως. Πραγματικό legacy στον-στην ανυποψίαστο-ή νεαρό-ή σκιέρ, στο διηνεκές. Απίστευτη ήταν επίσης και η συζήτηση που έγινε κάποια στιγμή για αλλαγή του τίτλου....
 6. Έτσι όπως τα λες!! Να πάνε καλά τα πράγματα και τέτοια εποχή να ανταμώσουμε και σε Βίγλα και σε Παρνασσό ή Χελμό εύχομαι! Τη βασιλόπιτα θα ήμουν πολύ χαρούμενος να τη φέρω εγώ, από Γιάννενα!!!! Κατά τα άλλα, πραγματικά για τους Τόττηδες δεν έχω κανένα λόγο ή διάθεση να τους λιβανίσω. Ότι έχω εισπράξει σαν πελάτης τους τόσα χρόνια, ανέφερα. Λάθη και στραβά δεν έχουν? Ασφαλώς και έχουν, με τη δικιά μας ματιά (του χιονοδρόμου τουρίστα, έστω πιστού και πολύπειρου). Σε μερικά από αυτά η βοήθεια και οι παρατηρήσεις μας τους είναι απαραίτητες και χρήσιμες. Τα περισσότερα τα γνωρίζουν καλύτερα οι ίδιοι( στο σαλέ μεγάλωσε στην κυριολεξία, όλη η οικογένεια του μακαρίτη του Δημήτρη Τόττη, έναν άνθρωπο που τον θυμάμαι μέχρι τα βαθιά του γεράματα, με το μπαστουνάκι στη σάλα του ισογείου, να καλωσορίζει τις παρέες γύρω από το τζάκι και να τους κάνει συντροφιά τις μέρες που περίμεναν να κοπάσει ο καιρός και να περιμένει με την ίδια λαχτάρα να ετοιμαστεί το κέντρο από τον Κώστα και τον Τάσο, γιατί αγαπούσε αυτό που έκανε, και κοιτούσε τον κόσμο στα μάτια και στο στόμα με αγωνία να μείνουν ευχαριστημένοι) και βλέπουμε από τα λεγόμενα του, πως τα κριτήρια λήψης αποφάσεων είναι οικονομοτεχνικά πρώτιστα, με στόχο την αειφορία στη διαχείριση και την συνεπή παροχή υπηρεσιών, και ασφαλώς και το όποιο κέρδος μπορεί να υπάρξει από το χιονοδρομικό κομμάτι της επιχείρισης ή τον περιορισμό της χασούρας τις περισσότερες χρονιές. Δεν του "γυαλίζει" το αποσυμπλεκόμενο, γιατί δεν θα μπορεί να βγαίνει η συντήρηση, τα ρατράκ τα προτιμά με λιγότερα άλογα, και ας παιδεύεται, κα,κα. Πολύ ωραία η πρωτοβουλία του διαλόγου με τα Χ/Κ, μιας και αυτοί όπως και εμείς, έχουμε χρόνο τις Κυριακές. και φαίνεται πως η δυσκολία που περνάμε, δημιουργεί και διάθεση κατανόησης και προσέγγισης των απόψεων.
 7. Θεούλης ο ψηλός!!!! Αν και με τα των πρωτοκόλλων covid μας τα χάλασε , είναι απολαυστικός ο μπαγάσας. Αυθεντικός,ειλικρινής και με αγάπη για το Πισοδέρι και το σκι. Μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό του και το ύφος του. Άμα τους ζήσεις, και τα 2 αδέλφια έχουν έντονο ταπεραμέντο,που προβληματίζει αρχικά τους ανθρώπους των αστικών κέντρων ,όμως είναι καλοκάγαθοι και ακομπλεξάριστοι. Παιδιά δουλευταράδες, της προσφοράς και του αγώνα.Καταθέτω τα παραπάνω δίχως κανένα φόβο και πάθος. Ούτε είμαστε κολλητοί, ούτε παίζουμε σφαλιάρες καθώς με όλους τους μαγαζάτορες του χώρου θέλω να είμαι πελάτης πρώτιστα,για διαφόρους λόγους. Μια κουβέντα όμως, όποτε δίνεται η ευκαιρία, στο πλάι της συζήτησης που έχουμε για την κατάσταση των πιστών,καιρό και συναφή, την κάνουμε.
 8. Ορόσημο η σημερινή μέρα, μετά από 22 μήνες χιονοδρομία στην Ελιμεία, μόνο για την προολυμπιακή επιλογή αθλητών της ΕΟΧΑ. Κάλιο αργά παρά ποτέ και επίσης η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.
 9. Έχουν ανέβει αρκετοί. Επίσης οι Βούλγαροι διαφημίζουν ,ανοιχτά-ασφαλή, τα χιονοδρομικά τους (σε prime time τηλεπαιχνιδιού επιβίωσης χθέs το βράδυ) με ελληνόφωνο μήνυμα. Δεν συνάδουν αυτά με τις παραπάνω πληροφορίες.
 10. Χρήστο, αν το παραπάνω άρθρο ήταν πρόδηλα ορθολογικό κατά τη δημοσίευση του, στις 15 του τρέχοντος επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας. Βέβαια στου κουφού την πόρτα......Κάποιοι θέλουν ski trip, και το απαιτούν ως δικαίωμα. Το επιχείρημα, "στο λεωφορείο και στο market ή στην τράπεζα ή στο πεντικιούρ δεν κολλάει?", εμένα με ξεπερνάει.
 11. "Μ΄ήλιο τα βγάζω, μ΄ήλιο τα μπάζω. Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν???" Σ'αυτή τη βάση σίγουρα όχι Έτσι λέμε εμείς οι Βλάχοι στις μεταξύ μας κουβέντες για κάποιον που σκέφτεται και πράττει όπως εσείς κύριε. .
 12. ο ορισμός του σκοταδισμού, των ακραίων τοποθετήσεων και της σπέκουλας (δυστυχώς και πολιτικής) τα post με τα οποία επιμένουν, συγκεκριμένοι πλέον χρήστες του forum, να μας βάλουν μυαλό. Δυστυχώς, χρησιμοποιώντας την γνωστή τακτική απομόνωσης συγκεκριμένων κομματιών από τοποθετήσεις νουνεχών χρηστών, τους εκθέτουν και αυτούς στον περιστασιακό αναγνώστη των νημάτων που προπαγανδίζουν τις ασυναρτησίες τους ως θέσφατα. Χρήστο μου και λοιποί που προσπαθείτε να αποκρούσετε τις ακρότητες, πραγματικά χαρά στην υπομονή σας. Γνώμη μου είναι πως ματαιοπονείτε και πως έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα. Μόνο η πλήρης περιφρόνηση, ή η ολιγόλογη κάθετη απόρριψη ταιριάζουν στην δεδομένη περίπτωση. Μπαίνοντας σε διάλογο σε τέτοια βάση, έχεις χάσει εκ των προτέρων.
 13. Φωτογραφία απο Πήλιο!!! ρε το pena
 14. Ιδανική η επερχόμενη σεζόν νομίζω(και λυπάμαι κάπως) για να συνδυαστεί με non lift served κατάσταση. Επίσης το tele είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω από πάντα αλλά η συγκίνηση-απόλαυση των κεκτημένων (και η σιγουριά-άρνηση για ξεβόλεμα) με έκαναν να το προσπερνώ εύκολα. Φέτος.....?????
 15. Χρήστο καλησπέρα. Στο είχα πεί όταν βρεθήκαμε στην αφετηρία του Περικλή πως σε σχέση με τα βόρεια χιονοδρομικά απλά με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό του χ/κ,κάνετε διαφορετικό σπόρ απο εμάς. Υπερβολή? Σαφώς αλλα καταδεικνύει και τη μέρα-νύχτα διαφορά σε δυνατότητα vertical. Οκ και εγώ θα ήθελα και την 6 και τον ηρακλή καλύτερα πατημένο(ήταν το πρώτο πάτηαμα της σεζόν,9 Γεναρη) και τα εκτός σας, όμως δεν με χάλασε καθόλου το απότομο του Βάκχου, το αεροδρόμιο του Περικλή ούτε το εκτός του Ηρακλή. Έχε υπόψη σου πως κάνουμε καθημερινές non stop Ελίμεια το πιατάκι στη Βασίλω αν δεν έχει φρέσκο. Εκείνο που θέλω να επισημάνω όμως πως αν κανείς αγαπά το σκί μπορεί να βρεί την κάθε κατάβαση ως ένα μοναδικό και αυτοτελές γεγονός. Και πράγματι παράγοντες όπως το grip της πίστας,η γωνία πρόσπτωσης των ηλιακών ακτίνων,ο άνεμος, ορατότητα ακόμα και το μέγεθος των στροφών που επιλέγει κανείς και το commitment που είναι διατεθειμένος να δείξει αναλογα με τα κεφια, το momentum που έχει βρεί και τα κουράγια που διαθέτει στη διάρκεια της μέρας κάνουν την ίδια πίστα διαφορετική κάθε φορά στα μάτια τα δικά μου. Ok σε πίστα τύπου κεντρικής στο Πισοδέρι το δεδομένο πλάτος περιορίζει πολύ τα όρια των παραγόντων που αναφέρω, αλλά σε Ελιμεία που φθάνει και τα 100 μέτρα ίσως εκατέρωθεν του πιάτου στο απότομο της ή στο bowl των Κελλαριών συγνώμη αδελφέ αλλά δεν βαριέμαι αν δεν φθάσω τα 30 repeats. Και να βαρεθώ αράζω στο πλάι και σηκώνω τ βλέμμα στο ορίζοντα ακούγοντας την ανάσα μου και τον άνεμο για λίγο, και είμαι έτοιμος για άλλη μία. Σε καταστάσεις σαν αυτή που βιώνουμε με τν πανδημία όμως και τις αβεβαιότητες που σου αναδεικνύουν, λές ξυπνάω και παραξυπνάω και οδηγώ και δεν με πειράζουν τα φράγκα θα κόψω απο αλλού και θα βγώ. Καλή δύναμη και πολύ υπομονή σε όλους. .
×
×
 • Create New...