Jump to content

talarian

Χρήστης Forum
  • Content Count

    155
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

talarian last won the day on November 12 2018

talarian had the most liked content!

Community Reputation

175 Excellent

Profile Information

  • Φύλο
    Male

Recent Profile Visitors

1,833 profile views

Single Status Update

See all updates by talarian

  1. Αγαπητε φιλε Talarian θελω να διευκρινησω οτι το θεμα Club Meb και η γνωριμια μου με το σκι οπως ειπα αρχισε απο μια συγκεκριμενη παρεα η οποια ηδη πηγαινε καθε χρονο  σε καποιο Club Med αφου ηταν εγγεγραμενα μελη του.

    Δεν ξερω αν επαιζε κανενα ρολο αν ησουν μελος αλλα ειχα κανει κι εγω εγγραφη τοτε στο Club Med  με καποια ετησια συνδρομη μικρη σε ποσο για την εποχη.

    Πριν το το Club Med η επαφη μου με το σκι ηταν στα 16 μου που ακομα ο Παρνασσος ανηκε στον ΕΟΤ τοτε. Δεν ειχε τον χρονο ομως να με πηγαινοφερνει καποιος δικος μου στο ΧΚ αφου τοτε δεν υπηρχα πουλμαν ειδικα για αυτο το σκοπο οπως εγινε αργοτερα. Το σκι τοτε ηταν μονο γι αυτους που ειχα καποια οικονομικη επιφανεια αφου ηταν ακριβο αθλημα για καποιον μεσαιας οικονομικης ταξης.

    Ετσι σταματησε καπως αποτομα η ενασχοληση με το αθλημα. Παντα βεβαια ειχα την επιθυμια να μαθω σκι κι ετσι οταν εβγαλα διπλωμα οδηγησης αρχισα να πηγαινω μονος μου.

    Και παλι εκεινα τα χρονια δεν ηταν οργανωμενα τα πραγματα οπως τωρα, κι ετσι σταματησα εντελως να πηγαινω.

    Μετα απο 20 χρονια σχεδον και χωρις καμια επαφη πια με το σκι ετυχε να γνωρισω καποιον φιλο ο οποιος δεν ηταν φιλος αποκλειστικα για το σκι απλα ετυχε να πηγαινει καθε χρονο με μια παρεα σε Club Med για σκι κι ετσι με παροτρυνε και μενα να ξανασχοληθω αφου ηξερε οτι ειχα ασχοληθει στο παρελθον.

    Ετσι η επιλογη οσο αφορα το Club  Med δεν ηταν καθαρα δικη μου απλα ακολουθουσα την παρεα.

    Ειχε γινει πια καθεστως καθε χρονο να πηγαινουμε για το κεφι μας σε καποιο Club Med για σκι. Βεβαια τα ατομα αυτα δεν ηταν μια παρεα συνηθισμενη αφου απο τις δουλειες που κανανε οι απολαβες που ειχαν ηταν πολυ μεγαλες για την εποχη ως ποτε δεν τους ενδιεφεραι το οικονομικο σε αυτο το κομματι. Ηταν οικονομικοι διευθυντες σε καποια τραπεζα η σε καποια εταιρια πολυεθνικη που ειχε σχεση με επενδυσεις.

    Απο την αλλη κι εγω δουλευα στην Ιντρακομ του Κοκκαλη που  ειχα πολυ καλες απολαβες τοτε για να μπορεσω να ακολουθησω.

    Ηταν μια εποχη που εκανα 3 ταξιδια τον χρονο στο εξωτερικο.....καλες εποχες...!!!

    Θελαμε να παμε καπου για μια βδομαδα για σκι  χωρις να ασχολιομαστε με θεματα οπως ενοικιαση εξοπλισμου, δασκαλο-οδηγο για την περιοχη, φαγητο, διασκεδαση. Το Club Med ηταν μονοδρομος για την παρεα αφου τα ειχε το πακετο...!!!

    Σιγουρα υπηρχαν ποιο οικονομικες λυσεις για σκι τοτε απλα δεν ειχαν το "πακετο" που ζητουσαμε., αλλοστε  τα αεροπορικα εισητηρια που κλειναμε. λογω του οτι καποια ατομα της παρεας κανανε συνεχεια επαγγελαμτικα ταξιδια με αεροπλανο ειχαν μαζεψει αρκετα μιλια κι ετσι απο τα 5 π.χ εισητηρια πληρωναμε τα 2 μονο...!!!

    Ετσι το συγκεκριμενο "πακετο" ερχοταν πολυ οικονομικα για ολους.

    Ηταν  μια "ειδικη" περιπτωση αυτη η παρεα. Τυχερος για μενα αφου ειχα παει και σε αλλα μερη στο εξωτερικο σε ακριβα ξενοδοχεια οπως Four Seasons, Hilton,Sheraton χωρις να πληρωνουμε διαμονη για 7 μερες...!!! λογω των μιλιων που μαζευαν απο αεροπορικα μιλια.

    Παντως για μενα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια γιατι ειδα ποσο οργανωμενο ειναι το σκι στις Αλπεις σε σχεση με την Ελλαδα που ειναι μια χωρα με πολυ μικρη περιοδο χειμερινου τουρισμου λογω κλιματος.

     

×
×
  • Create New...