Jump to content

kalli

Χρήστης Forum
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

  • MSN
    kalligel@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.sky.gr

Profile Information

  • Περιοχή
    3ο cumulus δεξιά
  • Ενδιαφέροντα
    παραπεντε,σκι,εοδ
  1. Σουπερ οι φωτογραφιες ΜΙΚ. Σούπερ και η θέα από ψηλά .Ζηλεύω πραγματικά. Τhanks για την αφιέρωση . Έγώ είμαι ακόμα ανάπηρο , οπότε έχω μέλλον μπροστά μου ακόμα. Δε πειράζει όμως θα βλέπω εσάς και θα χαίρομαι.
  2. Ομολογώ ότι ζηλεύω ΜΙΚ . Πολύ θα ήθελα να ήμουνα στη θέση σου. Kαι πρέπει να παραδεχτώ επίσης ότι έχεις γίνει αστέρι! Ελπίζω να σε δω σύντομα on air .
  3. Καλημέρα παιδιά . Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας και ιδιαίτερα όσους φίλους ήταν μαζί μου εκείνη τη μέρα μετά το χειρουργείο , (ελπίζω να μην εμφανίσετε πουθενά τις φωτό που με βγάλατε και με κάνετε ρεζίλι!) καθώς και όλα τα άλλα παιδιά που μου συμπαραστάθηκαν . Ελπίζω να σας δω σύντομα όλους . Φιλιά πολλά και να προσέχετε πολύ Πόπη
  4. Πόπη Γελαδάκη Δημήτρης Σιμόπουλος Ηλίας Τσόγκας Θεόφιλος Παπαδόπουλος
  5. Κι εγώ το ίδιο δυστυχώς ! Κι απ' ότι άκουσα στις ειδήσεις τώρα , από ένα σημείο και μετά χρειάζονται αλυσίδες για να ανέβεις ! Ελπίζω να μην είναι υπερβολή ! Άντε γιατί μερικά παιδάκια από δω έχουν και δουλειές την Κυριακή στην Πάρνηθα .
  6. Να ρωτήσω και κάτι άλλο ? Αν πάρουμε VHF μαζί μας θα μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε ? Είναι καλή ιδέα νομίζω και θα γλυτώσουμε τα πολλά τηλέφωνα μεταξύ μας . Εκτός αν υπάρχει πρόβλημα με τη μεταφορά τους στο αεροπλάνο .
  7. Κι εγώ με τη σειρά μου έχω να πω , ότι τα παιδιά της Θεσ/κης για άλλη μια φορά ήταν υπέροχα σε όλα . Και στη διοργάνωση και στη φιλοξενία τους . Μπορεί να ήμασταν λίγοι από Αθήνα (madskier-xrisa-paragianna-christos lappas-alkatraz-kalli-theo) αλλά περάσαμε πραγματικά πολύ καλά και πάνω απ' όλα , γνωρίσαμε τα υπόλοιπα μέλη από Θεσ/κη και άλλες κοντινές πόλεις . 'Ηταν μια καλή αρχή πριν πάμε στην Αυστρία νομίζω. Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα πάλι στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει στην Αθήνα. Have a nice day! Πόπη
  8. Happy birthday Λιάνα . Εύχομαι να γίνεις η καλύτερη skier , η καλύτερη στην ΕΟΔ , η καλύτερη γενικά .
  9. Δε το ήξερα λοιπόν ότι η ομορφιά είναι προνόμιο των πλουσίων . Μήπως -λέω μήπως - οι ταινίες και τα πρότυπα που μας πασάρουν είναι κακή επιρροή ? Και γενικά δηλαδή εσείς είστε οι σούπερ ουάου άντρες που πρέπει να έχετε απαραίτητα την πιο όμορφη δίπλα σας?
  10. Ακούω όλα αυτά που λέτε και μου είναι δύσκολο να μην απαντήσω. Δεν είναι όλα άσπρα-μαύρα βρε παιδιά. Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Αυτό ισχύει και για τα ΔΥΟ φύλα. 'Οντως υπάρχουν πολλές τέτοιες γυναίκες που αναφέρατε πιο πάνω , επίσης όμως υπάρχουν και πάρα πολλές οι οποίες λειτουργούν τελείως διαφορετικά , γιατί έτσι έχουν μεγαλώσει . Εγώ προσωπικά απ΄όλες τις κοπέλες που γνωρίζω μόνο 2-3 είναι έτσι όπως περιγράψατε παραπάνω . Όλες οι υπόλοιπες θα προτιμούσαν να τους κάνουν δώρο ένα τζιν ή ένα αρκουδάκι ή πιο ειδικά ένα fleece , παρά κάτι ακριβό . Γιατί λοιπόν δε πλησιάζετε αυτές ? Μήπως κάνετε λάθος επιλογές?
  11. Αχ βρε ΜΙΚ μου ξεχνάς ότι και συ κάποτε ήσουν νέος στο άθλημα . Δε κοροιδεύουμε τους αρχάριους απ' οτι λέει ο δάσκαλος σου , τους βοηθάμε . Κι εγώ άλλωστε έκανα γκάφα την Πέμπτη κι ας είμαι και πιο έμπειρη από το Χρήστο . (μάλλον το έχεις κι αυτό σε βίντεο νομίζω) . :oops:
  12. Ναι για μαντέψτε τίνος πλάτες είναι
  13. Μήπως έχετε την ευγενή καλοσύνη κ. 'Αρη μας , επειδή είμαστε κομματάκι μακριά , να σας δώσουμε μερικές παραγγελίες και μεις ? Τι είναι για σας το Sadanski? Δυο βήματα . Πώς θα πάμε ταξίδι στην Αυστρία χωρίς κανούργια συνολάκια?
  14. Ηappy birthday MIK. Πες μας τώρα τι δώρο θέλεις να σου πάρουμε.
  15. Kι εγώ με τη Γιάννα θα είμαστε εκεί.Μας ξέχασες Κωστή
×
×
  • Create New...