Jump to content

kosaitis

Χρήστης Forum
 • Content Count

  590
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by kosaitis

 1. Έχει βγάλει ανακοίνωση ότι δεν θα γίνουν τα μαθήματα. Χιονοδρομία - ΕΟΣ Αχαρνών Χθες στις 8:13 π.μ. · ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αχαρνών σε εναρμόνιση με την απόφαση του Υπουργείου, να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε όλη την επικράτεια για προληπτικούς λόγους με στόχο τη μείωση της διασποράς του επικίνδυνου ιού στους πολίτες, αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητές του, αθλητικές και αναβάσεις στα βουνά για τις επόμενες 14 ημέρες. Δυστυχώς ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και η ασφάλεια προέχει σε σχέση με την πραγμάτωση των Χόμπυ μας σε ομαδική μορφή. Προτείνουμε περιπάτους στο δάσος σε ατομική ή πολύ μικρή συνάθροιση στα πλαίσια της οικογένειας και ποδήλατο στην φύση. Επίσης για όσους το έχουν, Ορειβατικό σκι, είναι ο καλύτερος τρόπος να είσαι κοντά στο Χιόνι και μακριά από τον συνωστισμό. Ευχόμαστε υπομονή και τα βουνά θα είναι πάντα εκεί για όλο τον κόσμο!!!!
 2. Σε ένα παρά ένα καρεκλάκι μόνο δυο άτομα με τα σκι στα χέρια καθισμένοι στις δύο μεσαίες θέσεις. Ευτυχώς είμασταν λίγοι στην Φτερόλακα, αν είμασταν παραπάνω θα κάναμε σίγουρα νυκτερινό χωρίς φώτα ή θα γυρίζαμε το frozen 2.
 3. Σωστά ουρά στο Βάκχο μετά τις 10:30. Ηρακλής κλειστός. Μόλις άνοιξε το συνθετικό γύρω στις 12:30, αφού μάζεψαν τις καμπίνες και αφού έπεσε λίγο ο άνεμος βουρ στη 6. Ονειρική με ελάχιστο κόσμο.Επιστροφή στα άδεια Κελάρια στις 14:00. Σκι μέχρι 15:00. Αν λειτουργούσε και ο Ηρακλής θα ήταν άλλο χιονοδρομικό σήμερα. Ποιότητα χιονιού σφικτό το πρωί, μαλάκωσε ελάχιστα χαμηλά στο Αίολο μετά τις 14:00. Κάθοδος Αφροδίτης μόνο με καμπίνα. Κρίμα να κλείνει 15:00 και να διώχνει τον κόσμο.
 4. Δυστυχώς σε πέρασα μόνο μια φέτος
 5. Για την Κυριακή 1/3 θα ανέβει κανείς από Αθήνα στο ΧΚΠ;
 6. Με 35-40 αρι και ήταν κλειστό παλαιότερα, τι να εμπιστευτούμε;
 7. Γιατί άνοιξε και ποτέ;
 8. Στο Galtur τέλη Γενάρη η λίμνη όχι παγωμένη=δυστυχώς επτωχεύσαμεν από χειμώνα
 9. Να αυξήσουν το εισιτήριο στα 40 ευρώ τότε
 10. Στο site τον δίνουν ανοικτό. Α ρε ΧΚΠ απο πληροφόρηση σκίζεις.
 11. Ναι έτσι πήγαμε εμείς.Ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν τα πράγματα δυο πήγαμε για το αμάξι. Μόλις πήραμε το αμάξι νά ΄σου και οι υπόλοιποι με τις βαλίτσες. Το αποτέλεσμα φύγαμε σχεδόν πρώτοι. Στον αυτοκινητόδρομο μηδέν κίνηση στο γνωστό σημείο και σε 2 ώρες Hochzilletal. Στις 12:00 είχαμε αλλάξει και είχαμε πάρει και το λιφτ.
 12. Εμείς πήγαμε Δολομίτες (Vigo Di Fassa) από Μόναχο κερδίσαμε σκι την πρώτη μέρα από τις 11:30 (Hochzillertall) μιας και φτάσαμε στο Μόναχο 08:45 και στην επιστροφή (Kitzbuhel) αφού πετάγαμε στις 21:20 με Lufthansa. Άρα 5 διανυκτερεύσεις 6 ήμερες σκι, χιονολάστιχα στο αμάξι. Από Μιλάνο νομίζω αλυσίδες και ακριβότερα διόδια στη Autostrata χιλιόμετρα τα ίδια 350km. Το στρώσομο των Ιταλών δεν παίζεται. Οι οδηγίες ήταν του yannisnm. Ευχαριστώ πολύ Γιάννη
 13. Σταύρο έγραψες και σε έκανα σκονάκι.Ευχαριστώ πολύ για το Hochzilletal.
 14. Στα γρήγορα λίφτ ή σκι;
 15. Το έχω γράψει στο post 18. Αν χιονίζει ή έχει πολύ κρύο πάμε Skiwelt, αν έχει ζέστη ή καλοκαιρία πάμε Hochzilletal- Kaltenbach και αν ρίχνει της αρκούδας το χιόνι τότε το Ratschines-Jaufen είναι μονόδρομος.Το Hochzilletal- Kaltenbach τί λέει;Νομίζω ότι είναι λίγο πιο δύσκολες πίστες από το Skiwelt που είναι αρκετά χαμηλό.
 16. Από Μόναχο, άφιξη 25/01 Σάββατο 08¨00 τοπική ώρα οι 2 θα πάμε για το βανάκι που έχουμε νοικιάσει και οι άλλοι φέρνουν τα πράγματα. Τελiκός προορισμός Vigo Di Fassa, Για αυτό λέμε να μην χάσουμε την πρώτη μέρα.
 17. Ευχαριστώ Αλέξη, το Ratschines-Jaufen το έχω στο μυαλό μου από την προηγούμενη φορά που μου το είχες πει, αλλά έλεγα μήπως και δούμε κάτι μεγαλύτερο..Το μαχαίρι επιτρέπεται στη βαλίτσα στο αεροπλάνο; Μας βλέπω να μαζεύουμε χόρτα.
 18. Τι λέτε για μια ημέρα στο πηγαιμό για Δολομίτες 25-1-2020 Kaltenbach ή Mayhofen. Αν έχει κρύο πάμε Brixen Im Thale (Skiwelt).
 19. Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος και είμαστε ικανοποιημένοι;
 20. Μάζεψε τα λεφτουδάκια σου και τα ρεπό σου και άντε καμιά Αυστρία μεριά που σέβονται τον πελάτη.Λιγότερο ημερολογιακά σκι αλλά ποιοτικότερο. Φοβάμαι ότι φέτος επτωχεύσαμεν εδώ όχι λόγω καιρού αλλά ανικανότητας των διοικούντων.
 21. XKΠ:Να μην έρθετε να πάτε αλλού. Σαν καφετέρια που είμαστε δεν μας ενδιαφέρουν οι χιονοδρόμοι αλλά τα τακούνια.Τι δε καταλαβαίνετε; Τέτοια έχουμε πολύ το Σαββατοκύριακο για αυτό παραμένουμε περισσότερες ώρες ανοικτά. Παρένθεση αν δείτε ολόκληρη τη Φτερόλακα ανοικτή φέτος να με λιθοβολήσετε. Αλλά η τιμή τιμή ακατέβατη.
 22. Γιατί στο πλατό του Iscghl το ίδιο δεν γίνεται στις μπλέ πίστες, γκαζοφονιαδες χωρίς έλεγχο.
 23. Από στρώσιμο στη απότομη του Ηρακλή δεν βλέπω τα καλύτερα.
×
×
 • Create New...