Jump to content

niki6

Χρήστης Forum
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. Τελεια! Παιδια να ειστε καλα για τις συμβουλες σας! Θα κοιταξω στα καταστηματα που μου ειπατε μιας και συμτωματικα ειναι και κοντα στο σπιτι μου! Εχω ενθουσιαστει ακομα περισσοτερο τωρα!
  2. Λοιπον,peni, MakisM, skimad, diva και οι προηγουμενοι ευχαριστω για τις ευχες και την ανταποκριση σας. Ηδη χαιρομαι που μπηκα εδω γιατι ολοι εχετε πολυ καλη διαθεση να βοηθησετε τους νεους και ενω σιγουρα θα ειναι βαρετο για σας, το χρειαζομαστε! elgreco thanks για τις χρησιμοτατες πληροφοριες! Η αληθεια ειναι οτι οι λογοι υγιεινης ειναι βασικος λογος που θελω να παρω μποτες. Θα με βοηθησουν πολυ οι συμβουλες σου! Ποσα περιπου πρεπει να δοσω για μια καλη λυση δεδομενου οτι ειμαι και αρχαρια? Ειμαι απο Αθηνα ναι KonstantinosV, εχω κοιταξει αρκετα στο ιντερνετ αλλα δεν ξερω ακομα που να παω. Που θα παει θα τα μαθω κιεγω καποια στιγμη! Το μονο δυασαρεστο ειναι οτι πανω που εχω ενθουσιαστει, φτανουμε στο τελος της σεζον (αν δεν εχει τελιωσει ηδη) και δυσκολα θα κανω παλι.. 80
  3. Ωραια αυτο θα κανω κατα πασα πιθανοτητα! Μποτες ομως? Τις τελευταιες φορες μου δωσανε μποτες λιγο πιο κοντες αποτι την πρωτη φορα και με βολεψαν πιο πολυ. Την πρωτη φορα μου ειχαν φανει πολυ ψηλες οι μποτες και με ειχαν πονεσει τα καλαμια μου. Δεν γνωριζω βεβαια ποιες ειναι πιο καταλληλες, παρολο που εχω διαβασει το σχετικο αρθρο εδω μεσα! Οποτε οπως ειπατε το καλοκαιρι θα βρω καλυτερες τιμες.. Περιπου ποσο? Και που να παω? Ευχαριστω ολους που με βοηθατε!
  4. Σ'ευχαριστω! Σιγα σιγα θα δικτυωθω σε ολα! Το εχω καταλαβει και απο αυτα που λετε στους αλλους που ειναι καινουριοι οτι δεν αξιζει να παρεις απο την αρχη δικα σου κυριως πεδιλα αλλα και μποτες. Σκεφτομαι ομως να επερνα μποτες γιατι απο τις λιγες φορες που εχω παει κατεληξα οτι μια με βολευουν οι μποτες που νοικιαζω και μια με ενοχλουν. Δεν γνωριζω τι φταιει αλλα θα ηθελα να εχω τις δικες μου για να εχω το κεφαλι μου ησυχο! Απο εκει και υστερα εχω βρει δυο μοντελα πεδιλα που τα θεωρω σχετικα οικονομικα και ελεγα μηπως αξιζει να παρω αν ειναι ευκαιρια αυτα και αν κανουν για την περιπτωση μου παντα. Αν βρεις λιγο χρονο ριξε μια ματια: http://www.trespass.gr/Trespass/rossignol2...actys%20100.htm http://www.eshop-ski.gr/index.asp?page=product&pid=107# και επισης που μπορω να βρω μποτες και με τι τιμη περιπου. Οι μποτες ειναι αυτες που μ'απασολουν κυριως. (Ειμαι 1,68 υψος και 56 κιλα αν εχει καποια σημασια) Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παντως!
  5. Ευχαριστω! Καλως σας βρηκα!
  6. Καλησπερα σε ολους! Λεγομαι Νικη και ειμαι νεο μελος και νεα στο χωρο του σκι γενικα! Εχω κανει μολις δυο-τρεις φορες αλλα οπως κιεσεις κολλησα το μικροβιο και μου εχει γινει ψυχωση τον τελευταιο καιρο! Σκεφτομαι συνεχως ποτε θα εχει ωραιο χιονι και θα ειναι ανοιχτα τα χιονοδρομικα για να ξαναπαω! Μολις χθες επεστρεψα απο τριημερο στα Καλαβρυτα οπου περασα καταπληκτικα και πλεον σιγουρευτηκα οτι το σκι μεχει κερδισει στα σιγουρα! Ακομα και τωρα που γνωριζω ελαχιστα με συναρπαζει πολυ σαν αθλημα και φανταζομαι πως θα ειναι οταν μαθω και καλυτερα! Εχω εξοπληστει με ρουχισμο πληρως και τωρα σκεφτομαι να επεκταθω και σε σκι, μποτες κτλ. Ελπιζω να με βοηθησετε κιεσεις λιγακι!
×
×
  • Create New...