Jump to content

Koumparos

Μέλος ΕΣΤΟΥΧ
 • Content Count

  5,780
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by Koumparos

 1. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να πιέσουμε πιο πολύ Χρήστο. Πες το πίεση πολιτική, πίεση με άλλα "μέσα", πες το πειθώ με πολιτικά μέσα, με αναφορές σε διεθνή δίκαια..... Έπρεπε να το είχανε προβλέψει πιο νωρίς ότι κάτι ψήνονταν. Νομίζω φάγαμε μεγάλη ήττα. Το μέλλον θα δείξει.
 2. Σήμερα είναι από τις πιο ντροπιαστικές μέρες στην ιστορία τής Ελλάδος. Μεγάλη ντροπή. Δεν ξέρω τι να πω. Αν το ΔΣ του συλλόγου και οι moderator του φόρουμ θέλουν να σβήσουν το θέμα που άρχισα, ας το κάνουν. Δεν με πειράζει. Απλά έγραψα την σκέψη μου. Που είναι και σκέψη πιστεύω όλων των χριστιανών.
 3. Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει. Όντως, δεν ξεχνάμε ποτέ την μητέρα.
 4. Έτσι και αλλιώς, αυτές τις μέρες στην κρέμαση έχει ρίξει τόσο χιόνι όσο δεν έριξε όλο τον χειμώνα. Χειρότερα δεν μπορούσε να ήταν.
 5. Να κάνω εγώ την αρχή; να δούμε τι θα γίνει;😄 Καλό μήνα!!!
 6. Δεν ξέρω που αλλού να το γράψω, για αυτό το αναφέρω εδώ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ από μένα για την ανακοίνωση που έβγαλε το ΔΣ σχετικά με τον κορονοϊο. Εξαιρετική η ιδέα τους και πολύ σωστή σκέψη αυτό τον καιρό. Μπράβο σας!!!
 7. Είμαι σίγουρος και το πιστεύω ακράδαντα ότι κάνατε ότι γίνετε καλύτερο για να ακυρωθεί η εκδρομή χωρίς ζημία για τον σύλλογο και τους συμμετέχοντες. Και μπράβο σας για αυτό. Αν σας πειράζει όμως να επισημαίνω κάποια πράγματα, όσο μικρά και αν είναι, όσο γελοία και αν είναι, όσο ασήμαντα και αν είναι, τότε να σταματήσω εδώ. Με αγάπη.
 8. Έχω διαβάσει ότι στο Μπάνσκο, δεν λειτουργούν τα εστιατόρια και τα μπαρ. Πάρα μόνο τα λιφτ. Στο επίσημο σάιτ του χκ δεν υπάρχει καμία τέτοια ανακοίνωση!!!! Στο σάιτ του Μπόροβετς υπάρχουν τέτοιες ανακοινώσεις.
 9. Ζητώ συγνώμη αν σε πείραξα Κώστα με την ερώτησή μου.
 10. Γιατί δεν βγήκε επίσημη ανακοίνωση στο φόρουμ του συλλόγου σχετικά με την ακύρωση της εκδρομής στο Serre Chevalier και ανακοινώθηκε μόνο στο φέισ μπουκ;
 11. Όντως, επικράτησε η λογική. Και αύριο δίνει χιονόπτωση....😂 Μόνο ένα χκ στην Βόρεια Ελλάδα μένει ανοικτό....
 12. Σημαντική ανακοίνωση από το χκ. Για να μην μεταφέρω κάτι λάθος ( γράφω από το κινητό μου), παρακαλώ να την δείτε στο www.kaimaktsalan.gr.
 13. Θα κάνεις καταβάσεις. Την έχουν πατημενη πολύ καλά. Καλά να περάσετε. Ενημερώστε αν θέλετε μετά για την τότε κατάσταση. Να δούμε για το Σαββατοκύριακο τι να περιμένουμε.
 14. Μπροστά το μετερίζι μόνο με τεχνικό και η κρεμαση πίσω, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Για τα δεδομένα της κακής φετινής εποχής. Την Πέμπτη θα έχει θερμοκρασία γύρω στους 8-9 βαθμούς όμως!! Πάνω από το μηδέν!!! Η χειρότερη χρονιά από τότε που άνοιξε το χκ, 20 χρόνια πρίν σχεδόν, λένε οι παλιοί.
 15. Καλά έκανες Κώστα και το επανέφερες. Όλα τα άλλα που έχουν γίνει σιγά-σιγά τα συνήθισα (συνηθίσαμε) Αυτό δεν ταίριαξε, δεν κόλλησε, δεν...
 16. Θα συμφωνήσω ότι όπως ήταν οι κατηγορίες η μια κάτω από την άλλη ήταν καλύτερα. Πιο χρηστικό. Ποιός είναι ο λόγος που άλλαξε αυτό;
 17. Περαστικά σου. Πόσο δίκιο έχεις για την στάση, κυρίως του γραφείου. Την έχω πατήσει αρκετές φορές.
 18. Πολλά Μπράβο σε όσους έτρεξαν και κόπιασαν για την εκδήλωση. Θέλει πολύ τρέξιμο. Μπράβο σε όσους τα κατάφεραν και πήγαν στην κοπή. Φαίνεται ότι είχε πολύ επιτυχία. Πάντα τέτοια. Και του χρόνου με υγεία σε όλους!!!!
 19. Τώρα που το βλέπω και στο λαπτοπ (πρώτη φορά το είδα στο κινητό και όπως είπα δεν μου αρέσει, τρόμαξα να πω την αλήθεια) φαίνεται καλύτερο. Φυσικά είναι η αρχή ακόμα. Θα το συνηθίσουμε, που θα πάει. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όσους ασχολήθηκαν. Αν δω κάτι περίεργο, θα σας το επισημάνω. Thumbs up!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 20. Καλά να περάσετε αύριο Θανάση. Καλή αρχή. Δεν θα έρθω αύριο δυστυχώς. Θέλω να γράψεις εντυπώσεις και πως είναι τα πράγματα σαν πρώτο χιόνι. Σύντομα, ελπίζω, να τα πούμε και από κοντά. (Λες το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας;;;;; μαζί με το νυχτερινό;;;;;;;;;;;; 😉 ) Στο facebook του χκ τα είδα όλα κοτλέ!!! Μπράβο σας!!!!!!
 21. Αρχή είναι ακόμα. Ίσως θέλει να το συνηθίσει κάποιος. Αλλά για την ώρα δεν μου αρέσει.
 22. Έχω θέμα με το αμάξι. Δεν μπορώ να το οργανώσω εγώ.
 23. Πολύ καλή ιδέα. Δυστυχώς δεν θα είμαι στην περιοχή για να πάω. Είναι όμως πιστεύω απαραίτητο να παρευρεθεί κάποιος. Ή από το ΔΣ του συλλόγου ή ένα μέλος με ερωτήσεις του συλλόγου για το χκ. Μια ερώτηση έχω εγώ: αν κάποια Τρίτη ή Τετάρτη ρίξει πολύ χιόνι το επόμενο διάστημα (λέω εγώ τώρα), το χκ θα έχει και πάλι τις πίστες κλειστές;
 24. Καλά να περάσετε!!!!!
×
×
 • Create New...