Jump to content

Ntinos

Χρήστης Forum
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  1. 18 βαθμοί πριν μια ώρα στο Zell am ziller. Σκι το πολυ μέχρι τις 2, μετα το χιόνι γίνεται σούπα. Το πρωι ειναι Οκ. Γενικά εδω στην zillertal ειναι κάπως έτσι. Το θετικό ειναι ότι δεν γίνεται χαμός....
  2. Tιποτε ακομη, και θερμοκρασιες ανοιξιατικες. Δεν χιονισε, και μαλλον ουτε προκειται. Τελος παντων, Σαγιοναρα / βερμουδα φετος. Εχω απογοητευτει (και πληρωσει βεβαιως βεβαιως....)
  3. Αληθεια, τι αυτοκινητο και για ποσες μερες / χρηματα το εκελεισες ?
  4. Μακαρι να κανω λαθος για τα παρακατω, και ειδικα για την επιστροφη σας.... - Θα σας περιμενει (ή θα περιμενετε εσεις) ενα αυτοκινητο απο την εταιρια ενοικιασης μολις φτασετε στο Μοναχο. Εμεις το περιμεναμε κανα μισαωρο... - Θα σας παει σε ενα αλλο μερος εκτος αεροδρομιου (εμας μας πηγαν κανα 20λεπτο μακρια) - Θα γινουν τα οποια διαδικαστικα, θα παρετε το αμαξι σας και θα φυγετε. (εμεις περιμεναμε 1+ ωρα μεχρι να επιστρεψουν οι προηγουμενο αυτο που ειχαμε κλεισει (mercedes vito). Φυσικα ηταν μες την μποχα....) Το χειροτερο: Εαν επιστρεφετε με την πολυ πρωινη πτηση απο Μοναχο, θα πρεπει, ειτε να επιστρεψετε το αυτοκινητο την προηγουμενη μερα, οχι στο αεροδρομιο αλλα εκει που το πηρατε, ειτε (δεν ειμαι σιγουρος) να πληρωσετε extra για καποιον οπου θα ερθει απο την εταιρια ενοικιασης το πρωι που φευγετε στο αεροδρομιο και να παραλαβει αυτος το αυτικινητο επιτοπου, μιας και το γραφειο (το εκτος αεροδρομιου που το παραλαβατε ντε...) θα ειναι κλειστο νωρις το πρωι. Ξαναδιαβασα την παραπανω μου προταση.... Ειναι λιγο δυσκολη, αλλα πιστευω να βγαζεις νοημα... :-) Μετα απο ολη αυτην την ταλαιπωρια, που στην δικη μας περιπτωση δε τελειωσε εκει... (τελος παντων), παντα κλεινω απο επωνυμες εταιριες, που εχουν μεσα στο αεροδρομιο γραφεια / παρκινγκ. Εχω κλεισει για 19 με 26/3 ενα focus (η golf 1.6), με χιονολαστιχα απο την avis για 441 ευρω (Σαββατο 08:30 με επομενο Σαββατο 17:00) Τα χιονολαστιχα εχουν μια χιονονιφαδα επανω. Ευχομαι να περασετε πολυ καλα, να χιονιζει μεχρι να πατε (παμε επισης), γιατι αλλιως μας βλεπω ..... Τελος, ευχομαι να μην εχετε καμια ταλαιπωρια με την ενοικιαση του αυτοκινητου, και να ετυχε απλα σε εμας η παραπανω περιπετεια ;-)
  5. Εχω κλεισει να παω Mayrhofen στις 19 Μαρτη, και βλεπω οτι εχει να χιονισει (γενικα στην Αυστρια) πανω απο ενα, εναμιση μηνα. Να αγχωθω ή οχι ακομη ? Θα γινει τιποτε ή θα την βγαλουμε με βουρστερ μονο ?
  6. Καλημερα σε ολους Και εμενα μου ηρθε αυτο (Genialcamara )(@)( hotmail) (COM). Πώς είστε! Ελπίζω να είναι εντάξει και σε άριστη κατάσταση health.I πέρασε από το προφίλ σας και διάβασα αυτό και πήρε intersest σε αυτό, παρακαλώ, αν δεν σας πειράζει εγώ θα ήθελα να μου γράψετε σε αυτό το ID (genialcamara@hotmail.com) Ελπίζω να σας ακούσουμε σύντομα, και θα είμαι Περιμένω mail σας, επειδή έχω πολύ κάτι σημαντικό να σου πω. Τα μέρη της αγάπης. genialcamara / @ / hotmail /. / c / o / m (genialcamara)(@)(hotmail).(com) How are you! hope you are fine and in perfect condition of health.I went through your profile and i read it and took intersest in it,please if you don't mind i will like you to write me on this ID(genialcamara@hotmail.com ) hope to hear from you soon,and I will be waiting for your mail because i have something VERY important to tell you. Lots of love . genialcamara/@/hotmail/./c/o/m
  7. ΛΟΛ Το ιδιο ειχε συμβει και σε εμενα οταν εκανα για πρωτη φορα μαθημα, φυσικα οχι επειδη το κοριτσι ειχε περισσοτερο αναγκη, οσο ο δασκαλος
  8. Χεχε, το Ζολλ δεν ειχε ανοιξει (επιασε η μουρμουρα μου).. Μου εκανε ομως ρελανς και ηδη απο το Σαββατο ειναι Ischgl :-(
  9. Αλλος ενας Γορτυνιος εδω. Λιγο περα (δυτικα) απο Δημητσανα
  10. Mα τι απαραδεκτος που ειμαι.... Χρωσταω την ... αναφορα. Στα γρηγορα (πολυ γρηγορα ομως) περασαμε υπεροχα..... Καπρουν & Σαλμπαχ/Χιντεργκλεμ. Φετος η γυναικα μου με αφησε μονο, κανονισε ηδη για Ζολ. Να δω πως θα της κανω "ρελανς" ;-)
  11. Καλως ηρθες. Παρολο που και εγω του snowboard ειμαι, γνωριζω οτι ειμαι στον λαθος δρομο.... Μου ευχομαι απο του χρονου να βρεθω στον σωστο !
×
×
  • Create New...