πωωωω απιστευτο topic χρονο να εχεις να διαβαζεις κ να γελας!!!(με την καλη την εννοια για τυχον παρεξηγησεις)
επειδη ομως δεν παρακολουθω συχνα αυτο το forum(λαθος μου που δεν θα ξαναγινει) ενας καλος ανθρωπος θα μου πει για πιο λογο εφαγε ban ο καπτεν?
να στε καλα με υγεια!
Το κατω σαλε αλλα κ σε λιγοτερο βαθμο κ το πανω λειτουργουν παραπανω καιρο αποτι το ΧΚΚ!!!
ισως το νουμερο των επισκεπτων δεν περιλαμβανει αυτους που πηραν την καρτα των 10ευρω αλλα γενικα οσους πηγαν στο ΧΚ!
παντως η διαφορα φετος εγινε στις καθημερινες κ οχι στα σκ αφου με εξαιρεση 3-4 τα αλλα σκ ο κοσμος ηταν σε νορμαλ επιπεδα!
οντως οσο καιρος λειτουργουσε το ΧΚ ο καιρος φερθηκε πολυ καλα!
οι εργαζομενοι κ διοικηση πηραν δικαιολογημενα πολλα θετικα σχολια!(ναι υπηρχαν κ αρνητικα αλοιμονο)!
Να στε ολοι καλα με υγεια!κ καλη κ γρηγορη αρχη στο τελος αυτου του ετους!!!
Γεια σε ολους!!! ειμαι νεο μελος!!!Καλο χειμωνα να εχουμε!!!
Θελουμε μια παρεα απο Αθηνα να παμε για σκι στο μπανσκο για λιγες μερες.
Θα ηθελα να σας ρωτησω πως μπορουμε απο το μπλαγκοεβγκραντ(ελπιζω να το γραφω καλα) που κανει σταση το τρενο να παμε μεχρι το μπανσκο?ειδα οτι ειναι περιπου 60ΚΜ(αλιθευει?)!υπαρχουν συχνα λεοφωρια? με ταξι?τι συμφερει κ περιπου ποσο κοστιζει? για τις 15 δεκεμβρη πιστευετε οτι ειναι καλα?
Σας ευχαριστω πολυ!κ συγνωμη που κανω ενα σορο ερωτησεις!!!