sodolce
Χρήστης Forum-
Content Count
8 -
Joined
-
Last visited
Community Reputation
0 Neutral-
δεν αποκλειεται να παρω τα βουνα τελικα!!!!!! PID ωραιος!!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!
-
Παιδια σας ευχαριστω πααααρα πολυ ολους και ολες για τις συμβουλες σας και την βοηθεια σας και παλι σορρυ που ειναι λιγο ασχετο η σουρεαλιστικο η και αστειο για καποιοους το τοπικ μου ομως η ουσια ειναι οτι καπως βοηθησατε και αυτος ειναι ο σκοπος σας νομιζω.. εστω κι ετσι... Θ ανεβασω και βιντεο και φωτογραφιες πολυ συντομα..Να ειστε ολοι καλα και να περνατε ακομα πιο καλα!!!!!!
-
ναι βρε εννοειται οτι του εξηγησα για ποιο λογο τα θελω και νομιζω οτι στο 10 οτι το εχει.... Χρηστο δεν προκειται να γινει κατι τετοιο γιατι και εγω και οι συνεργατες μου εχουμε φροντισει για ολα ωστε να γινει ετσι οπως θελουμε..... επαγγελματιες ειμαστε αλλωστε..
-
θα τραβηξω μια φωτο και θα την βαλω εχεις δικιο...αν και νομιζω οτι ειναι σωστα ρυθμισμενη γιατι αυτος που μου τα εδωσε εχει καταστημα με ειδη σκι κτλ, και πριν τις παρω με ρωτησε υψος βαρος κτλ για να τις φτιαξει..οποτε νομιζω οτι σε αυτο ειναι οκ..δεν τις ρυθμισα μονος μου εννοω χωρις να ξερω... Αννα νομιζω οτι οντως το κοινο θα γουσταρει οχι η επιχειρηση...χαχαχα!!!
-
Pies κι εσενα σε ευχαριστω παρα πολυ και νομιζω οτι καταλαβα τι εννοουσε ο προηγουμενοσ φιλος..οι δεστρες πανω στα πεδιλα ειναι ηδη οκ και ρυθμισμενες για τις μποτες που εχω και σε αυτο το κομματι ειμαι οκ αλλα θα το ξανακοιταξω τζαστ ιν κεις!!λολ και παλι ευχαριστω!
-
Ankar σε ευχαριστω για την συμβουλη αλλα οι δεστρεσ ειναι ενσωματωμενεσ ηδη στα πεδιλα.κολλημενες..δε ξερω κι αν το γραφω και σωστα...υπαρχει κι ετσι ακομα φοβος για να ανοιξουν??
-
NICKEL καταρχάς σε ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση σου και τις συμβουλές σου...είναι για πρόγραμμα σε μαγαζί και σκοπός είναι το θέαμα που προσφέρει η όλη αυτή κίνηση, ούτε τα ski θα φαίνονται ούτε οι μπότες ούτε τίποτα..e έχουμε κι εμείς τα κόλπα μας γι αυτό ώστε να κρύβουμε αρκετά πράγματα και να δημιουργούμε το σασπένς που χρειάζεται....lol.. όσο για τα γέλια των υπολοιπων χαίρομαι που γελάσατε φίλοι μου αλλα ξαναλέω ότι αυτή είναι η δουλειά μου k απλά ζήτησα μια βοήθεια γι αυτό που θέλω να κάνω γι αυτό και έγραψα εδώ... όσο για τα πέδιλα μου τα έδωσε κάποιος ο οποιος δεν τα χρησιμοποιεί εδώ και αρκετά χρονια, οποτε ιεροσυλία δεν κάνω αφού πάλι χρήσιμα θα φανούν ακόμα κι έτσι..λέω εγώ τώρα... Όσο για το αριστερά δεξιά Nickel δεν εννοώ ακριβώς να γέρνω πλάι εντελώς απλά την κίνηση εννοούσα...παράδειγμα όταν φόρεσα τα ski η κίνηση μπρός πίσω ήταν μια χαρά όσο ήθελα , αλλα αριστερά δεξιά τα πέδιλα σηκωνόντουσαν μόλις όμως κάποιος πάτησε πάνω τους ώστε να τα κρατάει το σώμα έγερνε δεξιόστροφα k αριστερόστροφα χωρίς τα πέδιλα να φεύγουν...απλά είπα για την ξύλινη επιφάνεια και το βίδωμα για μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια... Τραγουδάω στην κρήτη και θα χαρώ να έρθετε οποτε "μποεσετε" και να το δείτε και να κεράσω για τις συμβουλές !!!lol και πάλι σας ευχαριστώ παιδιά!!!!!
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ. ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗς ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΜΠΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΙ. ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ENA ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. YouTube Video -> ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΠΟΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ. ΡΩΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ (Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ? ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΒΙΣΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑΝΟ ΟΣΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΙ Κ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΑΝ ΒΙΔΩΘΟΥΝ, ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΙΔΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΙΔΩΣΩ ΤΑ ΠΕΔΙΛΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ....!!!!!!!!!
