Jump to content

glk

Χρήστης Forum
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Forums

Calendar

Κατηγορίες Περιεχομένων

Νέα

Ανακοινώσεις - Events

Gallery

Everything posted by glk

  1. Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα που έχεις επιλέξει, αλλά νομίζω ότι για ημερίσια χρήση δεν χρειάζεσαι πάνω από 25 lt. Οτιδήποτε μεγαλύτερο έχει σημαντικά αυξημένο όγκο κι αν χρειαστεί (?) να το γεμίσεις το βάρος θα είναι σίγουρα μεγάλο και πολύ γρήγορα κουραστικό. Εγώ έχω πάρει πρόσφατα ένα Daikin PRO II (26lt - στα όρια όγκου), το οποίο είναι εξαιρετικά λειτουργικό με πολλές σχεδιαστικές λεπτομέρειες εδικά για ski ή snowboard. Σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις στην πλάτη είτε πέδιλα σκι, σε Α frame ή διαγώνια, είτε snowboard οριζόντια. Η κύρια θέση αποθήκευσης έχει πρόσβαση είτε από επάνω είτε από την πίσω πλευρά (εξαιρετικά χρήσιμο όταν μεταφέρεις πέδιλα για να μην χρειάζεται να τα βγάλεις για ν'ανοίξεις το σακίδιο. Διαθέτει ειδική τσέπη για googles και θέση για εξοπλισμό ασφαλείας (φτυάρι, arva, zonta). Επίσης έχει δυνατότητα μεταφοράς υδρο-ασκού περνώντας το σωληνάκι μέσα από τον ιμάντα του σακιδίου, εξασφαλιζοντας μόνωση.
  2. Thanks, ελπίζω να καταφέρω να ακολουθήσω στις αναβάσεις-καταβάσεις που προγραμματίζεις.
  3. Thanks σε όλους. Τελικά βρέθηκαν Kohla σε κατάλληλο μέγεθος στο ίδιο site (οι οποίεσ δεν υπήρχαν όταν έγινε η παραγγελεία) μετά από PM του Tirol.
  4. Κάποια πηγή για ψάξιμο ? Επίσης πρέπει να είναι 174 ακριβώς ή θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και 170 ?
  5. Καλησπέρα σε όλους. Μόλις απέκτησα ένα ζευγάρι K2 Shuksan 119-79-105 ύψος 174 (από Sport Conrad) και ψάχνω για φώκιες ανάλογου μεγέθους. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι στο Internet. Ίσως γιατί ψάχνω εξειδικευμένα για το συγκεκριμένο μοντέλλο. Ακόμα καλύτερα θα προτιμούσα να βρω από κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα. Όποιος ξέρει κάτι ας μου δώσει τα φώτα του.
×
×
  • Create New...