Jump to content

tsaky

Χρήστης Forum
  • Content Count

    189
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About tsaky

  • Birthday 02/04/1974

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  • Περιοχή
    Aθήνα - Αργυρούπολη
  • Ενδιαφέροντα
    Ski - Tennis - Cycling - Computers

Recent Profile Visitors

2,530 profile views
  1. Σε ευχαριστώ παρα πολύ για το research τις συμβουλές σου και το ενδιαφέρον σου 💯, τους έστειλα πάλι email και προς το παρόν το αφήνω έτσι αν προκύψει κάτι νέο να το αναφέρω εδώ μήπως το χρειαστεί κάποιος άλλος...
  2. αυτό απλά δεν παίζει και είναι μια μπούρδα και μιση !!! (το είδα και το δοκίμασα) εκεί που έχω βάλει κόκκινο κύκλο δεν υπάρχουν κάν βόλτες για να πιάσει η βίδα !!! 🤣
  3. Σωστά… άρα η τερμα πανω και κατω για το flex… Αλλά στην μέση εάν βγάλεις την τάπα δεν έχει βόλτες… αρα το forward lean πως το ρυθμίζεις ;;; ψιλοαπαραδεκτο πάντως να διαφημίζουν φαρδιά πλατιά features στο site και επάνω στην μπότα και να μην υπάρχει ίχνος οδηγιών !!! το δε customer service μου έστειλε απάντηση ότι να’ναι:
  4. Μπορεί όντως το Google να είναι φίλος καλός αλλά το πρώτο link είναι για Lange που μπορεί να ανήκει στον rossignol αλλά το pattern είναι για δυο βίδες, οι δικες μου έχουν δυο και στην μέση μια τάπα… το δεύτερο είναι για τελείως διαφορετική μπότα!
  5. Έχω τις παρακάτω μπότες: στο πίσω μέρος έχουν δύο βίδες και μία τάπα, μέσα στο κουτί υπήρχαν 4 ακόμα τάπες και ένα κλειδί allen: στο website της η Rossignol αναφέρει: Πέρα απο την παραπάνω αναφορά δεν μπορώ να βρω κάποια οδηγία η αναφορά στον στον μηχανισμό ρύθμισης του flex γνωρίζει μήπως κάποιος κάτι παραπάνω ???
  6. Χρήστο ξύπνησα το πρωί (στην Αργυρούπολη) στις 8:00 βλέποντας την παρακάτω εικόνα: ο δρόμος όμως ήταν καθαρός, ξεκίνησα για Πειραιά και έφτασα εκεί σε 20 λεπτά... μακάρι να ήταν κάθε μέρα έτσι!!! bonus η καταπληκτική θέα του γιγαντιαίου αεροπλανοφόρου που είναι έξω απο το τροκαντερο!
  7. Καλησπέρα σε όλους μετά απο πολααααααα χρόνια (μεγάλη ιστορία)... λέω να πάω την ερχόμενη εβδομάδα (8&9 / 2) ξανα μετά απο παρα παρα παρα πολύ καιρό στο βουνό το snow forecast δίνει τον παρακάτω καιρό (βεβαια αλλά έλεγε το πρωί και πιθανόν αλλά να λέει αύριο κ.ο.κ) έχουμε καμία πυθία, μάντη, μετεωρολόγο κτλ να δώσει λιγάκι φως? (πχ με την παραπάνω πρόβλεψη θα έχει ομίχλη?) όπως και νά έχει θα χαρώ να δω τους παλιούς φίλους ξανα στο βουνό και να γνωρίσω τους νεότερους. ΥΓ.: Τον @porfirio έχω βαρεθεί να τον βλέπω, Αθηνά - Ρόδο, άσε που τρώει πολύ!!!
  8. εβαλα και μια φωτο του πακετου, γιατι γουρουνι στο σακι...
  9. https://buy.garmin.com/shop/shop.do?cID=145&pID=14903 Μαζί δίνω και τους έξεις χάρτες: 1. SnowRanger Europe - http://www.mountaindynamics.com/en/europe.php (462 Χιονοδρομικά Κέντρα - http://www.mountaindynamics.com/en/EU-Europe.html) 2. AutoDrive Hellas - http://www.autodrivehellas.gr/html/index_el.html 3. Anavasi Map (Μονο ο χαρτης για Garmin GPS) - http://www.anavasi.gr/gpsp.php?id=24 4. City Navigator Europe NT - https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=6299 5. BlueChart® g2 Vision: Aegean Sea and Sea of Marmara - https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=9192&pvID=10808 Οι χάρτες 1, 2, 3 είναι προ-εγκατεστημένοι στην συσκευή, ενώ οι χάρτες 4, 5 είναι σε κάρτα SD (λόγω μεγέθους). τιμή: 260 ευρω τηλ. επικοινωνίας: 6947 520025 email: vtsakiris@gmoc.net Βασίλης.
  10. Νανα, Δεν υπαρχουν ρακετες για αγορακια και κοριτσακια (τα χρωματα κτλ. ειναι θεμα markrting) Αυτη η ρακετα ειναι advanced οποτε δεν ξερω εαν σου κανει... Η τιμη που δινω την ρακετα ειναι 50% κατω απο την retail σε ελληνικο μαγαζι, ολα τα ξενα eshop την δινουν γυρω στα 200 euro (χωρις πλεγμα) οποτε τα 120 ευρω που ζηταω για μια ρακετα που ειναι με ολοκαινουριο πλεγμα, και δεν εχει αλλαξει μοντελο, κτλ. ειναι μια χαρα.
  11. Γεώργιος Σουρής (1853-1919) Ποιός είδε κράτος λιγοστό σ’ όλη τη γη μοναδικό, εκατό να εξοδεύει και πενήντα να μαζεύει; Να τρέφει όλους τους αργούς, νά’χει επτά Πρωθυπουργούς, ταμείο δίχως χρήματα και δόξης τόσα μνήματα; Νά ’χει κλητήρες για φρουρά και να σε κλέβουν φανερά, κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε τον κλέφτη να γυρεύουνε; ******* Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια, κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη και κλέφτες με παλάτια, ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή. ******* Όλα σ’αυτή τη γη μασκαρευτήκαν ονείρατα, ελπίδες και σκοποί, οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή. ******* Ο Έλληνας δυό δίκαια ασκεί πανελευθέρως, συνέρχεσθαί τε και ουρείν εις όποιο θέλει μέρος. ******* Χαρά στους χασομέρηδες! χαρά στους αρλεκίνους! σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται. ******* Γι’ αυτό το κράτος, που τιμά τα ξέστρωτα γαϊδούρια, σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια! ******* Και των σοφών οι λόγοι θαρρώ πως είναι ψώρα, πιστός εις ό,τι λέγει κανένας δεν εφάνη... αυτός ο πλάνος κόσμος και πάντοτε και τώρα, δεν κάνει ό,τι λέγει, δεν λέγει ό,τι κάνει. ******* Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο, ύφος του γόη, ψευτομοιραίο. Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης, λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης. Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι, κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει. Κι από προσπάππου κι από παππού συγχρόνως μπούφος και αλεπού. Και ψωμοτύρι και για καφέ το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ». Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας. Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο- να παριστάνει τον ευρωπαίο. Στα δυό φορώντας τα πόδια που’χει στο ’να λουστρίνι, στ’αλλο τσαρούχι.
  12. http://www.illegalsigns.gov.gr/ Αθήνα, 14 Απριλίου 2010 Άρχισε σήμερα να λειτουργεί, κατόπιν εντολής και με την άμεση επίβλεψη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο διαδικτυακός τόπος «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες», ο οποίος εντάσσεται στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, για την διαμόρφωση μιας εθνικής πολιτικής για την Οδική Ασφάλεια. Την επίσημη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος προΐσταται της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, στις 21 Ιανουαρίου 2010. Η λειτουργία του διαδικτυακού τόπου www.illegalsigns.gov.gr έχει στόχο την συμμετοχή των πολιτών και την αποφασιστική συμβολή τους στην αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την αισθητική των πόλεών μας. Η συμμετοχή των πολιτών μέσω του διαδικτύου, τόσο για την εμπέδωση της κοινωνικής ευθύνης στην αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων όσο και για την πάταξη των αυθαίρετων και παράνομων πινακίδων, βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών της κυβέρνησης. Μέσα από τον διαδικτυακό τόπο www.illegalsigns.gov.gr ο πολίτης μπορεί να επισημάνει την ύπαρξη κάποιας παράνομης πινακίδας και συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα να αποστείλει τα στοιχεία της περιοχής που την έχει εντοπίσει, καθώς και φωτογραφία. Έπειτα από την βεβαίωση της παρανομίας από τις αρμόδιες αρχές, ο Δήμος ή η Γενική Γραμματεία Περιφέρειας, θα είναι υποχρεωμένοι να προβούν άμεσα στην αποξήλωσή τους. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
  13. Απο τις 13/03/2010 εως τις 27/03/2010 (ειπαμε να παμε για 25η Μαρ. αλλα τελικα το ξεφτυλισαμε και κανονισαμε για 14 ημερες !!!) Θα ειμαι στην Alta Badia, πιο συνκεκριμενα θα ειμαι στο Colfosco που ειναι διπλα την Corvara (αυτοι που πηγαν τον Δεκ. στην Selva ξερουν) Οποιος η οποια θα ειναι εκει γυρω ας επικοινωνισει να κανουμε ski παρεα... Βασίλης (tsaky): +30 6947 520025.
×
×
  • Create New...