Jump to content

GiGi

Μέλος Δ.Σ.
 • Content Count

  2,174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

GiGi last won the day on March 19 2019

GiGi had the most liked content!

Community Reputation

3,042 Excellent

About GiGi

 • Birthday 02/29/1984

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Πεύκη
 • Ενδιαφέροντα
  Angulation και Inclination γωνία

Recent Profile Visitors

2,172 profile views
 1. Όπως τα είπαν οι παραπάνω.. Πολύς κόσμος για καθημερινή (ήταν και σχολεία), απαράδεκτες ουρές με την επιλογή στο να μείνουν πιστοί κ να μην ανοίξουν τον Ηρακλή, ποιότητα χιονιού πολυ καλή μέχρι το μεσημέρι, μετά ήθελε προσοχή. Στα ψηλά είχε ξύσει κ είχε βγει κατά τόπους παγακι, στα χαμηλά λίγο σουπίτσα. Προσοχή επίσης θέλουν οι ανεξέλεγκτοι χιονοδρομοι - κηπουροι, σήμερα το κερδισα το πέναλτι στο 93', ευτυχώς μπορώ να αστειεύομαι. Ελπίζω να είναι καλά και ο άνθρωπος πάντως γιατί έφερε πολλές τούμπες.
 2. Ένα δραπανοκατσαβιδο αν έχει! [emoji23][emoji23][emoji23]
 3. Σε παρακαλώ κάνε μια αποτύπωση της οθόνης (print screen) και ανεβασε το να το δούμε γτ εγώ δεν αντιμετωπίζω τέτοιο θέμα (να καλύπτει το sign in), ΝΑ δούμε τι φταίει. Παρεμπιπτόντως, πράγματι είναι ο μεγάλος χορηγός μας.
 4. Η μοναδική σελίδα που δεν φαινονται τα banners είναι η "αρχική", αυτή δηλαδη που ειναι οι σελιδοδείκτες κ σκοπεύουμε να την μετονομασουμε για να μην παραπλανει. Σε όλες τις άλλες φαίνονται κανονικά, πλην κάποιων λαθών που διορθωθούν άμεσα (μέγεθος). Αν δεν τα βλέπεις και δεν τα βλέπουν και άλλοι πείτε σας παρακαλώ να το ψάξουμε σε ποιες περιπτώσεις παίζει κ να το φτιάξουμε.
 5. Καλά, μην τα παίρνεις κ όλα τοις μετρητοις. Τα 3 απ τα 13, μια ανάσα είναι. Χαχαχα
 6. Γρηγορη εγώ πάλι πιστεύω ότι η προσέλκυση νέων ηλικιακά μελών (πχ 18-22) δεν θα έρθει από εκδρομες στις Άλπεις, διότι εκ των πραγμάτων μιλάμε για ένα πολυ σημαντικό budget για τα οικονομικά δεδομένα ενός φοιτητη, οσο και να συμπιεσεις το κόστος. Αν μιλάμε για low budget εκδρομές, που να μπορεί να ανταποκριθεί ένας νέος, μάλλον περιοριζομαστε στα Βαλκάνια, όπως είπε κ ο Αξενερωτος παραπάνω. Πιο πιθανό βρίσκω να επιτύχουμε τη ζητούμενη προσέλκυση από διαφορα events στα ελληνικά χιονοδρομικά (πχ ο ερασιτεχνικος αγώνας με πόρτες που στήθηκαν στην κοπή της πίτας είναι εκδήλωση που έφερε γελιο κ διασκεδαση) που όμως θέλουν δουλειά κ τρεξιμο και δυστυχώς δεν τα σηκώνουν πολλοί τα μανίκια, χωρίς αυτό να αποτελεί μομφή στο προσωπο κανενός. Μπορεί να είμαι κ τελείως λάθος γτ έχουν περάσει κ 2-3 χρόνια που ήμουν 22.[emoji23][emoji23][emoji23]
 7. Όσοι μπορείτε και έχετε τη διάθεση, παρακαλώ γράψτε την άποψη σας για το νέο forum μας και προτείνετε διορθώσεις - βελτιώσεις.
 8. Εγώ δεν θα ήθελα να πάρει ο Σύλλογος ρίσκο για καμιά εκδρομή.
 9. Εγώ πάλι το βλέπω ότι αυτό ακριβώς είναι ένας από τους λόγους που έχει κάποιος να είναι κάθε χρόνο μέλος στον Σύλλογο, να ειναι κοντά του σε όλες τις εκδηλώσεις, να παρακολουθεί τις ανακοινώσεις και να παρευρισκεται, κατά το δυνατόν, στις συναντήσεις και αυτό μπορούμε να το επικοινωνούμε στα πρόσωπα που να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους σε αυτό που λέμε εδώ ως "τελευταία στιγμή" . Η εξάντληση των θέσεων σε προνομιακή τιμή λοιπόν, είναι άλλη μια απόδειξη λοιπόν ότι αξίζει να είναι κάποιος κοντά μας. Όσο για την τιμή που αναφέρει η ανακοίνωση, νομίζω πως αυτή κάθε φορά περιλαμβάνει το χρόνο ισχύος της προσφοράς και το πλήθος των θέσεων, όπως δηλαδή ειναι το disclaimer του γραφείου. Αν δεν το περιλαμβάνει (βαριέμαι τώρα να ψάξω) , τότε από την επόμενη ανακοίνωση εκδρομής, καλό θα ήταν να το συμπεριλαμβανουμε προς αποφυγή παρεξηγησεων.Edit: Επίσης νομίζω πως τα γραφεία που έχει συνεργαστεί ο Σύλλογος κάνουν κάθε φορά το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιησουν τη ζήτηση, οπότε αυτή προκύπτει. Επομένως, τα νέα μέλη των εκδρομών έχουν, τις περισσότερες φορές, τη δυνατότητα να μην αποκλειστούν από την παρέα μας και απλά δεν θα απολαυουν των ιδιαίτερα προνομιακων τιμών που εξασφαλίζει το early booking και τα φτηνά εισιτήρια αεροπορικά που κλείνονται 9 μήνες πριν.
 10. Δεν είμαι πολύ βέβαιος ότι συμφωνώ με αυτήν τη σκέψη, υπό το πρίσμα ότι θα υποχρεωσουμε τον Σύλλογο να αναλάβει κάποιο ρίσκο (δεν αξιολογώ πόσο μεγάλο η μικρό είναι), με όφελος την παροχή θέσεων σε προνομιακή τιμή κάποιων αναποφασιστων η απλά κάποιων που το αποφασίζουν "τελευταία στιγμή", όσο και αγαπημένα μας πρόσωπα και να ειναι αυτά. Εξάλλου, νομίζω πως τα γραφεία μπορούν να ανταποκριθουν ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις (έστω τις περισσότερες φορές), αλλά με όχι και τόσο προνομιακή τιμή φαντάζομαι. Αν έχω κάπου χοντρό λάθος, διόρθωσε με plz.
 11. Νομίζω ότι το θέμα δύναται να απασχολήσει την ομάδα εκδρομών και έχει να κάνει με το deal που γίνεται κάθε φορά με το εκάστοτε γραφείο (και τις δυνατότητες φυσικά που έχει). Αν θυμάμαι καλά κάτι αντίστοιχο είχε γίνει στη Cervinia. Ο Σύλλογος είχε δεσμευτεί για έναν αριθμό θέσεων και το γραφείο μας παρείχε περισσότερες από αυτές. Στην περίπτωση αυτή βέβαια, ο Σύλλογος απ'οσο ξέρω ήταν υποχρεωμένος να καλύψει τις ελάχιστες θέσεις.
 12. Να πας να κρεμάσεις κουδούνι. Γιδ [emoji23][emoji23][emoji23]
 13. Όπως είπαν όλοι παραπάνω, την ευθύνη την έχει πάντα ο από πανω. Πρέπει να φροντίσει την τροχιά του, την πορεία του και την ταχύτητα του, προκειμένου όχι μόνο να μην χτυπήσει αλλά και να μην φέρει σε δύσκολη θέση τον προπορευομενο. Αλλά όπως και στην οδήγηση, όπου καλός οδηγός είναι αυτός που όχι μόνο τηρεί τους κανόνες και δεν κάνει λάθη ο ίδιος, αλλά προλαβαίνει και το λάθος του άλλου, έτσι καλό είναι όταν πρόκειται να ακολουθήσουμε πορεία που δυναται να αιφνιδιασει η να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον, να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιφυλακτικοι για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.
 14. Εξαιρετική ημέρα και συνθήκες για λιώσιμο στις προσεγμένες πίστες. Καλό στρωσιμο, όπου υπήρχαν πέτρες είχαν επισημανθεί και πιστεύω ότι γίνεται πολύ καλή διαχείριση του λιγου χιονιού. Εύγε. Θυμαμαι περσινές εικόνες που με το άπλετο χιόνι, η είσοδος της Σαχάρας είχε πέτρες και θυμώνω για την ολιγωρία που τους πιάνει κάποιες φορές. Παρεμπιπτόντως, αν μπορούσαν να λειτουργήσουν τη Σαχάρα και δεν το έχουν κάνει, επίσης λόγω ολιγωριας, είναι άξιοι της μοίρας τους, που με τέτοιες ημέρες το χιονοδρομικό είναι άδειο. Όσοι δεν ανεβαίνετε γιατί θεωρειτε ότι δεν έχει χιόνι, να σας ενημερώσω πως το χιονι που υπάρχει φτάνει για να γυρίσεις πίσω με καμμένα πόδια. Όρεξη για σκι να έχεις. Σχετικά με την ανακοίνωση της έκπτωσης της 20αρας, ειναι αστείο έως εξοργιστικο να το ανακοινώνουν τώρα, αφού έφαγαν και αυτοί μαζί με εμάς τη φόλα. Δεν σας άρεσε να είχατε πουλήσει κάρτες και να είχαν μπει λεφτά στο ταμείο πριν καν ανοίξει το χιονοδρομικό... Να χαίρεστε τους managαρεους σας, τώρα πόντο πόντο.
 15. Δυστυχώς πασπαλα. Στο Facebook έγραψαν ότι δεν ξεπερνάει τους 5 πόντους
×
×
 • Create New...