Jump to content

kostas-vet

Χρήστης Forum
  • Content Count

    80
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.ktiniatriki.com

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  • Περιοχή
    καλαματα
  • Ενδιαφέροντα
    snowboard-wakeboard-pilates
  1. O oρειβατικος Καλαματας δεν εχω ακουσει ποτε να κανει γκρουπ για μαθηματα σκι.Θα ηθελα τα τηλεφωνα και τα ονοματα των εκπαιδευτων εστω και pm παρακαλω,αλλα να εχετε ιδια αποψη μην πεσω σε κανα περιεργο....Ειναι το πιο σημαντικο στη ηλικια του μικρου να μην το παρει στραβα....
  2. ?? Πες μου σε παρακαλω λιγο περισσοτερα στοιχεια.Ποιος συλλογος, που εχει εδρα και τηλεφωνο επικοινωνιας??
  3. Αν και νωρις για τη σεζον περιμενα χρονια να φτασουμε εδω.....Ξεκινησα snowboard πριν 6 χρονια αλλα μεσολαβησε γεννηση παιδιου και ολα εγιναν δυσκολα....Φετος ο μικρος ειναι 5χρ και αν δεν αρρωστησει 10 φορες το χειμωνα οπως τα τελευταια 2 χρονια τοτε ελπιζω να παμε πολλες φορες στο Μαιναλο ισως και καποιες καλαβρυτα.ΘΑ ηθελα ομως να τον ξεκινησω σωστα και επειδη εγω δεν εχω ιδεα απο σκι ,θα ηθελα να μαθει πρωτα σκι και μετα snowboard. Ειμαι απο Καλαματα και γι αυτο με βολευει πιο πολυ το Μαιναλο. Θα ηθελα παρακαλω να μου προτεινετε ενα καλο ,ευγενικο και με υπομονη δασκαλο για το παιδι μου για να μαθει σωστα τα βηματα απο την αρχη στο Μαιναλο φετος. Καλαβρυτα ειχα υπαρχουν αρκετες σχολες αλλα τριπολη δεν εχω ιδεα που να απευθυνθω.Οποιος γνωριζει παρακαλω ας βοηθησει.... Οπως και με τον εξοπλισμο για 5 χρονων παιδι...ειναι καλυτερα να αγορασω? Η θα πανε στα σκουπιδια μετα απο ενα χρονο που θα μεγαλωσει και ειναι καλυτερα να νοικιαζω, η μηπως υπαρχουν σετ που βγαζουν 3ετια ηλικιακα ας πουμε ωστε να μειωθει η χασουρα. Ευχαριστω πολυ παιδια!!
  4. Aν καταφερω με την γκαντεμια μου να παω Βουλγαρια στο Bansko και βρω........γκαζον....τι να πω.....!!! Κατι που ειχα διαβασει οτι εχουν πιστα με τεχνητο χιονι ισχυει??
  5. δεν μπορω να βρω πουθενα τα δρομολογια λεωφορειων για bansko και επιστροφη....Τι πραγμα ειναι αυτο....? Θα παρω τα τηλεφωνα μου αυριο και ελπιζω να βγαλω ακρη.Το ξενοδοχειο που εκλεισα ειναι διπλα στη γονδολα ακριβως,αλλα αυτο επειδη δεν εχω ιδεα τι σημαινει?Η γονδολα σε ανεβαζει στο χιονοδρομικο και απο εκει παιρνεις αλλα λιφτ ή η γονδολα σε ανεβαζει απευθειας στην κορυφη βουνου και ξεκινας καταβαση??
  6. δεν θα εχω αυτοκινητο,ψαχνω για κανα ski bus αλλα δεν ξερω ποιες μερες ανεβοκατεβαινουν κλπ
  7. Καλησπερα παιδια! Θα ανεβασω γυναικα με μωρο θεσσαλονικη και θα φυγω για Bansko 20-23/03. Δεν εχω ιδεα για τιποτα,μου ειπαν ενα ξενοδοχειο διπλα στο λιφτ Uniquato να κλεισω και βλεπω ειναι σε καλη τιμη. Αλλα θελω βοηθεια ! Ποιος ειναι ο πιο καλος τροπος να παω απο θεσσαλονικη την Κυριακη και να γυρισω την Τεταρτη? Θα εχει χιονι τοσο αργα το Μαρτιο η θα χασω τα λεφτα και τις μερες μου τζαμπα??? Οτι πληροφοριες μπορειτε να δωσετε παρακαλω ειναι ευπροσδεκτες!
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΦΥΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  9. Τελικα με την γεννηση του μωρου αλλαξαν πολυ τα σχεδια....οποτε τα 6 ski pass για Σ/Κ σε καλαβρυτα πωλουνται !! απο 78 ευρω ολα μαζι τα δινω 60 ευρω να φυγουν γιατι ειναι κριμα να τελειωσει η σεζον και να πεταχτουν ενω εχουν πληρωθει! οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm !Θα σταλλουν me ACS courier
  10. Τελικα με την γεννηση του μωρου αλλαξαν πολυ τα σχεδια....οποτε τα 6 ski pass για Σ/Κ σε καλαβρυτα πωλουνται !! απο 78 ευρω ολα μαζι τα δινω 60 ευρω να φυγουν γιατι ειναι κριμα να τελειωσει η σεζον και να πεταχτουν ενω εχουν πληρωθει! οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm !Θα σταλλουν me ACS courier
  11. Γιατι ολοι μιλατε για Κυριακη...?Το Σαββατο δεν παιζει να ειναι καλα επειδη δειχνει χιονι?
  12. Kαμια αξιοπιστη προβλεψη για αυτο το Σ/Κ ρε παιδια??
  13. αντικαταβολη και ερχονται σπιτι σου....
  14. Πηρα κι εγω τωρα 3 ζευγαρια και για φιλους....με ψησατε!!
  15. Η εκπτωση με την καρτα ισχυει παντως,μου την εκαναν κι εμενα.
×
×
  • Create New...