Jump to content

moses

Χρήστης Forum
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις οπότε θα αγοράσω κάποιο σπρέΪ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Βασικά ήταν το πρώτο πλύσιμο που έκανα σε καινούργιο μπουφάν. Είχα ένα παλιό ενός φίλου το οποίο έπλενα και αυτό όπως ένα κοινό μπουφάν. Κάνοντας το τεστ με τις σταγόνες στο παλιό κάθονται κ μετά απο λίγο τις απορροφάει ενώ στο νέο κυλάνε προς τα κάτω εμφανής η διαφορά.
  2. Γεια χαρά. ήθελα να μάθω αν εγώ που το έπλυνα όπως ένα οποιοδήποτε μπουφάν στους 30 το μπυφάν έχασε μέρος της αδιαβροχοποίησης του; Δηλαδή χρειάζεται ειδικό απορρυπαντικό όπως αυτά που αναφέρθηκαν:
  3. Ειδα κατι raiden staxx fani τωρα τιμες δεν ξερω, πανε ριξε μια ματια κ Κυριακη ανοιχτα θα ειναι μετα τις 7 το απογευμα.
  4. Σημερα ανακαλυψα απο microxtreme χειμερινο bazaar στη βαλαωριτου σε ενα χωρο κ εχει αρκετα κομματια σε καλες τιμες. Δευτερα ξεκινησε μεχρι τις 11 του μηνα.Βρηκα μπουφαν π.χ. special blend 10k 70 ευρω. Περισσοτερες πληροφοριες στο site τους, ειμαι εξω κ γραφω με το κινητο και γραφω στα γρηγορα, αξιζει αν κ φευγουν γρηγορα τα καλα.
  5. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση τα έχω λίγο ψάξει και εγω και κλίνω προς το 2ο αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σου για το σετ forum deck 2012-raiden staxx 2014. Με ψήνει πολύ και αυτό το σετάκι.Επίσης το nitro cinema είδα και νομίζω είναι ενα σκαλί πάνω απο τα υπόλοιπα...ίσως και οχι δεν ξέρω έχω μπερδευτεί...
  6. Κύριοι είμαι στο ψάξιμο όλο αυτό το διάστημα κ έχω βρει στο budget μου forum deck 2012-nitro prime 2014 κ nitro cinema 2014, ποιά είναι η γνώμη σας για αυτά τα σανίδια κ τι θα επιλέγατε;
  7. @detox Φίλε 43 παπούτσι και 74 κιλά είμαι σχετικα με τις εκπτώσεις τι λες βρίσκεις 250 σετακι;
  8. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, επειδή και εγω είμαι στην ίδια θέση με το skinny_pete, μπορεί κάποιος να πάρει με budget 250 ενα αξιόλογο-επώνυμο σετ σανίδι-δέστρες το καλοκαίρι με τις εκπτώσεις; Γιατί και μεταχειρισμένα δε βρήκα κάτι φτηνό και υπάρχει και ρίσκο στην αγορά τους.
  9. Ευχαριστώ πολύ παιδιά ξέρω οτι είναι μεγάλο και σκεφτόμουν αν θα μπορέσω να μάθω αλλά αφού με παίρνει να μάθω με αυτό θα το κρατήσω. Ίσα ίσα τα φρένα έμαθα μέχρι τώρα οπότε αργότερα σανίδι, τώρα θα δω για μπότα 3-4 flex.
  10. Οπότε Φάνη και με το μεγαλύτερο πιστεύεις την κάνω τη δουλειά μου , ωραία επομένως πάμε για μπότες τώρα και σανίδι του χρόνου. Ακόμα μια ερώτηση, μπότες με flex 2 λέει ή να πάω για μεγαλύτερο γιατι έχω δει τη forum fastplunt και με έψησε αλλά έχει μικρό flex. Να την πάρω ή να δώσω λίγα παραπάνω για μια με 4-5 flex;
  11. Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα, τη σαιζόν που μας πέρασε πήγα 3 φορές με φίλους και το άθλημα με κέρδισε. Εκέινο που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με το μέγεθος της σανίδας, αυτή που έχω αυτή τη στιγμή την οποία μου έδωσε ενας φίλος ειναι 1.59 και εγω είμαι 74 κιλά και 1,73 ύψος. Είναι σωστό να μάθω πάνω σε αυτό το μέγεθος ή να αγοράσω ενα μικρότερο (1,54-1,55)και να μάθω σε εκείνο; Σχετικά με τον εξοπλισμό μου λείπουν και οι μπότες όπου νοίκιαζα. Άρα εν ολίγοις να πάρω μπότες τώρα το καλοκαίρι και να μείνω με το υπάρχων σανίδι ή να πάρω νεο σανίδι και να νοικιάζω μπότες πάλι του χρόνου; Δυνατότητα και για τα 2 δεν υπάρχει δυστυχώς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...