Jump to content

Giannis90

Χρήστης Forum
 • Content Count

  687
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Giannis90 last won the day on March 20

Giannis90 had the most liked content!

Community Reputation

2,154 Excellent

1 Follower

About Giannis90

 • Birthday 10/17/1990

Profile Information

 • Φύλο
  Male
 • Περιοχή
  Thessaloniki

Recent Profile Visitors

2,746 profile views
 1. Όχι, κατεβήκαμε ήδη. Δεν είχαμε επαφή με άνθρωπο και η ατμόσφαιρα είναι δέκα φορές πιο καθαρή από τη πόλη. Το σουλάτσο στη πόλη, στη παραλία ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο το οποίο είναι εύκολα προσεγγίσιμο έχει τεράστια διαφορά με το να βρίσκεσαι σε ένα μέρος παρθένο χωρίς να υπάρχει ψυχή.
 2. Μένουμε στο βουνό, αποκομμένοι από όλους και όλα που είναι πιο ασφαλή από το σπίτι μας.
 3. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το βουνό των θεών από την ερχόμενη εβδομάδα με καινούργια χιόνια..
 4. Γρηγόρη χίλια ευχαριστώ, με σωζεις από μια καμμένη μέρα! Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 5. Ήταν κανείς επάνω σήμερα; Ξέρουμε πόσο χιόνι έφαγε και επίσης ξέρετε που μπορώ να δω το σημερινό επίπεδο ρίσκου χιονοστιβάδων;
 6. Εσύ ωραιος στην Τούμπα, ο φιλαρακος σου που έσκασε με το σβέρκο σε τόσο λίγο φρέσκο χιόνι, είναι καλά; Ναι ναι κομπλέ είναι. Μόνο τότε μετά το χτύπημα την άκουσε.
 7. Πούδρες (ας πούμε) και ανελέητο jibbing. Έρχεται και βίντεο.
 8. Τρομερή μέρα στο Καϊμάκ σήμερα. Ήλιος, φρέσκο χιόνι, άντε να ήταν δέκα άτομα στη κρέμαση. Έρχεται και φωτογραφικό υλικό.
 9. https://www.youthhostel.ch/en/hostels/zermatt/ Ότι καλύτερο και value for money αν θες να πας μόνος σου (και δεν έχεις θέμα να μείνεις σε κοιτώνα), και εν τέλει ίσως καταλήξεις να βρεις παρέα εκεί! Φέτος το τίμησα τρίτη φορά για εικοσιπέντε μέρες. Αυτοκίνητο δεν θα χρειαστείς. Να΄ναι καλά το τραίνο. Έχεις επιλογή για κοιτώνα τεσσάρων ή οχτώ ατόμων. Σε κάθε κοιτώνα μέσα υπάρχουν ερμάρια για τα πράγματα του καθενός, τα κρεβάτια είναι κουκέτες εξοπλισμένα με πρίζα και φωτάκι, υπάρχει πάντα ζέστη και στον κάθε όροφο υπάρχουν ντουζιέρες με ζεστό νερό ότι ώρα και να πας. Ο κόσμος που το προτιμάει συνήθως έρχεται και αυτός για διάφορες δραστηριότητες (ορειβάτες/χιονοδρόμοι κλπ), οπότε το πρόγραμμα σας είναι λίγο πολύ ίδιο και μπορείς να κοιμάσαι χωρίς να σε ξυπνάνε μέσα στο βράδυ. Το φαγητό τους είναι σούπερ, παίζει και refill σε πολλές περιπτώσεις. Γενικότερα αξίζει φουλ!
 10. Καλημέρες. Πηγαίνει κανείς από βόρεια Ελλάδα Παρνασσό για το FWT Qualifiers;
 11. Απαντάω μόνο σ΄αυτά που γνωρίζω. Με εισιτήριο κατηγορίας flex, η βαλίτσα είναι μέσα (μέχρι 23kg) και ο αθλητικός εξοπλισμός χρεώνεται 50ευρώ/πτήση. Περιλαμβάνει πέδιλα,μπατόν,μπότες και κράνος. Περισσότερα εδώ. Το βουνό έχει χιόνι. Το πάρκο τους, αν υπάρχει ακόμη θα το δεις διαγώνια δεξιά από το Rila. Έχει λίγα obstacles και διάφορα kickers. Μη φανταστείς τρελά πράγματα.
 12. Ήρθαν. Ας το κλειδώσει κάποιος mod. Ευχαριστώ!
×
×
 • Create New...