Jump to content

guerin

Χρήστης Forum
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About guerin

  • Birthday 03/26/1972

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  • Περιοχή
    Βάρη
  1. Ευχαριστώ, το windsurf academy δεν το ήξερα. Θα το ψάξω.
  2. Καλησπέρα σε όλους, να κάνω μία ερώτηση εδώ πριν πάω να ρωτήσω. Επειδή θέλω τώρα στην κρίση μέσης ηλικίας να κάνω λίγο windsurf μετά από καμιά 30αριά χρόνια και επειδή μένω Βάρκιζα μεριά, αξίζει να πάω στον Αθλητικό όμιλο στην παραλία της Βάρκιζας (ΑΟΒΒ). Να κοιτάξω κάπου αλλού; Οποιαδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη.
  3. Σας ευχαριστώ. Εννοείτε ότι πλάκα έκανα με την ηλικία. Μια χαρά παιδάκια είμαστε. Ελπίζω το σκί να είναι σαν το ποδήλατο και να το πιάσω αμέσως. Δεν είναι ότι έκανα πολλά χρόνια και είχα γίνει εξπέρ. Σε 2 εύκολες πίστες στα κελάρια (1 με διθέσιες καρέκλες και 1 με τριθέσιες ΑΝ θυμάμαι και καλά) έκανα και κατέβαινα στο πάρκινγκ από τον δρόμο που είχε. Nifadas τα παιδιά είναι ηλικίας 5.5, 4.5 και 2.5. Θα επανέλθω σε νέο νήμα με ερωτήσεις!
  4. Χαιρετώ, είμαι ο Δημήτρης, 43 χρονών από Αθήνα. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο σκί, παλιά (προ 25-30 χρόνια) έκανα σκί συνήθως στα Κελάρια Παρνασσό. Τώρα πιά με οικογένεια θέλω να ξαναξεκινήσω - μπορεί να είναι και το mid life crisis - και να δώσω μία ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν. Οπότε λίαν συντόμως θα ανοίξω ένα νήμα και θα βομβαρδίσω. Καλώς σας βρήκα!
×
×
  • Create New...