skimad 665 Report post Posted December 7, 2008 Το σκεφτομαι αρκετο καιρο και τελικα το αποφασισα. Επειδη δεν μπορω να το βλεπω να μαραζωνει στην ντουλαπα και επειδη ειναι στην κυριολεξια καινουργιο (φορεμενο μονο μια φορα)το δινω γιατι δεν μου κανει πλεον μιας και μπηκα στο πλυσιμο. σιγουρα τα καινουργια στα μαγαζια θα εχουν φορεθει πολλες περισσοτερες φορες απο τα ατομα που τα δοκιμαζουν Ειναι ενα παντελονι κορυφαιας ποιοτητας west scout σε χρωμα περτικαλι(εχει και λιγο λευκο πανω) νουμερο XL 20.000 mm DRY TECHNOLOGY Το δινω γιατι δεν εχω σκοπο να φτασω στα τοτε κιλα μου. Το παντελονι ειναι αυτο Και το φορεσα μια φορα περσι εδω Για περισσοτερες info για οσους σκαμπαζουν απο ιταλικα κοιταξτε ΕΔΩ Πατηστε πανω στην φωτο να δειτε το παντελονι καλυτερα. Οποιος extra large snowclubιτης ενδιαφερεται ας μου στειλει ΠΜ. Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 24, 2009 up. μαζι με το παντελονι και το μπουφαν... κανενας ευσωμος δυνατος ρε παιδια?? τσαμπα καθεται στην ντουλαπα.. μαζι και τα δυο 200 euross δωρο δεν εχω να κανω οπως η Ιρα ειμαι νεος στο κολπο χαχαχαχα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 24, 2009 axaxaxaxa θα μαθεις κ εσυ Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted September 24, 2009 Περα απο την πλάκα κριστοοο γιατί την δίνεις ειναι super η φόρμα (κ η τιμή......χαλάς την πιάτσα ρε φίλε, ανεβασε λίγο ) Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 24, 2009 μου ειναι μεγαλη βρε Ιουρα τι να την κανω?? εχεις δικιο μου το εχει πει και ο λαλακης δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να χαλας την πιατσα.. 250 ευρω λοιπον θα μαθω που θα μου παει... παραδιδεις μαθηματα?? Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted September 25, 2009 Πολλά είναι Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 25, 2009 Τσιφούτη Κόμπρα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted September 25, 2009 Χρήστο αναλαμβάνω να στην πουλήσω εγώ 350 τιμή forward, εσύ θα πάρεις τα 250 risk free στην τσέπη τώρα!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted September 25, 2009 Δεχεται! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 25, 2009 Ρε επιτελους θα πουλήσετε τιποτα σε medium?? έστω large???? :P ημαρτον υπάρχουμε και εμεις η πιο "fit" εδω μέσα!! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 25, 2009 Γιωτα σου στελνω πμ με τον αριθμο τραπεζας να μου βαλεις το χρημα :LOL: :LOL: :D Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 2, 2009 SOLD!!!!! ειναι μη παρω φορα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites