eleni 343 Report post Posted December 12, 2004 Παρόλο που δε σας γνωρίζω προσωπικά: ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 12, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΗΡΕ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΠΟΘ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟ) ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ. ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted December 13, 2004 Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες! Ότι επιθυμείτε παιδιά να το βρείτε ... και σύντομα :wink: . Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted December 13, 2004 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά......άντε και να τα πουμε και απο κοντά στις πίστες.......... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
vassilis 0 Report post Posted December 13, 2004 έστω και καθυστερημένα :oops: χρονια πολλά porfirio και σε όλους τους υπολοιπους σπύρους του συλλόγου και εύχομα υγεία και xιονοχρονοi :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted December 13, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ :wink: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Spy 0 Report post Posted December 14, 2004 Σας ευχαριστω, danke, merci, thankx, spashiba ! MAC, Γαλαξιδι αμεσως μετα τις γιορτες να εγακινιασουμε τη νεα περιοδο. Την αλλη εβδομαδα φευγουμε για Chamonix (προσοχη στην προφορα αλλα ετσι και δεν χιονισει μεχρι τοτε μπορεις να το προφερεις οπως θελεις, και ιδιαταιτερα με το Ρουμελιωτικο αξαν !). Να ειστε ολοι καλα ! Σπυρος Quote temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
kiamosg 1 Report post Posted December 15, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ Quote Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted December 15, 2004 χρονια πολλα παντα καλα σε ολους! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted December 15, 2004 Χρόνια Πολλά και από εμένα! Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Spy 0 Report post Posted December 15, 2004 Χρονια πολλα με υγεια ! Σπυρος Quote temporary info: Σπύρος Καββαδίας Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 15, 2004 Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους τους εορτάζοντες κι από εμένα! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted December 15, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΝΘΗ, ΛΕΥΤΕΡΗ & ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 15, 2004 Χρόνια Πολλά και από μένα αν και βαρέθηκα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
d45 0 Report post Posted December 15, 2004 Χρονια πολλαααααααααααααααααααααααααααα Quote ski 2008 *-*d45*-* Τελικά θέλω να γίνω Tsikita όταν μπορέσω.... Καλό καλοκαίρι να έχουμε!!!! Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted December 15, 2004 Χρόνια πολλά και καλά και χιονισμένα σε όλους τους εορταζόμενους! Πολύ μ αρέσει την επόμενη μέρα που βγαίνουν και γράφουν: ευχαριστούμε παιδιά..κτλ... Παρακαλώ προκαταβολικά! Κiamos να χαίρεσαι τη γυναίκα σου! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted December 18, 2004 Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά με το παγετωνικό σκι τα ξεχάσαμε όλα. Χρόνια πολλά λοιπόν σε Ανθή, Λευτέρη, Ελευθερία, Διονύση, Σπύρο, τους οποίους και ξεχάσαμε λόγω Soelden. Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted December 19, 2004 Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους τους Σπύρους που ξέρω (Cho-Oyu, Porfirio), σε αυτούς που δεν έτυχε να γνωρίσω ακόμα (ναι κύριε Καββαδία, σε εσάς αναφέρομαι) και σε όλους όσους δεν έχω γνωρίσει ακόμα. Για δώρο σας φέραμε τις κακοκαιρίες του παγετώνα Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
No_name 0 Report post Posted December 19, 2004 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ !!!! Quote Χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά....!!! Χιόνια Χιόνια Χιόνια .... Αλλά πάρκα (0) μηδέν εις το πηλίκο Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 24, 2004 Ευχομαι σε ολους εσας και στις οικογενειες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με υγεια και ευτυχια ΚΡΟΚΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted December 24, 2004 ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted December 24, 2004 Χρόνια πολλά σε όλους.Υγεία ευτυχία και τύχη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted December 24, 2004 ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Καλές γιορτές, καλή χρονιά και ευχαριστώ όλους για την παρ-e-α. Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 24, 2004 Χρόνια πολλά ,Χιόνια πολλά και υγεία σε όλους για να τα χαιρόμαστε. Καλή αντάμωση στα βουνα. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted December 24, 2004 Χρονια πολλα και καλα σε ολους ευχομαι.Υγεια και ευτυχια και καλες κατεβασιες φυσικα :wink: Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites