Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

Τιμοκατάλογος χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

Απλά ο Παρνασσός δεν είναι για πολύ. Φέτος την άνοιξη προβλέπω νεκρό τοπίο. Ατομικά κερδίζω. Θα πάρω 20 πόντους και θα τσουλήσω με 24 ευρώ. Πιο φθηνά απ ότι έκανα τα τελευταία 2 χρόνια που πήγα και αλλού. Βέβαια μπορεί να ήθελα περισσότερο αλλά το κόστος δεν αξίζει. Είναι μεγάλη απληστία να μην αποκαλείς τις ακριβές κάρτες ετήσιες. Και να διώχνεις τους οικογενειάρχες με τέτοιες τιμές από την περιοχή σου είναι καθαρή βλακεία. Οι ντόπιοι οφείλουν να αντιδράσουν αλλιώς το 2009 εν μέσω κρίσης θα δούν πολλά σπίτια ξενοίκιαστα. Με το ανάλογο κόστος στα μαγαζιά.

Edited by gmak

vae victis

Οι μελλοντικοι πελάτες είναι τα παιδιά ενός χιονοδρομικού οσο πιο πιστά τα κάνεις στο χιονοδρομικό σου τόσο πιο πολύ κερδίζεις γιατί παρασέρνουν αρκετό κόσμο μαζί τους.

Όταν χτυπάς τους γονείς με της οικογενειακές κάρτες και τις απιστευτα τρελές αυξησεις που κάποτε τις διαφήμιζες, όταν χτυπάς κάτω απο την μέση τους συλλόγους και τους ξεΣκιζεις οικονομικά στα μέσα Δεκεμβριου και διαλύεις το αθλητικό "υποβαθρο" του χιονοδρομικού που ειναι παιδακια και οι συνοδοι τους και μαζί χτυπας και τους τακτικούς σου πελάτες τότε κατι εχεις παρεξηγήσει.

Πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των χιονοδρόμων κάνει το σκι τρόπο ζωής και ανεβάζει τα παιδιά του να ζήσουν το ίδιο, δεν ειναι σαν τη δική μου γενιά που ανέβηκαν σε σχετικα μεγάλη ηλικία απο μόνοι τους και οι γονεις ελεγαν που τρεχεις ρε παιδι μου στα βουνα.

Είναι αδιανόητο ο nek70 να θελει 1200€ για την τετραμελής οικογενεια του για να κανει σκι στον Παρνασσό οταν το χκΚ εχει 600€ το αντιστοιχο πακέτο, ε όσο καλυτερος και να ειναι ο Παρνασσος σαν πεδίο σίγουρα δεν αξίζει διπλή τιμη!

Πέρσι φωνάζαμε για το 30αρι που φέτος ξαφνικά το θεωρούν την πιο λογική τιμή και με βαση το παραλογο 30αρι φετος σου δειχνουν εκπτωτικα πακετα και ολοι

το θεωρουμε(?) το πιο λογικό πράγμα για αυτο το χιονοδρομικό σε αυτην τη χώρα? έχουμε αρχίσει να μπερδευομαστε? χτυπαμε τιμολογιακα στα ισα τα χιονοδρομικα των αλπεων ενω ειμαστε μια τριχα απο τα φρυδια τους και νιωθουμε οτι ωφελουμαστε που θα κανουμε 10αργίες με 240€ ενω το ενιαιο 10ημερο στο Αlberg (St.Anton κλπ) εχει 280€?

... εκαναν διορθωση γιατι για διορθωση προκειται δεν ειναι μειωση τιμής η ετήσια απο 450€ σε 350€ περσι στο χκΠ θέλοντας να δείξουν οτι προσέχουν τους πιστους πελάτες τους και τώρα έχοντας περάσει 2 μιζερα "αχιονα" χρόνια (ειδικά το πρώτο) και 500 τρελοι που πλεον γνωριζομαστε με τα μικρα μας ολοι στο βουνο ενώ ο "λαος" ελεγε σιγα μη δωσω τα λεφτά μου να κανω σε μια λωρίδα ανεβηκαμε στο λοφάκι 30-40 φορες? ξαφνικά τρωμε το φτυάρι(για να μαζεψουν λιρες) στο κεφάλι?

φτιάξε πακετα μέχρι 13 αργίες-->250€ και μετά δώσε ετήσια 350€ και θα αυξησεις τα εσοδα σου! το εξτρα 100αρικο που θα κανει η ετησια θα καλυφθει σε χιονοδρομια στους μιζερους μηνες του Μαρτιου-Απριλιου, εκει που θα δουλευεις με το 70% των λιφτ και κάτω... και ο κοσμος σου εκεινη την περιοδο θα ειναι παλι οι γνωστοι-αγνωστοι που βλεπετε καθε χρόνο...

Δεν νομίζω οτι μας θέλουν πλέον εκεί, γι'αυτό και τα κάνουν όλα αυτά... Το καλύτερο θα είναι να στείλουμε ΟΛΟΙ επιστολή προς τα ΕΤΑ

Για καταχώρηση παραπόνων ή καταγγελιών μπορείτε να συμπληρώσετε την ακόλουθη αίτηση και να την αποστείλετε στο mail: kouremenou_i@gnto.gr

Edited by arvii

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

όμοροι δήμοι ΑΥΞΗΣΗ 62,5% από 200€ -> 320€ !!!

Απλά ο Παρνασσός δεν είναι για πολύ. Φέτος την άνοιξη προβλέπω νεκρό τοπίο. Ατομικά κερδίζω. Θα πάρω 20 πόντους και θα τσουλήσω με 24 ευρώ. Πιο φθηνά απ ότι έκανα τα τελευταία 2 χρόνια που πήγα και αλλού. Βέβαια μπορεί να ήθελα περισσότερο αλλά το κόστος δεν αξίζει. Είναι μεγάλη απληστία να μην αποκαλείς τις ακριβές κάρτες ετήσιες. Και να διώχνεις τους οικογενειάρχες με τέτοιες τιμές από την περιοχή σου είναι καθαρή βλακεία. Οι ντόπιοι οφείλουν να αντιδράσουν αλλιώς το 2009 εν μέσω κρίσης θα δούν πολλά σπίτια ξενοίκιαστα. Με το ανάλογο κόστος στα μαγαζιά.

Φίλε g mak, η Αράχωβα γεμάτη θα είναι......ας πάει και 100 ευρώ το ski pass......

Τα απο εκεί χωριά.....απλα ποιος τα χέζει......

Πέρυσι αν πήρανε 1000 άτομα ετήσια ( στην τύχη τα νούμερα), φέτος θα πάρουνε οι μισοί, τους υπόλοιπους 500 τους χάνεις ή θα σου έρθουνε πολύ λιγότερες φορές......την διαφορά όμως την έχει βγάλει από εσένα και εμένα που θα πάρουμε καρτούλες των 240 ευρώ, γιατί όπως είπες και εσύ, "ατομικά κερδίζω".......ξέρεις πόσοι είναι οι σκιέρ των 10 αργιών στην Αθήνα?????

Πιστεύω πολλοί περισσόοτεροι από αυτούς που θα χάσει επειδή δυσαρεστηθήκανε και δεν ξαναπήραν ετήσια φέτος......

Σιγά μην βάλει τώρα ο Ακτωρας την γάτα του να κλαίει γιατί η κυρα Κούλα δεν νοίκιασε το σπίτι της στην Σουβάλα......

Φιλικά

Σπύρος

Υγ: Ασχετο, αλλα μπορεί καποιος να μας πεί τι εργα έγιναν φέτος στο ΧΚΠ......Πέρυσι είχα βαρεθεί να διαβάζω μπράβο στο ΧΚΠ για το ένα, μπράβο για το αλλο, λές και είχανε ανακαλύψει τον τροχο και την πυρίτιδα μαζί......Φέτος τι κάνανε??????

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Μα αυξήσαν τις τιμές τι αλλο να κάνουν :rolleyes:

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

Σιγά μην βάλει τώρα ο Ακτωρας την γάτα του να κλαίει γιατί η κυρα Κούλα δεν νοίκιασε το σπίτι της στην Σουβάλα......

Porfirio ενημερωτικά σου λέω ότι ο Ακτωρας ή μάλλον η ΑΚΤΡΑΚ (πιο σωστά) δεν έχουν καμμία σχέση με την τιμολογιακή πολιτική του ΧΚΠ, τις τιμές για τις κάρτες είναι αποκλειστικότητα της ΕΤΑ Α.Ε.

κοιταξα λιγο πιο προσεκτικα τον τιμοκαταλογο του St.Anton

το ημερισιο εχει 40€ το χκπ 30€

τις 10 μέρες τις πολλαπλασιαζει με 7.05 χ 40 =282€ το χκπ 8 χ 30 = 240€

τις 20 μερες τις πολλαπλασιαζει με 10,375 χ 40=415€ το χκπ με 12 χ 30 =360€

40 μέρες δεν έχει ειναι δικη μας πατέντα αλλά έχει 30 μέρες που τις πολλαπλασιαζει με 11.9 ενω οι δικές μας (παραλογες)40 αργιες ειναι 30 χ 13,3= 400

αν το 30αρι μας ήταν χ του st anton τους συντελεστες τότε θα έπρεπε οι 10αργιες να ήταν 30€ χ 7,05 = 211,5€ (240€)

οι 20αργιες 30€ χ 10,375 = 311,25 (360€) και οι 30 αργίες που ειναι η βάση της ετήσιας μας οταν εισαι πραγματικα τακτικος πελατης γιατι η σαιζον μας ειναι ψιχουλα μπροστα τους βγαινει 30 χ 11,9 = 357€

αυτες ειναι λογικές τιμές μέσα στον παραλογισμό οτι το St,Anton κοστιζει 40€ οταν εχει 260χλμ πιστες και 88 συγχρονα λιφτ. και ο Παρνασσός 30€ για 14χλμ με το ζόρι και 13 λιφτ μουσειακου επιπεδου.

To ποταπό Val disere εχει συντελεστή για την 10ημερη 6,75... :D

υγ. το St.Anton εχει μεταφορα μοναδων στην επομενη χρονια μέχρι 10 Ιανουαρίου (οταν η σαιζον τους ανοιγει απο τελη νοεμβρη)

Υγ: Ασχετο, αλλα μπορεί καποιος να μας πεί τι εργα έγιναν φέτος στο ΧΚΠ......Πέρυσι είχα βαρεθεί να διαβάζω μπράβο στο ΧΚΠ για το ένα, μπράβο για το αλλο, λές και είχανε ανακαλύψει τον τροχο και την πυρίτιδα μαζί......Φέτος τι κάνανε??????

Δεν γνωρίζουμε, αλλα ΜΠΡΑΒΟ!!! :D

no friends on a powder day

όταν θα μείνουν τα σπίτια ξενοίκιαστα "ξαφνικά"

οι ταβέρνες χάσουν μεγάλη από την πελατεία τους

όταν δεν θα τρώμε τα σουφλέ και τα καφεδάκια μας

στα γνωστά χωριά στα πέριξ του Παρνασσού

τα μαγαζιά με εξοπλισμό έχουν μειωμένη κίνηση

Τότε να πάνε σε αυτόν που θα τους εχει καταδικάσει σε αυτή την κατάσταση

Δεν ξέρω & δεν θέλω να πιστεύω ότι είναι ο Κος Δρίβας.

Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαστε πολλοί και μπορούμε να κάνουμε πολλά

Edited by Pefto_kai_Matheno

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Δεν γνωρίζουμε, αλλα ΜΠΡΑΒΟ!!! :D

εβαψαν μπλε και τα αυγα ! :D

(ή μηπως και εβαλαν καινουργια ??)

Ρε Nickel, χαρά στο κουράγιο σου! Λογιστής είσαι?

Λοιπόν πραγματικά οι τιμές έχουν και θετικά αλλά και αρνητικά. Αυτο που δεν καταλαβαίνω γιατί όλο αυτό το μπάχαλο. Θα μπορούσε να εκδώσει ενα τιμοκατάλογο του στιλ 30 τις αργίες, 15 τις καθημερινές, + τα μειωμένα (φοιτητικά, στρατιωτικά κ.λπ.) ετήσια 400 ευρώ και να δώσει και κάποιες προσφορές για προπληρωμένες 10-15 και 20 μέρες. Αυτό θα ήταν το απλό χωρίς να κουράζει τον καταναλωτή με υπολογισμούς και χωρίς να στρέφεται κατά των μόνιμων πελατών του αλλά και των οικογενειών.

Δυστυχώς εδώ δεν είναι ST Anton, θα θέλαμε πολύ να είναι... αλλά δεν είναι. Εμείς κοιτάζουμε να τους μοιάσουμε μόνο στην τιμολογιακή πολιτική ενώ στα υπόλοιπα ποιούμε την νήσσαν!

Δεν είμαστε άξιοι ούτε ένα λιφτ να εγκαταστήσουμε (βλεπε Σαχάρα) αλλά στο ski data είμαστε πρώτοι!

Βρισκόμαστε είναι αλήθεια σε μια παγκόσμια οικονομική κρίση και δεν σκεπτόμαστε πόσο δύσκολα είναι τα οικονομικά για τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας. Αντί λοιπόν να κοιτάξουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να ανέβει στο βουνό, τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα, κοιτάμε να τον κλείσουμε σπίτι του.

Η πρόταση μου προς τον Παρνασσό και την ΕΤΑ είναι:

Αφού το ΧΚΠ ανήκει και συντηρείται από το κράτος και μπαίνει και μέσα, ας κάνει τουλάχιστον, κοινωνική πολιτική. Ας δώσει φτηνές κάρτες στον κόσμο. 15 ευρώ τις αργίες και 10 τις καθημερινές. 200 ευρώ την ετήσια. Και ας μπει περισσότερο μέσα.

Το κράτος έχει κερδίσει τόσα χρόνια και συνεχίζει να κερδίζει από την τουριστική αξιοποιήση της γύρω περιοχής. Φόροι και ΦΠΑ, πολλών εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο. Εκεί λοιπόν που μπάινει μέσα 2.000.000 το χρόνο ας μπει 3.000.000 αλλά ας κάνει κοινωνική πολιτική.

Γιατί το Σέλι και η Βασιλίτσα, που ανήκουν και αυτά στο κράτος, και που έχουν δώσει πολύ λιγότερα στην εθνική οικονομία, έχουν φθηνές κάρτες κάθε χρόνο?

Για να μην πω για τα άλλα, τα αδικημένα ΧΚ της χώρας που δεν παίρνουν ούτε 1 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογιμό και όμως έχουν χαμηλές τιμές αν και με κόπο και πραγματική αγωνία καταφέρνουν να έρχονται μία η άλλη κάθε χρόνο στα οικονομικά τους.

Επιτέλους ας ανοίξουν τα αυτιά τους και ας αφουγκραστούν τους πελάτες τους! Φτάνει πια η εκμετάλλευση!

Porfirio ενημερωτικά σου λέω ότι ο Ακτωρας ή μάλλον η ΑΚΤΡΑΚ (πιο σωστά) δεν έχουν καμμία σχέση με την τιμολογιακή πολιτική του ΧΚΠ, τις τιμές για τις κάρτες είναι αποκλειστικότητα της ΕΤΑ Α.Ε.

Ok Σωτήρη,

όπου Ακτωρας ας βάλουμε λοιπόν ΕΤΑ Α.Ε......

Το αποτέλεσμα μετράει.....

Ο κατάλογος τιμών Παρνασσού έχει καταντήσει να είναι το hapening του εκάστοτε χειμώνα......

Ποτέ δεν υπήρξε μία λογική συνέχεια στις τιμές. Αυξήσεις εκτός λογικής, η χρήση της ετησίας έχει γίνει μήλο της Εριδος, τελικά την θελουν την ετήσια ή όχι???? Την μία πάει στα 450, την άλλη στα 350, την παράλη καταργείται, η μάλλον βγαίνει ετήσια "μαιμου" με 400 ευρώ......

Τους αθλητές τους θέλεις η όχι, την μία χρονιά έτσι την άλλη αλλιώς.....τις οικογένειες το ίδιο.....

Δουλεύω στον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό Ομιλο ( όσον αφορά τον αριθμό κλινών) στην Ελλαδα, έχουμε συμβόλαια με τους μεγαλύτερους tour operators στην Ευρώπη, κάθε χρόνο υπογράφονται δεκάδες συμβόλαια για την καινουργια χρονιά.

Υπάρχει μία λογική συνέχεια στις τιμές, αλλου κάνεις παραχωρήσεις, αλλου όχι, αλλού θα ανεβάσεις λίγο, αλλά θα δώσεις μία "special offer" κτλ.....

Δεν μπορώ να πώ εγώ στον Thomas Cook για παράδειγμα ότι για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο σου δίνω φέτος 100 το δωμάτιο, ενώ πέρυσι στο έδινα 50. ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ......

Το Bansko γιατί να έχει τόσα χρονια την κάρτα του στα 25ευρώ???.Ηλιθιοι είναι μήπως??? Δεν νομίζω.... Αν φέτος την ανεβάσει θα το θεωρήσω λογικό και θα ξαναπάω.

Φιλικά

Σπύρος

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

Αφού το ΧΚΠ ανήκει και συντηρείται από το κράτος και μπαίνει και μέσα, ας κάνει τουλάχιστον, κοινωνική πολιτική. Ας δώσει φτηνές κάρτες στον κόσμο. 15 ευρώ τις αργίες και 10 τις καθημερινές. 200 ευρώ την ετήσια. Και ας μπει περισσότερο μέσα.

Το κράτος έχει κερδίσει τόσα χρόνια και συνεχίζει να κερδίζει από την τουριστική αξιοποιήση της γύρω περιοχής. Φόροι και ΦΠΑ, πολλών εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο. Εκεί λοιπόν που μπάινει μέσα 2.000.000 το χρόνο ας μπει 3.000.000 αλλά ας κάνει κοινωνική πολιτική.

Γιατί το Σέλι και η Βασιλίτσα, που ανήκουν και αυτά στο κράτος, και που έχουν δώσει πολύ λιγότερα στην εθνική οικονομία, έχουν φθηνές κάρτες κάθε χρόνο?

Για να μην πω για τα άλλα, τα αδικημένα ΧΚ της χώρας που δεν παίρνουν ούτε 1 ευρώ από τον κρατικό προϋπολογιμό και όμως έχουν χαμηλές τιμές αν και με κόπο και πραγματική αγωνία καταφέρνουν να έρχονται μία η άλλη κάθε χρόνο στα οικονομικά τους.

Επιτέλους ας ανοίξουν τα αυτιά τους και ας αφουγκραστούν τους πελάτες τους! Φτάνει πια η εκμετάλλευση!

Μπράβο σου Σωτήρη για την ευθύτητα με την οποία τα είπες και που κανένας άλλος από εμάς δε θα τολμούσε! :D

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

το bansko δεν θα ανεβασει την τιμή του γιατί σκεφτεται ευρωπαικά/αλπικα, δεν μπορεί με τις υποδομες και το χιονοδρομικό πεδίο να συγκριθεί με των άλπεων... δεν θα ασχοληθει με την Ελλάδα να πει α ο Παρνασσος το εχει 30 ας βάλω εγώ 31€...κοινός δεν υπάρχουμε στον χάρτη... γιατί κινούμαστε σε δικό μας χάρτη lol

quiz αν το Καλάβρυτο ήταν βόρεια Ελλάδα υπήρχε ποτέ περίπτωση να έχει την τιμή του 25€? lol αλλά βλέπεις είναι το Σαμυνι διπλα που χρεώνει "λογικά" και το τραβάει επάνω...

Εγώ θέλω να δω τελικά ποιος θα πάει Καλάβρυτα και ποιος Παρνασσό ,κοντά είναι ο χειμώνας και θα δούμε φοβάμαι όμως ότι θα δικαιωθώ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

+1

ακομα και αν διπλασιασουν τις τιμες παλι μέσα θα μπαίνουν!

To Καιμακτσαλάν με 15€ είσοδο και με πολύ λιγότερο κόσμο κλείνει τις σαιζόν του κερδοφόρα σε αντίθεση με το χκΠ και μην πειτε εχει περισσότερα λιφτ αρα περισσοτερα εξοδα συντηρησης/λειτουργιας, 4 απο αυτά πάνε στην ίδια κατευθυνση ας τα μειωσουν/αντικαταστησουν να τους ερθει πιο οικονομικα, αν και δεν ειναι αυτος ο λογος που παρουσιαζουν ελλειμα.

(αν και απο τι βλέπω και για το Καιμακ απο κάτι αστείες παραμέτρους που έχουν στον δικό τους τιμοκατάλογο και αυτοί φέτος μάλλον πρέπει να συζήτησαν/εμπνευστηκαν απο τον άνθρωπο που εφτιαξε τις τιμές του χκΠ) φωτια στα skidata αχαχαχαχα... ελεος...

Εγώ θέλω να δω τελικά ποιος θα πάει Καλάβρυτα και ποιος Παρνασσό

ο εισαγγελέας? :D :D

Εγώ θέλω να δω τελικά ποιος θα πάει Καλάβρυτα και ποιος Παρνασσό ,κοντά είναι ο χειμώνας και θα δούμε φοβάμαι όμως ότι θα δικαιωθώ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!!

φετος θα παμε και στα δυο

του χρονου να δουμε που θα παμε :D

DALTONS POW ROBBERY.....

Εάν κάποιος θέλει να κάνει όλο το χρόνο σκί έχει υπολογίσει κανείς ΠΟΣΟ θα του στοιχίσει ??? :D

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

Για να δειτε ποσο γελοίο συστημα εχει φετος γιατι μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπια:

φέτος αποφάσισα θα πάρω Golden καρτα με 1500€ ναι ρε γουσταρω να παρκάρω το Jimny διπλα στο Χαμερ του Παπαργυροπουλου

και θα μείνω όλο τον χειμωνα να κάνω σκι....

απο 20 Δεκ μέχρι 30 Απρ. είναι 51αργιές = 102 μονάδες και 69 Καθημερινές σύνολο 171 μονάδες... αχαχα

δε σου φτάνει η Golden με τις 150 μονάδες... θα ειναι το μοναδικο χιονοδρομικό που θα εχεις "ετησια" με 1500€ αλλά δε θα σε φτάσει ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ

Εάν κάποιος θέλει να κάνει όλο το χρόνο σκί έχει υπολογίσει κανείς ΠΟΣΟ θα του στοιχίσει ??? :D

το πρόβλημα για τους Αθηναίους είναι ότι Παρνασσος / Καλάβρυτα είναι τα μόνα χκ που μπορείς να πας αυθημερόν. Εκεί ποντάρουν και βγάζουν τέτοιες τιμές.

Εκτός και αν αποφασίσεις να πηγαίνεις καθε σκ στην Βασιλίτσα ή Καιμάκ.....επί 3 μήνες.......

Κωστής

ΝΤΡΟΠΗ....

ΜΠΡΑΒΟ...!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ομως

lol

no friends on a powder day

Φίλε g mak, η Αράχωβα γεμάτη θα είναι......ας πάει και 100 ευρώ το ski pass......

Τα απο εκεί χωριά.....απλα ποιος τα χέζει......

Πέρυσι αν πήρανε 1000 άτομα ετήσια ( στην τύχη τα νούμερα), φέτος θα πάρουνε οι μισοί, τους υπόλοιπους 500 τους χάνεις ή θα σου έρθουνε πολύ λιγότερες φορές......την διαφορά όμως την έχει βγάλει από εσένα και εμένα που θα πάρουμε καρτούλες των 240 ευρώ, γιατί όπως είπες και εσύ, "ατομικά κερδίζω".......ξέρεις πόσοι είναι οι σκιέρ των 10 αργιών στην Αθήνα?????

Σπύρο είμαι σκιερ των 25 αργιών. Τα μοιράζω γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές. Φέτος δεν έχω κίνητρο για ετήσια Παρνασσό και θα πάω για μερικούς φίλους. Με τις διαφορές στις τιμές κάνω απόσβεση τα μεταφορικά να πάω ΣΚ με την κοπέλα μου Βασιλίτσα ή Πηγάδια.

Για μένα η Αράχωβα αδειάζει πολύ περισσότερο από κάποτε. Μετρημμένες ψυχές μόλις φύγει ο Φλεβάρης! Και θα δεις πως θα τσούξει φέτος.

Edited by gmak

vae victis

η MONH λύση είναι να στείλουμε ΟΛΟΙ email σε Δρίβα (pdrivas@etasa.gr), ΕΤΑ (kouremenou_i@gnto.gr), EOT (info@gnto.gr), Μένουμε Ελλάδα (menoumellada@ert.gr) και ότι άλλο σκεφτούμε !!!

Η ΕΤΑ μας ξέσκισε...

αν θελουν να το σωσουν καπως ας προσθεσουν ακομα μερικες κατηγοριες οπως καρτα 60 καθημερινων- 30 αργιες με κανα 300αρι ευρω (που φτασαμε) και φυσικα οικογενειακες

ναι θα σου εχουν 360€ τις 20 αργιες, και θα σου βαλουν 30 αργιες 300€ LoL 80

clouseau το ΣΚ θα ειμαστε Σουβαλα... θα εχω και ψυχολογο μαζι για υποστηριξη

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...