Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

Τιμοκατάλογος χ.κ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

Recommended Posts

η MONH λύση είναι να στείλουμε ΟΛΟΙ email σε Δρίβα (pdrivas@etasa.gr), ΕΤΑ (kouremenou_i@gnto.gr), EOT (info@gnto.gr), Μένουμε Ελλάδα (menoumellada@ert.gr) και ότι άλλο σκεφτούμε !!!

Το... δουλευουμε! 80

ναι θα σου εχουν 360€ τις 20 αργιες, και θα σου βαλουν 30 αργιες 300€ LoL :huh:

clouseau το ΣΚ θα ειμαστε Σουβαλα... θα εχω και ψυχολογο μαζι για υποστηριξη

Με ζήτησε κανείς;;; 80

..........................................ξέρεις πόσοι είναι οι σκιέρ των 10 αργιών στην Αθήνα?????

........................................

Φοβάμαι ότι είναι πολλοί... ένα παράδειγμα είμαι κι εγώ.......

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Όσοι λένε ότι φέτος στον Παρνασσό δεν έγιναν έργα....Ψεύδονται...

Το Μέγα Έργο, φέτος είναι ο τιμοκατάλογος... 80

Πρέπει να τους πήρε τουλάχιστον 9 μήνες για να ολοκληρωθεί...κάτι σαν εγκυμοσύνη δηλαδή...

Συγχαρητήρια στους "μηχανικούς" ενός τόσο πολυσύνθετου έργου... :huh::lol::lol:

Θα μελετήσω τον Nickel γιατί μόνο αυτός πήρε διδακτορικό στον κατάλογο...Ρε μπας και τον έφτιαξε αυτός; :lol::lol:

Όσο για μένα αποφάσισα να πληρώνω ημερήσιες των 30€ και να είμαι ελεύθερος.

Η μόνη άλλη επιλογή είναι των 10 αργιών, καθώς πάω κι αλλού και ορειβατικό, αλλά μάλλον δεν θα δεσμευτώ για 60€ διαφορά και μάλιστα προπληρωμένη και αβέβαιη χρονικά από συνθήκες και χιονοκάλυψη.

ναι θα σου εχουν 360€ τις 20 αργιες, και θα σου βαλουν 30 αργιες 300€ LoL 80

clouseau το ΣΚ θα ειμαστε Σουβαλα... θα εχω και ψυχολογο μαζι για υποστηριξη

χαχαχα λαλακια ειπα. μπερδευτηκα! παντως μακαρι να υπηρχε μια τετοια κατηγορια σε αυτο το αθλιο συστημα. καπως θα τρωγοτανε. και φυσικα να υπαρχει και η οικογενειακη.

σ/κ ειναι πιθανο να ανεβουμε και εμεις επανω!

Όσο για μένα αποφάσισα να πληρώνω ημερήσιες των 30€ και να είμαι ελεύθερος.

Η μόνη άλλη επιλογή είναι των 10 αργιών, καθώς πάω κι αλλού και ορειβατικό, αλλά μάλλον δεν θα δεσμευτώ για 60€ διαφορά και μάλιστα προπληρωμένη και αβέβαιη χρονικά από συνθήκες και χιονοκάλυψη.

Το βρίσκω λογικότατο.

Ευτυχώς που κάποιοι τυχεροί μπορούμε να ανεβαίνουμε και καθημερινές.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Πέρσυ υπήρχε έκπτωση από κάποια ωρα και μετά, φέτος ισχύει κάτι τέτοιο.?

Επίσης αναφορικά με τους κατοίκους όμορων δήμων πως αποδεικνύεται αυτό.........λογαριασμός ΔΕΗ,ΟΤΕ ?

Πιστοποιητικο του οικειου Δημου οτι εισαι γραμμενος στα δημοτολογια του.

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

Βρεχει αυτη τη στιγμη τοσο στα Κελαρια 1750 οσο και στη Φτερολακα (αφετηρια Νο 7). Δυστυχως οσο θα μπαινει ο Νοτιας θα ανεβαινουν οι Τ και το σημειο παγοποιησης.

Επισης ισχυροι ΝΑ ανεμοι τωρα στον Παρνασσο.

http:www.arahova.net

http:www.meteo.gr/stations/arahova

http:www.meteo.gr/stations/parnassos1950

http:www.meteo.gr/stations/parnassos

me toses katares pou exoun faei apo tis ma......s pou kanane fetos me ton timokatalogo oute xioni den vazei. Ola ta xionodromika tha leitoyrgisoun apo ta xristougena (bl. snow-forecast.com), o parnassos tha anoiksei gia kafe

Με τόσες κατάρες που έχουν φάει από τις μα......ς που κάνανε φέτος με τον τιμοκατάλογο ούτε χιόνι δεν βάζει. Όλα τα χιονοδρομικά θα λειτουργήσουν από τα χριστούγεννα (βλ. snow-forecast.com), ο Παρνασσός θα ανοίξει για καφέ.

Σας θυμίζουμε ότι δεν επιτρέπεται η χρήση Greeklish στο forum.

Edited by Χρήστος Λάππας

Σκεφτείτε πόση είναι η αύξηση ακόμη και με το μειωμένο εισιτήριο με τις προπληρωμένες μονάδες που έχει τώρα το σύστημα για κάποιο χιονοδρόμο που επέλεγε μέχρι πρόπερσι να κόβει κάρτα στη Φτερόλακα τα ΣΚ

Μάλλον τον τιμοκατάλογο τον έβγαλε αυτός που έβγαλε και τις τιμές στην Ολυμπία οδό.

Edited by Jokey

Αυτό το είδατε;

Από πρώτη σελίδα snowreport:

SNOW REPORT CARD 2009 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Χ.Κ. Παρνασσού: 10% και 20% έκπτωση στις ημερήσιες κάρτες των 40 και :lol: μονάδων αντίστοιχα.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

κάρτα 40μονάδων 360Ε -10% =324

κάρτα :Pμονάδων 400Ε -20% =320

αναρωτιέμαι ποιος θα αγοράσει την κάρτα των 40μονάδων;

γιατί την εκδίδουν αφού οι ίδιοι την "ακυρώνουν"

πολύ σπίρτο αυτός που το σκέφτηκε, μπράβο στους δασκάλους του.

κατι ειναι και αυτο. αρα με 345ε παιρνεις την καρτα των :mellow: μοναδων. αλλα οντως ακυρωνουν απο μονοι τους αυτη των 40 μοναδων

Ε... μενουμε Ελλαδα...και τα δικα μας τα παιδια (λεγε με SR) πρεπει να βγαλουν το κατι τις τους... βλεπεις το SR/Cybex διαχειριζεται το site τους, στην ενοτητα SR/ΧΚΠ εκει επικρατει παγωμαρα, ειναι ολοι τους καλα παιδια, ε...να μην κανει κατι και ο θειος σπο την Αραχωβα; ;)

Εμας βεβαια οταν τους πλησιασαμε περσι για ενα πακετο (για αγορα αριθμου ετησιων καρτων) μας φτυσανε... :mellow: Μαλλον δεν ειμαστε το σωστο χρωμα παιδια... :blink:

Φιλικα

ΜακηςΜ

Υπαρχει μια σημαντικη διαφορα. Η καρτα του SR δεν ειναι δωρεαν αλλα την πληρωνεις για να εχεις εκπωσεις. Μερος των εσοδων της καρτας παει στα καταστηματα ή χιονοδρομικα που κανουν τις προσφορες.

Και δεν επικρατει "παγωμαρα" http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp...=17100&PN=7

Το χκπ ακολουθεί την τιμολογιακή "νοοτροπία" και ακρίβεια της Ελλάδος. Είμαστε η πιο ακριβή χώρα στην ΕΕ. Είμαστε η χώρα της αρπαχτής και της κονόμας με μέτριο εως κακό επίπεδο υπηρεσιών.Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που πάντα θα είμαστε τριτοκοσμικοί.

Πέρσυ την πρωτοχρονιά ήμουν στο st.moritz (17+1 μείνανε για να βρεθώ πάλι εκεί φέτος) και πλήρωσα για 3 ώρες πάρκινγκ 5€, πριν κανα μήνα για μισή ώρα στα πατήσια πλήρωσα 7€.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο Ελληνας είναι μ.....ας, ότι τον χρεώσουνε θα το δεχτεί,είτε πρόκειται για υπηρεσίες, είτε προκειται για προϊόντα. Δεν υπάρχει ούτε καταναλωτική συνείδηση σε αυτή την κωλοχώρα, ούτε και σεβασμός από κάποιες επιχειρήσεις προς τον καταναλωτή (είμαι επιχείρηση και ξέρω ότι όσο και να ακριβύνω το εισιτήριο,τον καφέ,το τάδε προϊόν ο μα....ας Ελληνας θα το αγοράσει......σκίστε τον τότε) γι'αυτο και η κάθε επιχείρηση κάνει ότι γουστάρει.

Δυστυχως αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ......και λυπάμαι γι'αυτό που θα πω αλλά......είμαστε κωλολαός....πάρτε το χαμπάρι.

Κωστής

Off topic...

Πέρσυ την πρωτοχρονιά ήμουν στο st.moritz (17+1 μείνανε για να βρεθώ πάλι εκεί φέτος) και πλήρωσα για 3 ώρες πάρκινγκ 5€, πριν κανα μήνα για μισή ώρα στα πατήσια πλήρωσα 7€
Συγγνώμη αλλά όταν ξαναβρεθείτε στο St. Moritz κάντε και κάτι άλλο εκτός από την πληρωμή του δημοτικού parking, όπως φαγητό, ύπνο, διασκέδαση και μετά ξανασυζητάμε το αν είμαστε η πιο ακριβή χώρα της Ευρώπης.

Θα μπορούσα να αντιπαραθέσω το δημοτικό parking στο Μέτσοβο και να αποδείξω οτι είμαστε πιο φθηνοί από το St. Moritz.

Θα βγεί τίποτα ;

Off topic...

Συγγνώμη αλλά όταν ξαναβρεθείτε στο St. Moritz κάντε και κάτι άλλο εκτός από την πληρωμή του δημοτικού parking, όπως φαγητό, ύπνο, διασκέδαση και μετά ξανασυζητάμε το αν είμαστε η πιο ακριβή χώρα της Ευρώπης.

Θα μπορούσα να αντιπαραθέσω το δημοτικό parking στο Μέτσοβο και να αποδείξω οτι είμαστε πιο φθηνοί από το St. Moritz.

Θα βγεί τίποτα ;

Τρία ροφήματα και τρία σνακ σε καφετέρια πολυτελείας του St. Moritz με θέα τη λίμνη 9.5 ευρώ! Στο Μετσοβο πόσο έχουν;

Υπαρχει μια σημαντικη διαφορα. Η καρτα του SR δεν ειναι δωρεαν αλλα την πληρωνεις για να εχεις εκπωσεις. Μερος των εσοδων της καρτας παει στα καταστηματα ή χιονοδρομικα που κανουν τις προσφορες.

Και δεν επικρατει "παγωμαρα" http://forum.snowreport.gr/forum_posts.asp...=17100&PN=7

για αυτο ανεφερα οτι με 345ε παιρνεις την καρτα για 80 μερες. 320+25 η S/R card

Κατανοητό. Εγώ αναφέρθηκα στο σχόλιο ότι στο SR κάνουν έκπτωση και δεν κάνουν στα μέλη του Συλλόγου.

Έχουν γίνει-θα γίνουν προσπάθειες φέτος από τον Σύλλογο για έκπτωση;

ειχαν γινει προσπάθειες περσι και η απάντηση ήταν αρνητική. οχι, φετος δεν εχουν γινει προσπάθειες για έκπτωση

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Off topic...

Θα βγεί τίποτα ;

Αλέξη,δεν έχω πάει στο St.Moritz αλλά τον Μάρτιο που πήγα στη Γενεύη εξεπλάγην με ότι είδα.Η είσοδος στο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου 8€,ενώ εδώ η αντίστοιχη "διεθνής" κόστιζε 10€.Μια coca cola 500ml (50cl έγραφε στο μπουκάλι) 0.80€ εδώ 1€ με την ισοτιμία που είχε τότε.Και το "κουφό" ήταν ότι το γιαούρτι TOTAL της Ελληνικής ΦΑΓΕ (ναι είχε πολλά προϊόντα της εταιρείας) σε super market κόστιζε μόλις 0,08€ περισσότερο από το super market μεγάλης αλυσίδας κοντά στο σπίτι μου.Δίκλινο δωμάτιο (χρήση μονόκλινου) σε ξενοδοχείο 3* μόλις 150 μέτρα από τον σιδηροδρομικό σταθμό,με πρωινό, μου κόστισε 65€ τη βραδιά.Και σε περίοδο έκθεσης...Στη Θεσσαλονίκη,χωρίς πρωινό το μονόκλινο κοστίζει 60€ και όχι σε περίοδο Δ.Ε.Θ.

Άσε,είμαστε όντως πανάκριβη χώρα.Και μυαλό δε βάζουμε.Και έμποροι και καταναλωτές...

Edited by Sp

Στάθη, σεβαστή η άποψή σου όπως και των υπολοίπων παιδιών, εγώ όμως διαπιστώνω άλλα κάθε φορά που ταξιδεύω.

Δεν υποστηρίζω οτι είμαστε φθηνή χώρα, αλλά όχι οτι στο εξωτερικό είναι φθηνότερα από τη χώρα μας.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. best-ever
      best-ever
      (41 years old)
    2. Georgelogo
      Georgelogo
      (48 years old)
    3. joannaki
      joannaki
      (37 years old)
    4. sabsab
      sabsab