chrsaigh 0 Report post Posted December 14, 2008 Καλησπέρα, Θα ήθελα τη βοηθειά σας, σκέφτομαι να αγοράσω εξοπλισμό σκι. Κάνω περίπου 7 χρόνια κ μέχρι στιγμής νοίκιαζα τον εξοπλισμό. Το επιπεδό μου είναι μέτριος προς προχωρημένος, μπορώ να κινηθώ σε όλες τις πίστες χώρις πρόβλημα και δοκιμάζω & εκτός πίστας διαδρομές. Είμαι 1.68 κ 72 κιλά Τα πέδιλα που σκέφτομαι να αγοράσω είναι τα Atomic Metron 10 Puls PPL + Neox 412 07/08 Πως τα βλέπεται σε συνδιασμό με τα στοιχεία που σας έδωσα για εμένα? Το 1.57 είναι οκ? Ευπρόσδεκτες και άλλες προτάσεις Σας ευχαριστώ Χρήστος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 14, 2008 Μια χαρά ακούγεται. Τα metron τα περσινά προφανώς, γιατί φέτος δεν υπάρχει πια σειρά με αυτό το όνομα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 14, 2008 πες μας και μια τιμουλα που τα αγοραζεις ? Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
chrsaigh 0 Report post Posted December 14, 2008 Τα πέδιλα είναι περσινά 07/08 . Τα έχω βρει σε κατάσταμα εξωτερικού - ιντερνετ 300 ευρώ, σε περίπτωση που τα βρώ σε ελληνικό κατάστημα σε φυσιολογική τιμή (~350) φυσικά και 8α τα αγοράσω από εδώ. Εάν ξέρεται κάπου να κοιτάξω σε αθήνα - καλάβρυτα let me know... Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 14, 2008 Σε 1.64 καλυτερα.... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
chrsaigh 0 Report post Posted December 14, 2008 1.64 δεν είναι κάπως "μεγάλα" αφού είμαι 1.68?? Παίζει ρόλο το οτι είναι στην κατηγορία All Mountain ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 14, 2008 παιζει ρολο θα σε κρατανε καλυτερα οταν θα βγαινεις εκτος Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 14, 2008 Εγώ που είμαι σε μέτριο επίπεδο με ύψος 1.67 και βάρος 66-67 κιλά έχω τα 11άρια σε 1.64. πολύ καλό κράτημα, πολύ καλή συμπεριφορά εκτός, υπέροχα στην πίστα με καλό χιόνι, αλλά στον πάγο τα κυνηγάω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
chrsaigh 0 Report post Posted December 16, 2008 Για την blizzard τη γνώμη έχετε?? Για τα συγκεκριμένα δεν βρίσκω πληροφορίες στο ιντερνετ ... Blizzard IQON 7200 CLASSIC IQ http://www.ski-review.com/content/view/281/30/ Αξίζουν? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted December 16, 2008 εγω πιστυω πως τα 1.64 ειναι ψηλα.....σιγα δεν ειναι δα και κανενα πουδροπεδιλο το μετρον.... Λαππα δεν εχουν ολοι τα χαρισματα σου για να κουμανταρουν τετοιο πεδιλο Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites