Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΑΛΕΞΗΣ

ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ...ΟΛΟΙ

Recommended Posts

Υποκλινόμαστε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την πεντακάθαρη νίκη της. Και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε διότι όλος ο κόσμος μιλάει για εμάς με καλά λόγια τούτες τις στιγμές κόντρα στο ανθελληνικό παραλήρημα εν'όψει των ολυμπιακών αγώνων. Το ESPN πριν από λίγο χαρακτήρισε τους πειρατές του Ρεχάγκελ θρασείς που σφαλιαρώσανε τους Πορτογάλους μέσα στο σπίτι τους.

Ναι ρε, γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες. Αισθανόμαστε μεγάλη ηδονή

αυτή την ώρα που όλοι βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει (ακόμη και οι αναθεματισμένοι από δίπλα) και τους Έλληνες να πανηγυρίζουν και να είναι ευτυχισμένοι. Γουστάρουμε που δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να μας χλευάσουν, αλλά να μας προσκυνήσουν και να μας παραδεχτούν.

Ευτυχισμένος. ΑΛΕΞΗΣ. ΑΡΓΟΣ.

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

Ο ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΟΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ " ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥΣ"...ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ(ΑΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΒΛΕΠΕ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ!!!)

ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ ΤΣΟΟΥ ΤΣΟΟΥ :twisted: :twisted: :twisted: ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ...ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!

Γιατι μονο με την Ρωσια?Και με την Ισπανια ενα Χ το τσιμπαμε αν μας θελει λιγο η μπαλα..

Αλλωστε τους ξεφτιλισαμε λιγους μηνες πριν μεσα στο σπιτι τους.. Ο Οτο ξερει τον τροπο..]

Παντως να περιμενουμε να ευνοηθουν Ισπανια και Πορτογαλλια..Ενας αποκλεισμος των διοργανωτων θα σημαινει πληρη εισπρακτικη αποτυχια..

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΡΗ,ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΤΟ Χ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΜΕ ΡΩΣΣΙΑ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ Ο ΜΕΣΙΕ ΚΟΛΙΝΑΣ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΛΙΓΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ (ΠΩΣ ΠΕΤΑΓΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ Η ΦΛΕΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ?ΑΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ 2 ΑΠΟ ΦΟΒΟ!!!)

χιλια μπραβο ρε ελλαδαρα...

υ.γ μεσα σε 2 μερες 2 νικες τι χαρα ειναι αυτη... :wink: :wink: :wink: :lol:8):)

Γιατι μονο με την Ρωσια?Και με την Ισπανια ενα Χ το τσιμπαμε αν μας θελει λιγο η μπαλα..

Αλλωστε τους ξεφτιλισαμε λιγους μηνες πριν μεσα στο σπιτι τους.. Ο Οτο ξερει τον τροπο..]

Παντως να περιμενουμε να ευνοηθουν Ισπανια και Πορτογαλλια..Ενας αποκλεισμος των διοργανωτων θα σημαινει πληρη εισπρακτικη αποτυχια..

Σαφής-λογική-ψύχραιμη και εντός αντικειμένου τοποθέτηση :lol:8)

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Υποκλινόμαστε στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για την πεντακάθαρη νίκη της. Και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε διότι όλος ο κόσμος μιλάει για εμάς με καλά λόγια τούτες τις στιγμές κόντρα στο ανθελληνικό παραλήρημα εν'όψει των ολυμπιακών αγώνων. Το ESPN πριν από λίγο χαρακτήρισε τους πειρατές του Ρεχάγκελ θρασείς που σφαλιαρώσανε τους Πορτογάλους μέσα στο σπίτι τους.

Ναι ρε, γουστάρουμε που είμαστε Έλληνες. Αισθανόμαστε μεγάλη ηδονή  

αυτή την ώρα που όλοι βλέπουν τη γαλανόλευκη να κυματίζει (ακόμη και οι αναθεματισμένοι από δίπλα) και τους Έλληνες να πανηγυρίζουν και να είναι ευτυχισμένοι. Γουστάρουμε που δεν τους δίνουμε την ευκαιρία να μας χλευάσουν, αλλά να μας προσκυνήσουν και να μας παραδεχτούν.

Ευτυχισμένος. ΑΛΕΞΗΣ. ΑΡΓΟΣ.

1ον) Δεν υπάρχει κανένα ανθελληνικό παραλήρημα ούτε και υπήρξε και ούτε θα υπάρξει. Αντίθετα, υπάρχουν συμφέρονται και μάλιστα πολλά όπως υπάρχουν και χρήματα που διακυβέβονται και μάλιστα πάρα πολλά. Από εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα.

2ον)Πιθανότατα σου διαφεύγει ότι το εκτενέστερο αφιέρωμα στην επιτυχία της εθνικής ομάδας μας το έκανε το ΣΝΝ Τουρκ.

3ον) Εγώ δε βλέπω κανέναν ...αναθεματισμένο. Ούτε δίπλα μου ούτε μπροστά μου ούτε δεξια και αριστερά. (Ελπίζω να MH σε έτρεχαν σε ...τίποτα εντατικές όταν η Τουρκία πήρε την 3η θέση στο Μουντιάλ πριν δυο χρόνια :lol: )

4ον) Εγώ πάλι λέω να σημαιοστολίσω από .....Δευτέρα. Τώρα βλέπω Ελβετία -Κροατία( υποστηρίζω την Ελβετια λόγω Lauterbrunnental Valley) και δεν προλαβαίνω. (...σε περίπτωση ήττας στην πορεία της διοργάνωσης να την βάλω...μεσίστια?!? 8) )

και τέλος...

Μια επιτυχία στον αθλητισμό, όσο μεγαλειώδης και επική και να είναι, δεν παύει να είναι ....μια επιτυχία στον αθλητισμό και κανενός είδους εθνικός θρίαμβος.

Όπως και μια αποτυχία σε αθλητικό επίπεδο όσο και οδυνηρή και αν είναι δεν αποτελεί εθνική τραγωδία....

Ο αθλητισμός είναι πολύ όμορφο πράγμα ( το ομορφότερο μετά το σεξ) και είναι για να ενώνει τους λαούς και έτσι να πρέπει να μείνει, διότι όταν ανακατεύεται με ...ολίγον από Καρατζαφέρη ...άστα να πάνε :)

O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ...

Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ.

Ο αθλητισμός είναι πολύ όμορφο πράγμα ( το ομορφότερο μετά το σεξ)

Συγγνώμη φίλε μου, αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου, μετά το σεξ, υπάρχει και ο ύπνος, το φαΐ, το ...ξύσιμο, και το ...αραλίκι πλάι στη θάλασσα (ιδανικά ΠΑΝΩ στη θάλασσα) :lol:8):):P:P:lol::lol:8) ,

ΜΕΤΑ άπό όλα αυτά, υπάρχουν ΜΟΝΟΝ οι πούδρες.... :(:(:(:P:P:P:P (για να είμαστε και on topic με το forum)

Τα αθλήματα που κάνουν ΑΛΛΟΙ, και που εγώ παρακολουθώ ως απλός ..οπαδός, με αφήνουν ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο....

:P:P:P:P:P:P:P:P

Όσον αφορά τις επιτυχίες ή αποτυχίες των εθνικών μας ομάδων, ως τυπικοί Ελληνάρες, ή που θα τους βρίζουμε (βλέπε ήττα από Εθνική Αλβανίας) ή που θα τους «λατρεύουμε» (μέχρι την επόμενη ήττα)...

«Να σε κάψω Γιάννη μ' να σ' αλείψω μέλι....»

Sorry, αλλά είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ εχθρός του φανατισμού :wink: :wink:

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Τα αθλήματα που κάνουν ΑΛΛΟΙ, και που εγώ παρακολουθώ ως απλός ..οπαδός, με αφήνουν ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορο....

:)  :P  :P  :lol:  :lol:  8)  :(  :(

Στέλιος Γρηγορίου ή…Χρυσόστομος! :wink: :lol:

Κ. 8)

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Sorry, αλλά είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΑ εχθρός του φανατισμού  :wink:  :wink:

Παραπέμπω στην νέα μου (εδώ και δύο εβδομάδες) υπογραφή. :lol:

Κρίμα που δεν είναι δικό μου, αλλά ειπώθηκε πριν από πολλά χρόνια στην διάσημη πλέον "δίκη των πιθήκων" (Scopes trial) στην οποία δικάστηκε ένας δάσκαλος στην Αμερική επειδή παρόλο που η τοπική βουλή το είχε απαγορεύσει, τόλμησε να διδάξει την θεωρία της εξέλιξης :wink:

“Darrow argues law is unconstitutional

Darrow - If today you can take a thing like evolution and make it a crime to teach it in the public school, tomorrow you can make it a crime to teach it in the private schools, and the next year you can make it a crime to teach it to the hustings or in the church. At the next session you may ban books and the newspapers. Soon you may set Catholic against Protestant and Protestant against Protestant, and try to foist your own religion upon the minds of men. If you can do one you can do the other. Ignorance and fanaticism is ever busy and needs feeding. Always it is feeding and gloating for more. Today it is the public school teachers, tomorrow the private. The next day the preachers and the lectures, the magazines, the books, the newspapers. After while, your honor, it is the setting of man against man and creed against creed until with flying banners and beating drums we are marching backward to the glorious ages of the sixteenth century when bigots lighted fagots to burn the men who dared to bring any intelligence and enlightenment and culture to the human mind.”

Make Parnassos Great Again!

Respect Mr Lappas, εκπληκτική ρητορεία ο δάσκαλος και απόλυτα σωστή...

Για να το ακούνε μερικοί μερικοί που μπουρλοτιάζουν και φανατίζονται εν αγνοία τους...

Φιλικά

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης

Υ.Γ. Θα συμφωνήσω 1000% ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα στη ζωή από ποιοτικό sex, γλυκό έρωτα ή όπως αλλιώς θέλετε να το βαφτίσετε...

Βέβαια αν δεν είναι ποιοτικό, τότε μπορώ να σας βρω χιλιάδες εναλλακτικα πράγματα που θα ήθελα να κάνω απο το να είμαι στο κρεβάτι...

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Υπάρχει και ταινία («Η δίκη των Πιθήκων»; νομίζω με τον Σπένσερ Τρέισι)

Από τις κορυφαίες στιγμές του Χόλυγουντ ιδίως για την εποχή που γυρίστηκε...

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

Ναι, και μάλιστα η συγκεκριμένη δίκη έκανε τόσο πάταγο ώστε μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη από τουλάχιστον 2 διαφορετικούς σκηνοθέτες. Το TCN δείχνει συχνά - πυκνά αυτή με τον Spencer Tracy.

Make Parnassos Great Again!