Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted December 31, 2008 Με υγεία πάνω απ' όλα, και φρόνηση, ας έχουμε ένα 2009 γεμάτο πούδρες και όμορφες στιγμές με αυτούς που αγαπάμε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
The John 12 Report post Posted January 1, 2009 Καλη χρονια παιδια Χρονια , και χιονια πολλα και παντου Quote *********************** * ** I Snow *** *********************** Share this post Link to post Share on other sites
Dimoski 0 Report post Posted January 1, 2009 Εύχομαι και γω καλή χρονιά με υγεία και χαρά! Να είμαστε όλοι με τους ανθρώπους που αγαπάμε τόσο πάνω όσο και κάτω απτο βουνό! Πούδρες, on and off σκι, εκδρομές και γέλιο! Να είστε όλοι καλά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post Posted January 1, 2009 Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία!!Ευχές σε όλους/όλες για ένα δημιουγρικό 2009!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted January 1, 2009 Υγεία καταρχήν για να μπορούμε να έχουμε Χαμόγελα και καλή διάθεση! να προσπαθούμε να χτίζουμε και να μην γρεμίζουμε... όσα έφτιαξαν οι άλλοι (με διάφορα προσχήματα )! Σκέψη πριν την δράση = ΦΡΟΝΗΣΗ ! (όπως έγραψε και ο Χρήστος). ΕΡΗΝΗ + ΑΓΑΠΗ το 2009 (απλά και εύκολα πράγματα δηλαδή!) Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
allleo 0 Report post Posted January 1, 2009 Καλη χρονια παιδια και με υγεια! Χιονια χιονια χιονια Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 1, 2009 Καλή Χρονιά σε όλους παιδιά! Με υγεία και ηρεμία και όλα θα γίνουν! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 227 Report post Posted January 1, 2009 Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει σ΄όλους ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ και όλα τ΄άλλα ας ακολουθήσουν! Α!..και να μη ξεχνιώμαστε και.....ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
peni 21 Report post Posted January 1, 2009 Χρόνια καλά και πολλά!!! Καλή χρονιά ,να έχουμε την υγεία μας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις καλές στιγμές που θα έρθουν και υπομονή για αυτές που θα μας δυσκολέψουν(βλέπε μαθήματα σκι στην Γαλλία......που βλέπω να τρώω βρισίδι γαλλικό που θα πάει σύνεφοοοο ...γιατί να θα κάνω πολλές.......----κίες!!!!) . Να χαιρόμαστε και να μας χαίρονται τα αγαπημένα μας πρόσωπα και όλα να πηγαίνουν κατ'ευχήν!!! ααααα και μια ευχή κοντινή...ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted January 1, 2009 Εύχομαι σε όλους το 2009 να είναι η καλύτερη χρονιά σας!!!! Μια νέα αισιόδοξη χρονιά, γεμάτη με πολλά χαμόγελα... και πολύ κέφι... καλή υγεία μπόλικη χαρά... πολλή τρέλα .... αληθινή αγάπη.... λίγη δουλειά... αλλά πολλά λεφτά !!!! πολλές, πολλές μα πάρα πολλές όμορφες και καταβάσεις !!!!!!! φίλους, πολλούς φίλους (σαν και εμένα!!!) , περισσότερο ελεύθερο χρόνο για εσάς... αλλά και για τα αγαπημένα σας άτομα...(ουδέν σχόλιο!!!) για να περνάτε όμορφα και αξέχαστα...όλοι μαζί !!! Ευτυχιονισμένος ο νέος έτος 2009 !!! Barbie (ουφ...εξαντλήθηκα, πάω να φάω άλλο ένα κουραμπιεδομελομακαρονο !!!!) Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 1, 2009 Με τη σειρα μου να ευχηθω σε ολους ευτυχισμενο το 2009. Ελπιζω η αγαπη μας για το σπορ μας και το Συλλογο μας να μας βοηθησει να βρουμε το δρομο μας και να προχωρησουμε ενωμενοι για ακομη πιο ψηλα. Οι ευκαιριες υπαρχουν... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 1, 2009 Χρονια πολλα,ευτυχισμενος ο νεος χρονος με πολυ υγεια και ευτυχια!!!!! Ευχομαι αυτος ο χρονος να ειναι ΚΑΤΑΣΠΡΟΣ με πολλες καταβασεις και να σας πω,καλες και σωστες καταβασεις στις πιστες πρωτα και αφου μαθουμε τοσο καλα τοτε παμε και σε πουδρες......... Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,τα καλυτεροτερα για τον ΕΣΤΟΥΧ!!!!!!!!!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted January 1, 2009 Καλη χρονια σε ολους.Υγεια ευτιχια και να σκεψη πριν την πραξη καλα να περναμε στα βουνα και στη πολη Quote Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted January 1, 2009 Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!!!! Με πολύ χιόνι, τρελές καταβάσεις και λιτά γεύματα Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 1, 2009 Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!!!! Με πολύ χιόνι, τρελές καταβάσεις και λιτά γεύματα ....είναι αυτό που μας χαρακτιρίζει ΧΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ! ..και ενα δωράκι για την καλή χρονιά!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted January 1, 2009 Χρονια πολλά καλή χρονιά και ευχομαι σε ολους υγεία και ευτυχία για το 2009! Τρελές κατεβασιές και χιόνι πολύ για να μας πάει καλά Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 1, 2009 Καλη χρονια και σε σενα. Τελικα ξεκολησες απο το γραφικο Wagenigen? Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 1, 2009 Αγορακια και κοριτσακια χρονια πολλα,οτι θελησετε να το πετυχετε με την νεα χρονια. Ας ειναι μια νεα χρονια που τα σχεδια σας να γινουν πραγματικοτητα,και πρωτα απ'ολα φυσικα υγεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 1, 2009 Καλή χρονιά ,με υγεία και χαρα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted January 1, 2009 καλή χρονιά σε όλους με υγεία,ευτυχία,λεφτά+έρωτα!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maro 0 Report post Posted January 1, 2009 Καλή χρονιά με πολλή αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα !!! Quote Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα. Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 1, 2009 Υγεία κι ευτυχία σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τα έχουμε πάντα κοντά μας! Εύχομαι το νέο έτος να είναι πιο τυχερό κι ευχάριστο για όλους με πολλές όμορφες εκπλήξεις... (σαν και μία που μου διηγήθηκε μια φιλενάδα μου... ) Ειρήνη και καλοσύνη να πλυμιρίζει τον κόσμο και φυσικά ...Alaska quality&quantity χιόνια τα βουνά (για να μην πείτε πως είμαι off topic ) Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted January 1, 2009 Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα και με τύχη, διότι όπως είπε κάποιος οι επιβάτες του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ και πλούσιοι και υγειείς ήταν, τυχεροί δεν ήταν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 1, 2009 Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted January 1, 2009 Kαλη χρονια με υγεια και οικογενειακη ευτυχια σε ολα τα μελη και τους φιλους του snowclub. Kαλες χιονοκατεβασιες σε ολους μας.Σε αυτους που εχουν επιφορτισθει το δυσκολο και επιπονο ρολο να προχωρισουν τις θεσεις και τους στοχους του συλλογου(μελη Δ.Σ ,ομαδες εργασιας,συμβουλοι,moder κτλ)θελω να τους ευχηθω να εχουν δυναμη και υπομονη ,γιατι οποιος εργαζετε θα κανει και λαθη και παραληψεις.Οταν ομως οι προθεσεις ειναι αγνες και χωρις ιδιοτελεια (ετσι μου λεει το ενστικτο μου) συνεχιζουμε προς τα εμπρος. Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites