Jump to content

Mitsaras

Μέλος Δ.Σ.
  • Content Count

    1,513
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Mitsaras last won the day on March 3

Mitsaras had the most liked content!

Community Reputation

230 Excellent

About Mitsaras

  • Birthday 04/27/1956

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Φύλο
    Male
  • Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο

Recent Profile Visitors

3,680 profile views
  1. Θερμη παρακληση απο εναν πολυ παλιο.Μην δινετε τροφη σε ατομα που το μονο που ξερουν ειναι,να κανουν κριτικη και οχι αυτοκριτικη,μενοντας παντα εξω απο τον χορο,κοροϊδευοντας αυτους που χορευουν ενω δεν ειναι ικανοι,να κανουν εστω και ενα βημα....Αντε πρωι πρωι...μου ανεβασατε την πιεση και ειμαι και μεγαλος ανθρωπος...σα δε ντρεπεστε και λιγο?
  2. Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποιος που εχει αποψη για τα elan amphibion primetime 22 και 33;Εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους;
  3. Καλως τονε.... Ρε φιλε,το θελες τοσο πολυ να μπεις κι εσυ στο κλαμπ των χιονοτρελαμενων και τελικα το εκανες.Καλες αντάμωσες να χουμε!!!
  4. Παιδια καλημερα.Παιρνω το θαρρος,να ζητησω απο οποιον μπορει,να δωσει αιμοπεταλια,διαβαζοντας προσεκτικα την επισυναπτομενη φωτο.Προκειται για παιδι ενος πολυ καλου φιλου,το οποιο ταλαιπωρειται απο αξεια λευχαιμια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  5. Τι κατασταση επικρατει επανω ρε παιδια;...ξερει κανενας,επειδη το σκεφτομαι για αυτιο.
  6. Νά'μαι πάλι στα παλιά λημέρια,μετά από πολλήηηη απουσία.Σας έλειψα καθόλου ή μπά?Καλές γιορτές και κάτασπρες ολούθε!
  7. Καλώς τονε....και μην ανησυχείς...θα βρεις άκρη εδώ μέσα για πέδιλα,όταν θα πάρουν στα χέρια τους την υπόθεσή σου οι συνήθεις ύποπτοι!?
  8. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3092393777486239&set=a.100245463367767&type=3&theater...δεν είδα κανέναν να ασχολήθηκε με παλιοπροβατίνα.....όλα αυτά που αναφέρετε,φαίνονται πολύ υγιεινά για μένα!?
  9. Εεεεμ...δεν γίνεσαι κι εσύ Κούλης η Μαρινάκης για να προκόψεις σ αυτήν τη χώρα!!!
  10. Αντε ρε.....μην την παίρνεις στραβά την τοποθέτησή μου....εγώ δεν τό΄γραψα για να την πω σε κανένα σοβαρά απλά έδωσα έμφαση στο γεγονός ότι δεν κάθομαι να διαβάσω τόσο μεγάλα ποστ...άσε που για να γράψω εγώ τόσο μεγάλο ποστ,θα μου πάρει ώωωωρες,αφού κυνηγάω τα γράμματα στο πληκτρολόγιο,με την απόχη!
×
×
  • Create New...