Odie 869 Report post Posted January 8, 2009 ειναι φορεμενες και αυτες μια σαιζον φλεξ 115 τιμη 150 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted January 8, 2009 ... δε μας λες και το νούμερο (ανδρικές φαντάζομαι) ... Quote ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 8, 2009 27,5 Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 9, 2009 Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 15, 2009 Τελικα Οι μποτες ηταν μικρες για εμενα. Στο βουνο αντεξα μονο 3 κατεβασιες. Παλι καλα που ειχα μαζι μου και τις παλιες. Ξανα λοιπον στο σφυρι. Οποιος θελει ας στειλει p.m. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 18, 2009 Mερικες φωτογραφιες ακομα, απο τις μποτες. Ειναι 315mm και ελαχιστα φορεμενες! Οποιος ενδιαφεραται μπορει να τις δοκιμασει και στο βουνο. Σ-Κ θα ειμαι Καλαβρυτα και οι μποτες ειναι διαθεσιμες. Τιμη 140€ Αντε γιατι μου πιανουν χωρο... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted March 27, 2009 Kαλες βολτες Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites